Wat zijn de radiator keuken voordelen?

infrarood paneel plafond keuken paneel infrarood paneel verwarming radiator keuken infrarood plafondverwarming

Radiator keuken voordelen

Een radiator keuken is een effectieve manier om uw keuken te verwarmen. In tegenstelling tot traditionele verwarming, die de lucht verwarmt, geeft een radiator keuken warmtestraling af. Warmtestraling bestaat uit lange golf infraroodstraling, welke diverse voordelen opleveren.

Profiteer van de keuken radiator voordelen

infrarood paneel keuken krijtbord radiator keuken

Ten eerste is een keuken radiator gezonder dan traditionele verwarming. Omdat de verwarming geen lucht verwarmt, is er geen circulatie van stof en allergenen. Dit maakt de keuken radiator ideaal voor mensen met allergieën of astma. Niet alleen in de keuken kan je een infrarood verwarming gebruiken, maar ook in andere ruimtes. Zoals in de badkamer, woonkamer of slaapkamer.

Ten tweede is deze elektrische verwarming energie-efficiënt. Omdat de kachel direct warmte afgeeft aan de omgeving, gaat er geen energie verloren in de luchtcirculatie. Dit leidt vervolgens tot lagere energiekosten. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte.

Ten derde is een keuken radiator flexibel toe te passen. De verwarming kan aan de plafond of muur bevestigd worden, waardoor er veel ruimte bespaard wordt. Dit maakt het ideaal voor kleine keukens. Het warmtepaneel is slechts 1,7 tot 2,2 cm dik, het valt daardoor niet eens op. Je kan de infrarood verwarming keuken zowel horizontaal of verticaal bevestigen. Kortom, je kan alle kanten op met een warmtepaneel.

Ten vierde, verwarmt een infrarood verwarming sneller en efficiënter de ruimte dan een traditionele verwarming. Binnen 5 tot 10 minuten is een infrarood verwarming op volledige warmte. Hierdoor voelt het snel comfortabel warm aan in de ruimte. En je bespaart natuurlijk ook op het energieverbruik met een korte opwarmtijd.

Ten vijfde zijn infrarood panelen in diverse mooie uitvoeringen verkrijgbaar. Zoals een krijtbord keuken verwarming welke je met echt krijt beschrijft. Of wat dacht je van een infrarood paneel in de kleur van de inrichting. Een plafondverwarming met verlichting. De keuze in uitvoeringen, vermogens en afmetingen zijn zeer groot.

Meer informatie over elektrische radiator kopen

infrarood paneel plafond keuken paneel infrarood paneel verwarming radiator keuken

Een elektrische radiator kopen is een slimme en duurzame investering. Een radiator keuken is namelijk een gezonde, energie-efficiënte en flexibele manier om een grote of kleine keukenruimte te verwarmen. Het geeft direct warmte af aan de omgeving, in plaats van de lucht te verwarmen. Dit leidt tot lagere energiekosten en comfortabelere warmte.

Infrarood verwarming is ook geschikt voor andere ruimtes en kan je inzetten als hoofd- of bijverwarming. Je kan bij Infrarood Verwarming een elektrische radiator kopen voor bijvoorbeeld de badkamer, slaapkamer, werkruimte of woonkamer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom een keer langs in de showroom of neem contact met ons op.

Wil je meer informatie over keuken radiator ontvangen? Neem dan contact op met Warmteshop. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen, zoals hoe wattage berekenen infrarood verwarming.

Koop nu infrarood verwarming keuken bij Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Wat zijn de radiator keuken voordelen?