Wat is een spiegel verwarming?

spiegel verwarming verlichting spiegel badkamer

Spiegel verwarming in de badkamer

Een spiegel verwarming is een infrarood paneel welke een licht verchroomd spiegeloppervlak bevat. Het paneel is 2,2 cm dik, waardoor het niet opvalt dat dit paneel een spiegel en verwarming in één is. Geschikt voor meerdere ruimtes, maar bovenal voor de badkamer.

spiegel verwarming

In de badkamer is een spiegel verwarming vrijwel een onmisbaar item. Want met een infrarood spiegel verwarming heb je nooit meer last van beslagen spiegels na het douchen. Daarnaast neemt het geen extra ruimte in beslag, want je monteert het eenvoudig boven de wastafel, waar nu de huidige spiegel hangt. Dankzij de IP44 klasse is de badkamer verwarming spatwaterdicht en veilig te gebruiken in vochtige ruimtes.

Bovendien warmen de wanden ook op in de badkamer, waardoor schimmels verdwijnen. En bovenal is infraroodstraling ook nog eens gezond voor ons lichaam. Door de infraroodwarmte ontspannen onze spieren en het verlicht gewrichtspijnen, zoals reuma. Doordat er geen luchtcirculatie plaatsvindt, geniet je ook van een schoon binnenklimaat.

Kosten infrarood badkamer spiegel

De kosten van een infrarood badkamer spiegel zijn laag. Het verwarmingspaneel is zeer zuinig in verbruik en zet tenminste 93% van de energie om in infraroodwarmte. Dit is een zeer hoog rendement. Daarnaast is de installatie eenvoudig en kan je het ook zelf uitvoeren middels de bijgeleverde installatiekit en montagebeugel.

Met infrarood badkamer spiegel profiteer je ook van een onderhoudsvrij leven. Er zijn namelijk geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. Het enige wat je zo nu en dan moet doen is het verwarmingspaneel schoon te maken met een vochtige doek.

Een infrarood paneel is bovendien zeer zuinig in verbruik. Onze infrarood panelen van Welltherm beschikken over de ESHC technologie, waarbij de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over het paneel oppervlak. Daardoor behaal je een zeer hoog rendement.

Badkamerspiegel met verlichting en verwarming

Badkamerspiegel met verlichting en verwarming infrarood spiegel

Een badkamerspiegel met verlichting en verwarming is helemaal duurzaam. Dit toestel straalt energiezuinige warmte uit en de goedkope led-verlichting zorgt voor een aangename sfeer in de badkamer, slaapkamer, hal of kledingkamer. Een spiegelverwarming kan je namelijk in meerdere ruimtes plaatsen. Een design-verwarming die multifunctioneel is.

Er zijn verschillende formaten spiegel infrarood panelen verkrijgbaar, vierkant of rechthoekig. Een kleine spiegel van 40×90 cm van 360 Watt tot een groot spiegelpaneel van 90×180 cm van 1725 Watt.

Deze badkamerspiegel met verlichting en verwarming kan je zowel horizontaal als verticaal installeren. Met de meegeleverde montagebeugel is de installatie ook niet ingewikkeld. Infrarood spiegels kan je aan het plafond om de wand monteren.

Meer weten over spiegel die niet beslaat?

Een spiegel die niet beslaat, dat wil je niet missen in de badkamer. Infrarood spiegels zie je dan ook vaak terug in wellness ruimtes, spa’s en de badkamerruimte.

Wil je meer informatie over spiegel verwarming? Je kan voor spiegel verwarming contact opnemen met onzeinfrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over spiegel die niet beslaat wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Lees ook onze tips bij verwarming installeren in ons infrarood verwarming magazine. Lees meer over infrarood panelen.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Wat is een spiegel verwarming?