Wat is mobiele infrarood verwarming?

infrarood verwarming mobiel infrarood verwarming warmteshop

Mobiele infrarood verwarming levert effectieve en gezellige warmte waar het nodig is. of het nu in een commerciële werkplaats, thuis of op een kantoor is. Ook in een groot industrieel gebouw, loods, of pakhuis. Een mobiele infrarood verwarming die praktisch en betaalbaar is.

Als je vaak van kamer wisselt, is een draagbare elektrische verwarming geweldig. Onze draagbare elektrische radiatoren zijn waterdicht en veilig voor gebruik binnen en buitenshuis, dankzij het IPX5 niveau. verkrijgbaar in een groot aantal modellen.

Op een standaard die in hoogte verstelbaar is. Hij is draagbaar omdat hij op wieltjes staat. of als tafelmodel met een stevig onderstel. Alle zijn snel en eenvoudig op te zetten waar je maar wilt. De draagbare infrarood verwarming heeft een netsnoer.

infrarood verwarming mobiel werkkamer warmteshop

Verwarmen met infrarood op een standaard

Er zijn veel mooie ontwerpen voor een draagbaar infrarood verwarmingspaneel. De inrichtingsmogelijkheden zijn bijna eindeloos, net als bij de wandpanelen. een kunstpaneel met marmer effect, of een krijtbordpaneel dat je met echt krijt beschrijft. De ruimte is kleurrijk dankzij de gekleurde warmtepanelen.

We hoeven onze mobiele infrarood panelen niet weg te stoppen in de hoek van de kamer. Infrarood verwarming is prachtig om naar te kijken en ze mogen opvallen. Een verplaatsbare verwarmer van Warmteshop Infraroos verwarming betekent dat je niet aan stijl hoeft in te boeten. Je bezit al een draagbaar verwarmingspaneel dat 30 bij 60 cm meet en een vermogen heeft van 200 tot 2000 watt.

Op elke plaats past een flexibel paneel. Verkrijgbaar op een robuuste voet of een verrijdbare standaard met wieltjes. Welk verwarmingstoestel je ook kiest, ze zijn allemaal duurzaam in verbruik en efficiënt in energiegebruik.obiele infrarood verwarming

Infrarood verwarming geeft snelle verwarming

Voor kille avonden is er mobiele infrarood verwarming. Een ruimte, kamer of kantoor kan met een bijzetkachel snel en gericht opgewarmd worden. Er is geen opwarmtijd met kortegolf infraroodverwarmers. Deze zijn ideaal voor industriële werksituaties in magazijnen of opslagruimten.

De mobiele lange golf infraroodstraler warmt snel op, in 8 tot 15 minuten. Het infrarood paneel straalt een warmte uit die zowel behaaglijk als weldadig is. Er is geen luchtverplaatsing, dus geen door de lucht verspreide bacteriën of stofdeeltjes.

2-mobiele-infrarood-verwarming-mobiele-verwarming-mobiele-kachel-losse-verwarming-bijzetverwarming-bijzet-kachel-thermostaat-1024x576

Lucht wordt niet verwarmd via infrarood verwarming.

In tegenstelling tot een convectiekachel verwarmt een draagbare elektrische kachel de lucht niet. De vaste voorwerpen en mensen in de kamer worden warmer door de infrarode straling. Langdurige warmte wordt vastgehouden door de voorwerpen, die de warme stralen ook weer in de ruimte weerkaatsen.

Hierdoor is een infrarood verplaatsbare verwarming ideaal voor gebruik in kamers die weinig gebruikt worden. Of als extra warmte voor de kamers in huis of kantoor die koeler worden. Bijvoorbeeld bij een werkbank in een pakhuis of het bureau in de huiskamer.

Kosteneffectieve IR verwarming

Voordelen van het gebruik van een draagbare infrarood verwarming voor verwarming

  • Directe verwarming van zones
  • Verrijdbaar op wieltjes
  • In hoogte verstelbaar
  • Geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten.
  • Kostenbesparingen tot 70-80%
  • Geen opwarmtijd nodig
  • Veilige, snelle warmte
  • Duurzaam in gebruik en energiezuinig
  • Gemakkelijk te manoeuvreren
  • Geen onderhoudskosten
mobiele-infrarood-verwarming-mobiele-verwarming-mobiele-kachel-losse-verwarming-bijzetverwarming-bijzet-kachel-2-300x169

Vragen en antwoorden verplaatsbare infraroodverwarming

Wat is een mobiele infraroodverwarming?

