Elektrische bijverwarming wanneer je extra warmte wilt 

infrarood korte golf of lange golf elektrische bijverwarming slaapkamer verwarming als spiegel

Elektrische bijverwarming: warmte op jouw voorwaarden

De koude maanden komen er weer aan en het is tijd om je huis om te toveren tot een warm en gezellig toevluchtsoord. Daar komt elektrische bijverwarming goed van pas! Of het nu de woonkamer, werkplek of garage is, elektrische bijverwarming is jouw flexibele partner in het creëren van een behaaglijke omgeving.

Optimale warmte in je woonkamer

Niets zo fijn als een behaaglijke woonkamer waar elk hoekje en gaatje van warmte is voorzien. Elektrische bijverwarming maakt dit moeiteloos mogelijk, zelfs in de lastig te verwarmen hoeken. Het werkt eenvoudig:

  • Kies voor panelen met infraroodstraling voor een gerichte warmte
  • Plaats ze strategisch voor optimale spreiding en effect
  • Geniet van de directe, voelbare warmte waar jij die wenst!

Vooral infraroodstraling als vorm van elektrische bijverwarming is hier een ster: het verwarmt niet alleen de lucht, maar ook de objecten en mensen direct, wat een onmiddellijke behaaglijkheid creëert.

infrarood bureau verwarming studeerkamer elektrische bijverwarming

Bureauverwarming voor productieve warmte

Een aangename werkomgeving stimuleert productiviteit. Hier komt de magie van elektrische bijverwarming duidelijk naar voren. Met compacte, gerichte infrarood verwarmingspanelen of verwarmingsmatten creëer je in no-time een warme zone bij je bureau zonder de gehele ruimte op te hoeven stoken. Gedaan met rillen tijdens het typen; het is tijd voor comfortabele warmte die je concentratie en werkethiek verbetert!

Veelzijdige warmte in de hobbyruimte en garage

Hobbyruimte of garage kan soms wat kil aanvoelen, maar niet met de juiste elektrische bijverwarming. Of je nu klust, schildert, of de ruimte als wasruimte of mancave gebruikt, zorg voor infrarood verwarming die zich aanpast aan jouw activiteiten. Denk aan:

  • Verplaatsbare infraroodstralers voor flexibele warmte
  • Wandpanelen voor een constante, energiezuinige warmtebron
  • Slimme thermostaten om alles eenvoudig te regelen

Ontsnap aan de kou en dompel je onder in je hobby met een aangenaam klimaat dat je met elektrische bijverwarming helemaal zelf in handen hebt.

Een boost van comfort in badkamer

beste elektrische verwarming badkamer handdoekdrogers elektrische handdoekdroger met thermostaat gas verwarming binnen Handdoekdroger elektrisch vuurtje badkamer infraroodpaneel badkamer verwarming met warmtepomp handdoekrek verwarming badkamer handdoeken

Koude ochtenden zijn verleden tijd met slimme elektrische bijverwarming in je badkamer. Denk hierbij aan verwarmde spiegels die niet beslaan of infrarood panelen die naast het verwarmen van de ruimte ook je handdoeken heerlijk voorverwarmen. Maak je ochtenden en avonden extra behaaglijk met een warmte die je omhult en het dagelijkse ritueel van opfrissen verandert in een waar genoegen.

Het mooie van elektrische bijverwarming is dat het naast het leveren van comfort, ook een efficiënte manier is om plaatselijk te verwarmen zonder de hoofdverwarming onnodig te belasten. Maak elke ruimte in je huis tot een eigen, warm paradijs en geef kou geen kans met een verwarming badkamer

Meer informatie over bijverwarming

Wil je meer informatie ontvangen over bijverwarming of wil je weten welke elektrische bijverwarming modellen er zijn? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Bijvoorbeeld waarom de overstap van elektrische accumulatie verwarming naar infrarood verwarming een slimme zet is. 

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Elektrische bijverwarming wanneer je extra warmte wilt