Wat is de beste infrarood verwarming eigenlijk?

elektrisch verwarmen wandpanelen slaapkamer wat is de beste infrarood verwarming warmtepaneel infrarood slaapkamer verwarming warmtepaneel schilderij

Als je op zoek bent naar een efficiënte en comfortabele manier om je huis te verwarmen, overweeg dan eens infrarood verwarming. In dit artikel zullen we bespreken wat de beste infrarood verwarmingsoptie is, inclusief de voordelen ervan en waar je infrarood panelen kunt kopen.

Voordelen van infrarood verwarming

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van infrarood verwarming in jouw huis. Hieronder bespreken we enkele belangrijke voordelen die infrarood verwarming biedt.

Energie-efficiëntie

Een van de voornaamste voordelen van infrarood verwarming is de energie-efficiëntie ervan. Infrarood panelen gebruiken elektriciteit om warmte te genereren, en door de directe stralingswarmte wordt er geen energie verspild aan het opwarmen van de lucht. Dit resulteert in een efficiëntere verwarming en lagere energiekosten.

Comfort

Infrarood verwarming biedt ook een hoog niveau van comfort. De warmte wordt direct opgenomen door de objecten en mensen in de kamer, waardoor je je snel warm en behaaglijk voelt. Daarnaast is er geen overdracht van stof of allergenen, wat vooral gunstig kan zijn voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Gezondheidsvoordelen

Infrarood verwarming kan ook enkele gezondheidsvoordelen bieden. De zachte stralingswarmte kan helpen om spierspanning te verminderen en de bloedsomloop te verbeteren. Bovendien kan het drogen van de lucht, dat vaak voorkomt bij traditionele verwarmingssystemen, worden voorkomen, wat kan helpen bij het behoud van een gezonde luchtvochtigheid in huis.

Met deze voordelen in gedachten is het gemakkelijk te begrijpen waarom infrarood verwarming een populaire keuze is geworden voor zowel particuliere woningen als commerciële gebouwen.

Waar infrarood panelen kopen

Ben je op zoek naar infrarood panelen om je huis te verwarmen? Dan ben je bij Warmteshop.be aan het juiste adres. Warmteshop.be is dé specialist op het gebied van infrarood verwarming in België.

Bij Warmteshop.be kun je een breed assortiment aan infrarood panelen kopen. Of je nu op zoek bent naar panelen voor je woonkamer, slaapkamer of badkamer, zij hebben de juiste oplossing voor jouw behoeften.

De infrarood panelen van Warmteshop.be zijn van hoge kwaliteit en energie-efficiënt. Ze bieden niet alleen comfortabele warmte, maar zorgen ook voor een gezondere leefomgeving. Met infrarood panelen kun je namelijk genieten van stralingswarmte, die geen luchtcirculatie veroorzaakt en daardoor geen stofdeeltjes of allergenen in de lucht verspreidt.

Waarom kiezen voor Warmteshop.be?

 • Specialist in infrarood verwarming met jarenlange ervaring
 • Breed assortiment aan kwalitatieve infrarood panelen
 • Energiezuinige oplossingen voor lagere verwarmingskosten
 • Deskundig advies op maat voor jouw specifieke situatie
 • Snelle levering en professionele installatieservice

Warmteshop.be heeft ruim 30 vestigingen verspreid over België, dus er is altijd een showroom bij jou in de buurt waar je de infrarood panelen kunt bekijken en advies kunt vragen aan de experts.

Wacht niet langer en ontdek de voordelen van infrarood verwarming met de hoogwaardige infrarood panelen van Warmteshop.be. Maak vandaag nog een afspraak in de showroom en laat je informeren over de beste infrarood panelen voor jouw woning!

wat is de beste infrarood verwarming

Ervaringen met infrarood verwarming

Benieuwd naar de ervaringen van mensen met infrarood verwarming? In deze sectie zullen we enkele ervaringen delen, inclusief tevredenheid en mogelijke nadelen. Het is altijd nuttig om te horen wat andere mensen hebben meegemaakt voordat je een beslissing neemt over de aanschaf van infrarood panelen.

