Wat is het beste stralingspaneel?

Infrarood verwarming met RAL kleuren stralingspaneel is verwarming met infrarood goedkoper dan gas

Hoe herken je het beste stralingspaneel?

hoe werkt een verwarmingspaneel stralingspaneel

Het beste stralingspaneel zet zeer zuinig de energie om in infraroodwarmte. Daarnaast is het beste stralingspaneel onderhoudsvrij, storingsvrij, zuinig, duurzaam, eenvoudig te installeren en makkelijk te bedienen. Bovendien zijn de A-merken stralingspanelen uitermate geschikt voor het verwarmen van hoge ruimtes, kleine kamers en minder goed geïsoleerde woningen.

Bij Warmteshop kan je terecht voor de beste A-merk stralingspanelen van de gerenommeerde Duitse merken Welltherm, Alkari infrarood paneel en Ecaros infrarood verwarming. Prachtig stralingspaneel gemaakt van metaal of ESG veiligheidsglas welke voorzien zijn van de carbon infrarood verwarming technologie.

Keurmerken van beste infrarood verwarming

Wil je de beste infrarood verwarming kopen? Dan kijk je altijd naar de keurmerken, testresultaten en veiligheidscertificaten van groot belang. Onze infrarood verwarmingspanelen zijn volgens het Duitse keurmerk TÜV veilig en efficiënt, met een RoHS-certificaat vrij van schadelijke stoffen en bevatten het CE-keurmerk voor Europese veiligheidsnormen.

Ook is de infrarood verwarming van Warmteshop voorzien van het EMV, VDE en Geprüfte Sicherheit (GS) keurmerk en zijn door de strenge Duitse wet goedgekeurd. Naast certificaten en keurmerken zijn er ook kwaliteitsnormen voor de infrarood verwarming, namelijk de DIN-9000 en 9001. Natuurlijk voldoet het beste stralingspaneel hieraan en koop je bij ons online of bij één van de dertig showrooms in de Benelux.

Beste infrarood paneel is energiezuinig

infrarood verwarming metaal met schilderij wat is een infrarood paneel

Het beste infrarood paneel is zeer zuinig in verbruik, waardoor je een hoog rendement behaalt. Al onze panelen zetten maar liefst 93% van de energie om in warmte. Dit komt doordat er tijdens het verwarmingsproces maar weinig energie verloren gaat. Hierbij speelt ook de isolatie aan de achterkant een grote rol. Bij een A-merk stralingspaneel gaat er weinig energie verloren aan de achterkant.

Hoe weet je of een stralingspaneel goed is? Dit kan je meten door te kijken naar de keurmerken, testresultaten en certificaten. Ook mag het stralingspaneel aan de achterkant niet heet worden. Infrarood paneel van Warmteshop wordt slechts lauwwarm, waardoor je weet dat je te maken hebt met het beste stralingspaneel die er te koop is. Alle warmte wordt aan de voorkant uitgestraald, waardoor de kamer of zone snel warm is.

Beste bijverwarming elektrisch

infrarood verwarming hoeveel watt hoe werkt een verwarmingspaneel stralingspaneel

De beste bijverwarming elektrisch maakt gebruik van infraroodstraling. Waarom dit de beste elektrische bijverwarming is, kunnen we heel eenvoudig uitleggen. Dit komt doordat infrarood panelen heel gericht een koude hoek of zone snel kunnen verwarmen met stralingswarmte. Dit kan je nooit bereiken met een elektrische kachel die gebruik maakt van convectie warmte. Binnen 5 tot 10 minuten is bijverwarming elektrische volledig op warmte en geniet je dus direct van de comfortabele warmte. De beste bijverwarming elektrisch kan je online kopen bij Warmteshop.

Wil je meer informatie over het beste stralingspaneel? Je kan voor het beste stralingspaneel contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over stralingspanelen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over stralingspaneel vinden. Lees meer over de beste buiten verwarming, namelijk de infrarood terrasverwarmer.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Wat is het beste stralingspaneel?