Aangename warmte in huis: een luxe of een noodzaak?

infraroodverwarming elektrisch verwarming muurbevestiging elektrische heater binnen behaaglijk infrarood fotopanelen aangename warmte elektrische radiator met thermostaat infra rood verwarming

Hoe creëer je aangename warmte thuis?

Wat is aangename warmte voor jou? Is het de omhelzing van warme lucht of warmtestraling op een koude winterochtend? Of misschien het gevoel dat je tenen weer tot leven komen na een frisse wandeling? Aangename warmte is meer dan een temperatuur op de thermostaat; het is een gevoel van comfort en welzijn. In dit artikel ontdek je hoe je dit gevoel in elk hoekje van je Belgische huis kunt brengen met behulp van infrarood panelen.

Infrarood verwarming: de sleutel tot aangename warmte

Infrarood verwarming is een innovatieve technologie die je een aangename warmte biedt, vergelijkbaar met het gevoel van zonnestralen op je huid. Vergeet luidruchtige verwarmingsventilatoren en droge lucht. Infrarood panelen verwarmen de objecten en mensen in de ruimte, in plaats van de lucht. Zo krijg je een gelijkmatige en aangename warmte die in je hele huis voelbaar is.

warmtestraler infrarood plafondverwarming aangename warmte

Voorbeelden infrarood verwarming toepassingen

 • Woonkamer: Een aangename warmte van rond de 21 graden is ideaal voor ontspanning.
 • Badkamer: Wie wil er nu niet op een frisse ochtend een warme badkamer binnenstappen? Een temperatuur van ongeveer 23 graden is perfect.
 • Buitenverwarming: Zelfs je terras of balkon profiteert van een aangename warmte met speciale buitenverwarming.
  .

Warmteshop biedt meer dan je verwacht

Bij Warmteshop vind je infrarood panelen in diverse modellen, van handdoekdroger tot spiegel met verwarming. Heb je ooit gedacht aan plafondverwarming? Dat is ook mogelijk! Hierdoor geniet je van een aangename warmte zonder in te boeten aan esthetiek of ruimte.

muurpaneel badkamer verwarming elektrische hnaddoekdroger handdoekverwarmer handdoekrek verwarming

Hoe kies je het juiste model?

 • Handdoekdroger: Ideaal voor de badkamer, zorgt voor een aangename warmte en droge handdoeken.
 • Spiegel met verwarming: Nooit meer een beslagen spiegel en altijd een aangename warmte.
 • Plafondverwarming: Perfect voor ruimtes met hoge plafonds, zoals lofts, maar ook voor kleinere ruimtes waar de plek aan de wand gering is. 
 • Buitenverwarming: Maak je buitenruimte het hele jaar door bruikbaar.
  .

Meer weten over infrarood panelen

Aangename warmte in huis is niet langer een luxe; het is een bereikbare realiteit dankzij de infrarood panelen van Warmteshop. Of je nu je woonkamer, badkamer of zelfs je buitenruimte wilt verwarmen, er is een oplossing die bij je past.

Wil je meer informatie ontvangen over hoe je aangename warmte in iedere ruimte van je huis kunt krijgen? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming Antwerpen, Warmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals wat zijn duurzame alternatieven voor het einde van de verwarming op mazout en bekijk ook de badkamer verwarming wandmontage stap voor stap gids.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Aangename warmte in huis: een luxe of een noodzaak?