Positieve ervaringen

 • “Sinds ik infrarood panelen in mijn huis heb geïnstalleerd, is mijn energierekening aanzienlijk gedaald. Ik merkte meteen het verschil in mijn portemonnee.” – Sophie uit Amsterdam
 • “Wat ik echt waardeer aan infrarood verwarming is de gelijkmatige warmteverdeling. Geen koude plekken meer in huis!” – Peter uit Rotterdam
 • “Infrarood panelen zijn zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt ze eenvoudig bedienen met een thermostaat en de warmte is direct voelbaar.” – Lisa uit Utrecht

Mogelijke nadelen

 • “Bij het installeren van infrarood panelen moet je rekening houden met de kosten. Het kan een initiële investering vergen, maar op de lange termijn bespaar je geld op je energierekening.”
 • “Sommige mensen hebben moeite met de esthetiek van infrarood panelen. Ze vinden het niet passen bij hun interieur.”

Hoewel deze ervaringen variëren, is het belangrijk om te onthouden dat de tevredenheid van infrarood verwarming afhankelijk kan zijn van individuele behoeften en voorkeuren. Het is altijd aan te raden om advies in te winnen bij professionals en ervaringen van anderen te overwegen voordat je een definitieve beslissing neemt.

Ecaros infrarood panelen

Ecaros infrarood panelen worden beschouwd als een van de beste opties op de markt voor infrarood verwarming. Met hun geavanceerde technologie en efficiënte prestaties bieden ze talloze voordelen voor zowel huiseigenaren als bedrijven.

Hoogwaardige verwarmingstechnologie

Ecaros infrarood panelen maken gebruik van de nieuwste verwarmingstechnologie om een efficiënte en comfortabele warmteverspreiding te bieden. Deze panelen zenden infraroodstraling uit die direct objecten en mensen verwarmt, in plaats van de lucht. Dit zorgt voor een gelijkmatige en snellere verwarming van de ruimte.

Energie-efficiëntie en kostenbesparing

De Ecaros infrarood panelen zijn uiterst energiezuinig en helpen om de stookkosten te verlagen. Doordat ze direct warmte afgeven aan objecten en mensen, wordt er minder energie verspild aan het verwarmen van de lucht in een ruimte. Dit resulteert in lagere energierekeningen en een groenere, duurzamere verwarmingsoplossing.

Stijlvol en ruimtebesparend

Ecaros infrarood panelen hebben een modern en slank ontwerp, waardoor ze perfect passen bij elk interieur. Ze kunnen aan de muur worden gemonteerd of vrijstaand worden geplaatst, waardoor ze weinig ruimte innemen en voor maximale flexibiliteit zorgen.

Milieuvriendelijk en gezond

Als een van de meest milieuvriendelijke verwarmingssystemen op de markt, stoten Ecaros infrarood panelen geen schadelijke gassen of deeltjes uit tijdens het verwarmingsproces. Bovendien is de straling vergelijkbaar met de natuurlijke infraroodstraling van de zon, wat verschillende gezondheidsvoordelen kan bieden, zoals het verminderen van vochtigheid en schimmelvorming in de ruimte.

Met deze voordelen is het geen verrassing dat Ecaros infrarood panelen worden beschouwd als een van de beste infrarood verwarmingsopties op de markt. Of je nu op zoek bent naar een efficiënte verwarmingsoplossing voor je huis of bedrijf, Ecaros biedt betrouwbare en hoogwaardige infrarood panelen die je woning comfortabel en energiezuinig zullen verwarmen.

Alkari infrarood verwarming

Alkari infrarood verwarming is een uitstekende optie voor het verwarmen van je huis. Met geavanceerde technologie en innovatief ontwerp biedt Alkari infrarood verwarming een aantal kenmerken en voordelen die het de ideale keuze maken voor verwarmingsoplossingen.

Kenmerken van Alkari infrarood verwarming

 • Efficiënte verwarming: Alkari infrarood panelen zetten elektrische energie om in infrarood warmte, waardoor efficiënter wordt verwarmd dan traditionele verwarmingssystemen.
 • Duurzaamheid: De Alkari infrarood verwarmingssystemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan lang mee, waardoor je kunt genieten van langdurige en betrouwbare verwarming in je huis.
 • Stijlvol ontwerp: Alkari infrarood panelen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle ontwerpen en afwerkingen, waardoor ze naadloos passen bij elk interieur.
 • Snelle opwarmtijd: Dankzij de directe warmteoverdracht van infrarood straling, verwarmen de Alkari panelen snel, waardoor je direct kunt genieten van een comfortabele warmte in je huis.

