Aardgasverwarming versus de toekomst 

verwarmingen kopen aardgasverwarming infrarood paneel aanschaffen slim huis

Aardgasverwarming: waarom overstappen naar duurzame warmtebronnen

Welkom bij de toekomst van verwarming. Ben je het zat om je huis te verwarmen met traditionele aardgasverwarming? Ontdek waarom je over moet stappen op zonder gas huis verwarmen en hoe infrarood verwarming een efficiënte, duurzame en CO2-neutrale oplossing is. Ontdek de nadelen van aardgasverwarming en de voordelen van infrarood verwarming. Stap over en draag bij aan een duurzamere toekomst.

Wat is aardgasverwarming?

Aardgasverwarming is een decennia oude methode om onze huizen warm te houden. De meesten van ons hebben aardgasverwarming kachels in huis, en dit is niet zonder reden. Gasverwarming was namelijk lange tijd de standaard, vanwege de efficiëntie en betrouwbaarheid. Maar tijden veranderen.

Waarom zijn er zoveel aardgasverwarming kachels?

Aardgasverwarming kachels waren gemakkelijk te installeren, goedkoop in gebruik en ze leverden een betrouwbare warmtebron. Maar het gebruik van aardgasverwarming heeft een prijs. De aardgasverwarming CO2-uitstoot is aanzienlijk. Het verbranden van aardgas produceert grote hoeveelheden CO2, een broeikasgas dat bijdraagt aan klimaatverandering.

slaapkamer verwarming zuinige elektrische verwarming slaapkamer zonder gas huis verwarmen aardgasverwarming

Waarom moet iedereen overstappen op zonder gas huis verwarmen?

Het Europees Klimaatakkoord 2050 heeft een duidelijke boodschap: we moeten allemaal van het gas af. Het gebruik van aardgasverwarming moet worden verminderd om onze CO2-uitstoot te verlagen en de opwarming van de aarde te vertragen. Het overstappen op zonder gas huis verwarmen is een belangrijke stap in deze richting. Huis gasvrij verwarmen draagt bij aan de klimaatdoelstellingen. Elektrisch verwarmen is daarom vele malen beter, zeker in combinatie met groene stroom, zoals zonnepanelen op dak.

Infrarood verwarming: het alternatief voor aardgasverwarming

Hier komt infrarood verwarming in beeld. Infrarood verwarming is een vorm van elektrische verwarming die efficiënt, betrouwbaar en milieuvriendelijk is. Het werkt door infraroodstraling te gebruiken om warmte te genereren, net als de zon. Wanneer deze verwarming wordt aangedreven door groene stroom, is het zelfs CO2-neutraal! Overstappen op infrarood verwarming betekent dat je geniet van een warm en comfortabel huis, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu. 

Infrarood verwarming plafond infraroodstralen elektrisch verwarmen

Meer informatie over infrarood panelen

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood panelen of wil je weten hoe je van aardgasverwarmingoverstapt naar infrarood verwarming? Huis gasvrij verwarmen kan namelijk heel geleidelijk. Neem eens contact op met Infrarood Verwarming waarbij we toelichten hoe je overstapt naar infrarood panelen en wat de kosten zijn. Ook kun je een bezoek brengen aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Kom meer te weten over infrarood verwarming versus gas verwarming.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom je huis. Zoals over de prachtige design verwarming schilderij. Dit is een infrarood paneel met een afdruk naar keuze. Het slanke paneel ziet eruit als een schilderij, maar geeft ook heerlijke infraroodwarmte af. 

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Aardgasverwarming versus de toekomst