Wat is een infraroodstraler badkamer?

Spiegel met verwarming in badkamer infrarood spiegel beste elektrische verwarming badkamer Infrarood spiegelverwarming verwarming badkamer elektrisch infrarood spiegel infrarood straler badkamer energiezuinig badkamer verwarmen infraroodstraler badkamer spiegel met infrarood verwarming zuinig of niet

Nooit meer koud met een infraroodstraler badkamer 

Een infraroodstraler badkamer is niet zomaar een verwarmingstoestel. In tegenstelling tot traditionele radiatoren die de lucht verwarmen, straalt een infraroodstraler directe warmte uit naar objecten en mensen. Stel je voor: je stapt uit de douche en in plaats van die koude rilling, voel je een aangename, zachte warmte op je huid. Dat is de magie van de infraroodstraler badkamer.

Handdoekdroger wit badkamer net infrarood verwarming elektrische handdoekdroger met stekker elektrische verwarming badkamer met timer handdoekdroger badkamer outlet badkamer handdoeken handdoek verwarming infraroodstraler badkamer

5 Voordelen infraroodstraler badkamer

Waarom zou je investeren in een infraroodstraler badkamer? Hier zijn enkele voordelen:

  1. Efficiënte verwarming: Ze verwarmen snel, waardoor je niet lang hoeft te wachten op die warme gloed.
  2. Energiebesparend: Door direct te verwarmen, bespaar je op de energiekosten.
  3. Gezondheidsvoordelen: Infraroodwarmte helpt bij spierpijn en stijfheid verlichten.
  4. Ruimtebesparend: Deze stralers zijn compacter en passen naadloos in moderne badkamers. Slechts 1,7 tot 2,2 cm dun. 
  5. Eenvoudige installatie: Geen gedoe met leidingen of buizen. Plug and play!
    .

Hoe kies je de juiste badkamer verwarming?

Als je overtuigd bent van een infrarood badkamer verwarming, hoe kies je dan de beste voor jouw ruimte? Overweeg eerst de grootte van je badkamer. Een grotere ruimte heeft een krachtigere straler nodig. Kijk ook naar merken die goede recensies hebben en bekend staan om hun duurzaamheid. En vergeet de esthetiek niet! Je wilt natuurlijk dat het ontwerp bij de stijl van je badkamer past. Kies bijvoorbeeld voor een spiegelverwarming met led-verlichting, twee energiezuinige werelden gecombineerd. Met een handdoekdroger geniet je én van een warme badkamer én van droge warme handdoeken.

Slimme investering in groene verwarming

spiegel badkamer

De infraroodstraler badkamer is niet alleen een luxe-item maar ook een slimme investering voor comfort en efficiëntie. Dus, waar wacht je nog op? Maak van jouw badkamer een warme, uitnodigende ruimte waar je elke ochtend naar uitkijkt. Want met een infrarood verwarming stoot je in combinatie met groene stroom geen CO2 uit, daarom noemen we het ook wel de groene verwarming.

Wil je meer informatie ontvangen over groene verwarming of wil je weten welke modellen infraroodstraler badkamer er bij Infrarood Verwarming beschikbaar zijn? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Ontdek bijvoorbeeld hoe je energiezuinig je badkamer verwarmen kunt met infrarood panelen.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Wat is een infraroodstraler badkamer?