Voordelen van Alkari infrarood verwarming

Naast de kenmerken biedt Alkari infrarood verwarming ook verschillende voordelen voor jou en je huis.

 • Energiezuinig: Alkari infrarood panelen verbruiken minder energie dan traditionele verwarmingssystemen, waardoor je kunt besparen op energiekosten.
 • Gezonde warmte: Infrarood verwarming verwarmt objecten en mensen in plaats van de lucht, waardoor een comfortabele en gezonde warmte wordt gecreëerd zonder stofcirculatie.
 • Flexibiliteit: Alkari infrarood panelen kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd en bieden flexibele verwarmingsopties, zoals wandmontage of plafondmontage, waardoor je de indeling van je ruimte kunt optimaliseren.
 • Geen onderhoud: Alkari infrarood panelen vereisen geen onderhoud, waardoor je tijd en geld bespaart op het onderhouden van je verwarmingssysteem.

Met Alkari infrarood verwarming geniet je van efficiënte, comfortabele en stijlvolle verwarming in je huis. Investeer in Alkari infrarood panelen en ervaar de vele voordelen die ze te bieden hebben.

Welke verwarming kiezen warmtepaneel IR verwarming zuinig verwarmen beste elektrische verwarming slimme thermostaat met infrarood panelen verwarming op gas wat is keramische verwarming

Welltherm infrarood panelen

In deze sectie zullen we de Welltherm infrarood panelen bespreken, inclusief hun eigenschappen en waarom ze populair zijn.

Welltherm infrarood panelen zijn een uitstekende keuze voor verwarmingssystemen vanwege hun geavanceerde technologie en efficiënte prestaties. Hier zijn enkele kenmerken die de Welltherm panelen onderscheiden:

 • Energie-efficiëntie: De Welltherm panelen gebruiken infraroodstraling om warmte direct aan objecten en mensen over te dragen. Dit zorgt voor een efficiëntere verwarming en minimaliseert warmteverlies.
 • Hoge kwaliteit: Welltherm panelen worden vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn bestand tegen slijtage en scheuren.
 • Snelle verwarming: De Welltherm panelen warmen snel op en verspreiden de warmte gelijkmatig in de ruimte. Dit zorgt voor een comfortabele en aangename verwarmingssfeer.
 • Stijlvol design: De panelen hebben een slank en modern design dat naadloos integreert in elk interieur. Ze kunnen aan de muur worden gemonteerd of als plafondverwarming worden gebruikt.
 • Gebruiksgemak: Welltherm panelen zijn eenvoudig te installeren en te bedienen. Ze worden geleverd met een gebruiksvriendelijke thermostaat voor een optimale controle over de temperatuur.

Dankzij deze eigenschappen zijn Welltherm infrarood panelen erg populair bij zowel huiseigenaren als bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en comfortabele verwarmingsoplossing.

Nadelen van infrarood verwarming

Infrarood verwarming is een efficiënte en comfortabele manier om je huis te verwarmen. Het heeft echter ook enkele mogelijke nadelen waar je rekening mee moet houden. Hieronder bespreken we de belangrijkste nadelen van infrarood verwarming:

 1. Beperkte verwarmingsstraling: Een ander nadeel is dat infrarood verwarming een beperkte verwarmingsstraling heeft. Infraroodstraling verwarmt objecten en mensen direct, maar de warmte verspreidt zich niet gelijkmatig door de hele kamer zoals bij convectieverwarming. Dit kan betekenen dat bepaalde delen van de ruimte minder gelijkmatig worden verwarmd, afhankelijk van de plaatsing van de panelen.
 2. Geen luchtrecirculatie: Infrarood verwarming verwarmt objecten en mensen direct, waardoor er geen luchtrecirculatie plaatsvindt zoals bij convectieverwarming. Dit is een voordeel voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen, omdat er geen luchtstroom is die stof of andere allergenen vervoert. Dit kleine probleem is eenvoudig op te lossen door het ventilatierooster boven de ramen open te zetten. Ten slotte wordt niet de lucht verwarmd, maar de objecten, waardoor de temperatuur binnen niet drastisch daalt, zoals bij een convectie kachel wel het geval is.

