Wat is een verwarming garage?

Verwarming garage infrarood panelen in de garage

Industriele verwarming garage is onmisbaar

In de winter is een verwarming garage een must-have. De garagedeuren van een professionele autowerkplaats gaan vaak open en dicht om voertuigen in en uit te laten rijden. De rillingen lopen over je ruggengraat als gevolg van de koude luchtstroom.

verarming garage

Dus, hoe maak je van garages een aangename plaats om te werken? Infrarood Verwarming heeft de oplossing; door de ruimte te verwarmen met een infraroodstraling, zul je het nooit meer koud hebben. Dit komt doordat een verwarming garage met infrarood de voorwerpen en mensen direct verwarmt. En de straling niet door tocht wordt beïnvloed. Je voelt de heerlijke intense warmte je lichaam binnensluipen, of de garagedeur nu open of dicht is.

Je bespaart ook veel geld op verwarmingskosten. Verwarming garage is uiterst energiezuinig. Het is ook niet nodig de luchtmassa te verwarmen, maar wel de voorwerpen en personen in het stralingsbereik. Dit bespaart je elk jaar een aanzienlijke hoeveelheid geld. Infraroodstralers vragen ook geen onderhoud en zijn eenvoudig te installeren.

Wat is een infrarood paneel voor garage?

Een infrarood paneel voor garages verwarmt de ruimte effectief en efficiënt. In plaats van lawaaierige en dure luchtblazers verwarmen infraroodstralers de ruimte plaatselijk. Er zijn monteerbare en draagbare modellen verkrijgbaar.

Waarom is garageverwarming zo effectief? Ze is doeltreffend omdat ze tot 93% van haar energie in infrarode warmte kan omzetten. Het verwarmt voorwerpen en mensen in plaats van de lucht. Daardoor is er geen warmteverlies door openstaande deuren. Omdat het met stralingswarmte werkt, heeft een infrarood paneel bovendien geen last van tocht.

Ook stoot je geen CO2 uit wanneer je de elektrische kachel combineert met groene stroom. Groen ondernemen met infrarood heaters is daarom de beste oplossing voor garagehouders. Directe warmte op de werkplekken waar het nodig is. Het is altijd warm, de kachel is zuinig in verbruik, direct warm zodra je deze aanzet en je personeel is tevreden. Want een warme werkruimte wil iedereen!

Hoe installeer je infrarood verwarming garage?

verarming garage

Een infrarood verwarming garage installeer je eenvoudig aan het plafond of aan de muur. Standaard zijn de infraroodstralers voorzien van ophangpunten voor pendel montage aan een ketting of kabel. Onze installatiedienst monteert de verwarming garage vakkundig voor jou.

Je kan ook kiezen voor een mobiele uitvoering. Deze plaats je op de grond, tafel of waar dan ook, dicht in de buurt van waar je aan het werk bent. Dankzij de IPX5 klassen zijn de infrarood heaters ook nog eens waterdicht en ook te gebruiken in buitenruimtes. Altijd warmte, waar je ook aan het werk bent.

Thermostaat aansluiten voor eenvoudige bediening

Op de infrarood panelen voor garages kan je een thermostaat aansluiten, waardoor de bediening eenvoudig op afstand geregeld kan worden. Kies je voor een digitale of wifi thermostaat dan kan je deze zelfs bedienen via de app op een smart device.

Wil je meer informatie over verwarming garage? Je kan voor verwarming garage contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over wat is een verwarming garage wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over verwarming garage vinden. Lees meer over industriele verwarming.

Koop nu infrarood verwarming voor garage op Infrarood Verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Wat is een verwarming garage?