Een verplaatsbare infraroodverwarmer is een verwarming die geen vaste plaats aan de muur of het plafond heeft. Het verwarmingselement kan gemakkelijk verplaatst worden omdat het op een mooie basis steunt of wielen heeft.

Waarom is een verplaatsbaar infrarood verwarmingstoestel handig?

Omdat je een infrarood verwarming mobiel kunt plaatsen waar warmte nodig is, is hij nuttig. Je kunt het verwarmingselement overal neerzetten omdat het flexibele paneel een stevige basis heeft. Bovendien wordt het aangeboden met wieltjes om de elektrische verwarmer eenvoudig te kunnen verplaatsen.

Voor wie is een mobiel infrarood verwarmingstoestel bedoeld?

De mobiele infrarood verwarmer is bedoeld voor wie behaaglijke warmte wenst bij een laag verbruik. Zodra de verwarmer aan staat, kun je genieten van de krachtige warmtegolven die je lichaam verwarmen. waar je je ook bevindt in huis, bedrijf of werkplaats.

Waar kan ik een draagbare infrarood verwarming neerzetten?

Overal waar warmte nodig is, kan een mobiel infrarood kacheltje geplaatst worden. Zet hem dicht bij je werkplek, zodat je benen en voeten nog warmer worden. Tijdens een fotosessie om te voorkomen dat de modellen het koud krijgen. Om te voorkomen dat het personeel het koud krijgt, aan de inpaktafels in een pakhuis. in een winkel, bij de kassa. Er zijn verschillende mogelijkheden die in je opkomen. Het enige wat je nodig hebt is een stroombron.

Hoe kun je geld besparen met een mobiele infrarood verwarming?

Mobiele infrarood verwarming vermindert je energieverbruik. De eerste reden is dat onze vrijstaande infrarood verwarming extreem weinig energie verbruikt. 93 procent of meer van de energie wordt omgezet in warmte. Bovendien warmt de ruimte snel en comfortabel op. Je hebt nauwelijks opwarmtijd nodig.

Is de infrarode straling van draagbare infraroodverwarmers schadelijk?

Nee, blootstelling aan infrarode straling van een verplaatsbare verwarmer is niet schadelijk. In feite is infrarode straling op een therapeutische manier goed voor ons lichaam. Het verlicht gewrichtsongemakken, ontspant de spieren en bevordert de doorbloeding. Vooral patiënten met reumatoïde artritis, bijvoorbeeld, hebben hier baat bij. Het is vergelijkbaar met warmtetherapie, met de toevoeging van infrarood.

Welke mobiele infrarood verwarmingsmodellen zijn er?

Korte en lange golf verwarmers onderscheiden de mobiele infrarood verwarmingsapparaten. De binnentoepassing van lange golf infraroodstraling is in de eerste plaats geschikt voor woningen en kantoren. ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten infraroodpanelen. zoals een keukenkrijtbord, een fotopaneel met je eigen afbeelding, of spiegelverwarming.

De mobiele korte golf IR stralers zijn geschikt voor het verwarmen van industriële gebouwen en terrassen. Verkrijgbaar als verplaatsbare infraroodverwarmer op wieltjes of een voetstuk, en als hangend type.

Kan ik een verplaatsbare infrarood verwarming gebruiken in een vochtige ruimte?

Als een infrarood verwarming een IPX4 klasse heeft, dan kun je hem in een vochtige ruimte gebruiken. Infrarood verwarming is dus veilig om bijvoorbeeld in de badkamer te gebruiken omdat ze spatwaterdicht zijn. Omdat ze waterdicht zijn, kunnen draagbare verwarmers met een IPX5 classificatie ook buiten en in vochtige ruimtes gebruikt worden.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Wat is mobiele infrarood verwarming?