Het is belangrijk om deze mogelijke nadelen af te wegen tegen de voordelen van infrarood verwarming. De beslissing om infrarood verwarming te installeren hangt af van je specifieke behoeften, budget en voorkeuren.

Vergelijkende analyse van infrarood panelen

In deze sectie zullen we een vergelijkende analyse maken van verschillende infrarood panelen, namelijk de Ecaros, Alkari en Welltherm modellen. We zullen de belangrijkste kenmerken en eigenschappen van elk merk bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kopen van infrarood panelen.

Ecaros infrarood panelen

Ecaros infrarood panelen staan bekend om hun innovatieve technologie en energie-efficiëntie. Ze zijn ontworpen om een comfortabele en gelijkmatige warmte te leveren in elke ruimte. Daarnaast zijn Ecaros panelen gemakkelijk te installeren en hebben ze een lange levensduur.

Alkari infrarood verwarming

Alkari biedt hoogwaardige infrarood panelen die zowel esthetisch als functioneel zijn. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, waardoor ze perfect passen bij elke interieurstijl. Daarnaast zijn Alkari panelen duurzaam en zorgen ze voor een snelle opwarming van de ruimte.

Welltherm infrarood panelen

Welltherm infrarood panelen zijn ontworpen met een focus op duurzaamheid en comfort. Ze worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en efficiëntie, waardoor ze een ideale keuze zijn voor energiebewuste consumenten. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel particuliere als commerciële toepassingen.

 • Ecaros infrarood panelen bieden innovatieve technologie en energie-efficiëntie
 • Alkari infrarood panelen zijn esthetisch en functioneel
 • Welltherm infrarood panelen zijn duurzaam en comfortabel

Door deze vergelijkende analyse van de Ecaros, Alkari en Welltherm infrarood panelen kun je een weloverwogen beslissing nemen bij het kopen van infrarood panelen die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Hoe infrarood verwarming installeren

Wil je genieten van de voordelen van infrarood verwarming in je huis? Hier bespreken we de stappen die je moet nemen om infrarood verwarming te installeren, samen met de benodigde materialen en mogelijke installatieopties.

Benodigde materialen

 • Infrarood panelen: Kies het type infrarood panelen dat past bij jouw behoeften en budget.
 • Montagemateriaal: Zorg voor de juiste beugels, schroeven en pluggen om de panelen stevig aan de muur of het plafond te bevestigen.
 • Elektrische bedrading: Zorg dat je de juiste elektrische bekabeling en aansluitingen hebt om de infrarood panelen van stroom te voorzien.
 • Thermostaat: Overweeg het gebruik van een thermostaat om de temperatuur naar wens te regelen.
 • Isolatiemateriaal: Controleer of de isolatie in je huis voldoende is om warmteverlies te minimaliseren en de efficiëntie van de infrarood verwarming te maximaliseren.

Installatieopties

Er zijn verschillende installatieopties beschikbaar, afhankelijk van de locatie en de voorkeuren van jouw huis:

 • Wandmontage: Hierbij worden de infrarood panelen direct aan de muur bevestigd, waardoor ze een strakke en discrete look geven.
 • Plafondmontage: Bij deze optie worden de panelen aan het plafond gemonteerd, wat ideaal is als je ruimte wilt besparen of een gelijkmatige warmteverdeling in de kamer wilt hebben.
 • Vrijstaand: Als je flexibiliteit wilt, kun je kiezen voor vrijstaande infrarood panelen die je kunt verplaatsen naar waar je ze nodig hebt.

Het wordt echter ten zeerste aanbevolen om een professional in te schakelen voor de installatie van infrarood verwarming om ervoor te zorgen dat alles correct en veilig gebeurt.

Met de juiste materialen en installatieoptie kun je genieten van de voordelen van infrarood verwarming in je huis. Neem de tijd om de installatie zorgvuldig uit te voeren of raadpleeg een professional voor de beste resultaten.

Veelgestelde vragen over infrarood verwarming

Als je overweegt om infrarood verwarming in huis te halen, heb je waarschijnlijk enkele vragen. In deze sectie zullen we antwoord geven op enkele veelgestelde vragen over infrarood verwarming.

Hoe efficiënt is infrarood verwarming?

