Zuinige kleine verwarming voor in huis

elektrische kachel woonkamer goedkoop verwarmen zonder gas infrarood panelen infrarood paneelverwarming infrarood verwarming berekenen kleine verwarming

Efficiënte kleine verwarming

Een kleine verwarming is een efficiënte manier om je vide huis, tuinhuis, garage, badkamer en hobby serre te verwarmen. Infrarood panelen bieden hier uitkomst. Een infrarood paneel is niet alleen compact, maar levert ook de nodige warmte voor comfort op koudere dagen.

In de huidige tijd, waar efficiëntie en ruimtebesparing belangrijk zijn, is het de moeite waard om de voordelen van een kleine verwarming te verkennen. Het helpt je bovendien om op een efficiënte en kosteneffectieve manier de ruimte te verwarmen, ongeacht of het je vide huis, tuinhuis, garage, badkamer of hobby serre is. Een kleine verwarming biedt als bijverwarming extra warmte, daar waar het nodig is.

De kracht van kleine verwarming in je vide huis

Je hebt waarschijnlijk nog niet veel nagedacht over het gebruik van kleine verwarming in je vide huis. Maar met de nieuwste technologie in infraroodverwarming, zou dit zomaar je nieuwe favoriete manier van zonder gas huis verwarmen zijn. Infraroodverwarming is namelijk niet alleen efficiënt, maar is ook een charmante aanvulling op je vide huis. Deze infrarood panelen zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, en ze leveren voldoende warmte om je comfortabel te houden, zelfs op de koudste dagen.

kleine verarming garage

Verwarming tuinhuis en garage

Het comfort van kleine verwarming strekt zich uit tot buiten je hoofdverblijfplaats. Stel je voor, je stapt in de winter je tuinhuis of garage binnen, en in plaats van de koude lucht die je gewend bent, word je begroet door een aangename warmte. Dat is het gemak dat verwarming tuinhuis en garageverwarming je biedt. Deze compacte verwarmingstoestellen leveren voldoende warmte om deze ruimtes comfortabel te maken, zonder veel ruimte in beslag te nemen. Een infrarood paneel is slechts 1,7 tot 2,2 cm dun.

Infrarood badkamer verwarming 

Infrarood badkamer verwarming is een ideale keuze voor deze ruimte. Stel je voor dat je uit een warme douche stapt en de ruimte is al heerlijk warm is. Dit is mogelijk met bijverwarming badkamer die snel en efficiënt kan verwarmen. In tegenstelling tot traditionele verwarmingstoestellen, die tijd nodig hebben om de ruimte te verwarmen, levert een infrarood badkamer verwarming directe warmte, waardoor je zelfs op de koudste dagen een aangename start van de dag hebt.

wat kost infrarood verwarming badkamer handdoekdroger elektrisch infrarood badkamer verwarming wattage berekenen handdoekdroger zwart kleine verwarming

Hobby serre verwarming: klein maar krachtig

Voor diegenen die graag tijd doorbrengen in hun serre, is een kleine verwarming een echte gamechanger zijn. Of je nu planten kweekt, schildert of gewoon graag in je serre leest, je zult de toegevoegde warmte waarderen die een hobby serre verwarming biedt. Deze kleine verwarmingstoestellen zijn eenvoudig te installeren aan de wand of plafond. En ook verkrijgbaar als mobiele verwarming. Infrarood paneel levert bovendien directe warmte, waardoor je serre zelfs in de koudste maanden van het jaar een aangename plek blijft.

Meer informatie Warmteshop winkels

Wil je meer informatie ontvangen over kleine verwarming en welke modellen verkrijgbaar zijn? Bijvoorbeeld een 400 Watt verwarming in badkamer. Of een elektrische verwarming woonkamer 40m2

Neem gerust een keer contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infraroodverwarming Antwerpen, Warmteshop Roeselare of verwarmingswinkel Veurne. In de infrarood Warmteshop winkel kun je zelf de infraroodwarmte ervaren. 

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals wat de mogelijkheden zijn van een verwarming buiten terras

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Zuinige kleine verwarming voor in huis