Wat is infrarood paneel met verlichting?

plafondverwarming infrarood paneel badkamer infrarood paneel met verlichting infrarood verwarming plafond met verlichting zolderkamer

Infrarood paneel met verlichting is 2x duurzaam

Infrarood paneel met verlichting is een prachtige verwarming die zowel warmte als licht geeft. Het combineert twee duurzame werelden in één apparaat. Energiezuinig infrarood paneel met led-lampen. Een infrarood paneel met verlichting kan je aan het plafond of aan de wand plaatsen. Dankzij het slanke model van 1,8 tot 2,2 cm is deze ruimte besparend.

is infrarood schadelijk hoe werkt infrarodo verwarming wat is een infrarood paneel wat verbruikt een infrarood paneel

Bij plafondverwarming heb je het voordeel dat de infraroodstraling van boven komt en daardoor de vloer ook verwarmd wordt. Daardoor heb je geen vloerverwarming meer nodig. Als je donkere tegels op de vloer hebt liggen, houden deze de warmte bovendien nog langer vast. Ook bespaart het je ruimte aan de muur. Een nadeel is wel dat er meestal slechts één stroompunt voorzien is voor de led-verlichting. Vaak moet je daardoor een keuze maken tussen warmte of licht.

Maar met ons prachtige verwarmingspaneel is dit probleem gelijk opgelost. Je hebt namelijk maar één stroompunt nodig om beide functies op aan te sluiten! En je bedient de functies van warmte en licht afzonderlijk van elkaar. Dat is pas een innovatieve elektrische verwarming.

Infrarood spiegelverwarming ledverlichting badkamer

Spiegel met verwarming in badkamer

Naast plafondverwarming is een infrarood spiegelverwarming met verlichting badkamer aan de wand erg praktisch. Een spiegel met verwarming die de ruimte verwarmt en verlicht. Je kan deze spiegelverwarming overal in huis plaatsen. Veel mensen kiezen voor een infrarood spiegelverwarming in de badkamer, omdat de spiegel na het douchen niet meer beslaat. Bovendien is de ledverlichting badkamer verwarming dankzij de IP44 klasse spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in vochtige ruimtes.

Maar je kan een infrarood spiegelverwarming ook in andere ruimtes plaatsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de slaapkamer of kledingkamer? Dan heb je gelijk een passpiegel met licht bij de hand. Ook de ontvangsthal is een mooie plek, evenals de woonkamer. Eigenlijk kan je deze paneelverwarming overal installeren. Zeker als je bedenkt dat een paneelverwarming van Warmteshop slechts 1,8 tot 2,2 cm dun is.

Infrarood verwarming aan plafond

De innovatieve infrarood verwarming plafond met led-verlichting is niet alleen handig, warm en sfeervol maar ook ruimtebesparend. Een goede plek voor dit verwarmingspaneel is in de woonkamer, badkamer of boven het eetkamergedeelte. Aan het plafond neemt een plafondverwarming bovendien geen ruimte in, want er is altijd wel een vrije plek om de paneelverwarming op te hangen.

De montage is bovendien eenvoudig. Je gebruikt één aansluitpunt voor zowel het licht als de verwarming. Middels de bijgeleverde montagebeugel is de montageklus snel geklaard. Natuurlijk kan onze installateur je ook van dienst zijn. Profiteer met een plafondverwarming van een grote warmte verspreiding en een warme vloer.

Infrarood paneel wil je hebben

infrarood paneel met verlichting

Een infrarood paneel dat zowel warmte als verlichting geeft wil je niet missen. Want zonder gas huis verwarmen en verlichten, dat is toch wat iedereen wilt? Genieten van heerlijke, duurzame en gezonde warmte. Combineer het infrarood paneel met groene stroom zodat je geen CO2 uitstoot.

Bovendien heeft een IR verwarming geen onderhoudskosten, is de installatie eenvoudig en ook nog eens verkrijgbaar in prachtige uitvoeringen. Zoals een verwarming met afbeelding, krijtbordpaneel en spiegelverwarming. Ook kan je nog kiezen voor een frame erom heen of niet.

Wil je meer informatie over infrarood paneel met verlichting? Je kan voor wat is een infrarood paneel met verlichting contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood paneel met verlichting wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over infrarood paneel met verlichting vinden. Lees meer over infrarood verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Wat is infrarood paneel met verlichting?