Infrarood verwarming is zeer efficiënt omdat het direct warmte afgeeft aan objecten en mensen in de kamer, in plaats van de lucht te verwarmen zoals traditionele verwarmingssystemen dat doen. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verspreid en kan het energie besparen.

Hoeveel kost het om infrarood verwarming te gebruiken?

De kosten van infrarood verwarming variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van de ruimte, het vermogen van de panelen en het energietarief. Over het algemeen is infrarood verwarming echter een kosteneffectieve optie, omdat het minder energie verbruikt dan conventionele verwarmingssystemen en een efficiënte warmtedistributie biedt.

Is infrarood verwarming veilig?

Ja, infrarood verwarming is over het algemeen veilig. De panelen worden niet te heet en er is geen risico op verbranding. Bovendien is er geen sprake van luchtcirculatie, wat ideaal is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Is infrarood straling schadelijk voor de gezondheid?

Nee, infrarood straling is niet schadelijk voor de gezondheid. Infrarood verwarming gebruikt dezelfde technologie als de zon om warmte te genereren, maar zonder de schadelijke UV-straling. Het is een veilige en natuurlijke manier van verwarmen.

Kan infrarood verwarming worden gebruikt in vochtige ruimtes?

Ja, infrarood verwarming kan veilig worden gebruikt in vochtige ruimtes, zoals badkamers. De IP44 panelen zijn waterbestendig en vormen geen gevaar voor kortsluiting. Ze kunnen helpen vocht en schimmelvorming te verminderen, waardoor je een comfortabele en gezonde omgeving behoudt.

Door deze veelgestelde vragen te beantwoorden, hopen we dat je een beter begrip hebt van infrarood verwarming en de voordelen ervan. Als je nog andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

ir panelen badkamer elektrische bijverwarming badkamer infrarood straler badkamer wat is de beste infrarood verwarming

Tot slot over wat is de beste infrarood verwarming

Na het bespreken van de verschillende aspecten van wat is de beste infrarood verwarming, kunnen we concluderen dat het een energie-efficiënte en comfortabele verwarmingsoptie is. Infrarood verwarming biedt tal van voordelen, waaronder gelijkmatige verwarming, gezondheidsvoordelen en gerichte warmte. Het is een populaire keuze geworden vanwege de eenvoudige installatie en het gebruiksgemak.

Als het gaat om het kiezen van de beste infrarood verwarmingsoptie, raden we aan om te kijken naar gerenommeerde merken zoals Ecaros, Alkari en Welltherm. Deze merken bieden hoogwaardige infrarood panelen die efficiënte en duurzame verwarming leveren. Het is raadzaam om infrarood panelen te kopen bij betrouwbare leveranciers zoals Warmteshop die ruim 30 vestigingen heeft in de gehele Benelux.

Hoewel infrarood verwarming enkele nadelen heeft, zoals de hogere initiële kosten en de beperkte verwarmingsstraling, wegen de voordelen over het algemeen op tegen de nadelen. Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke en comfortabele verwarmingsoptie, is infrarood verwarming zeker het overwegen waard.

Waar de beste infrarood verwarming kopen?

Wil je meer informatie ontvangen over wat is de beste infrarood verwarming? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming Malle, Warmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Lees bijvoorbeeld meer over de voordelen en uitvoeringen van een verwarming wandpaneel van slechts 2 cm dik. Ook geven we je advies over welke infrarood verwarming kopen.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België.

FAQ

Wat zijn de voordelen van infrarood verwarming?

Infrarood verwarming heeft verschillende voordelen, waaronder energie-efficiëntie, gerichte verwarming, comfortabele warmte, verbeterde luchtkwaliteit, en gezondheidsvoordelen zoals verlichting van spierpijn en betere bloedcirculatie.

Waar kan ik infrarood panelen kopen?

Je kunt infrarood panelen kopen bij verschillende winkels en online retailers. Een populaire keuze in België is Warmteshop.be, waar je een breed scala aan infrarood panelen kunt vinden.

Wat zijn de ervaringen van mensen met infrarood verwarming?

Mensen die infrarood verwarming gebruiken, zijn over het algemeen tevreden met de resultaten. Ze merken vaak een verbetering van het comfort en de energie-efficiëntie in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Sommige mensen hebben echter ook nadelen ervaren, zoals de initiële kosten en de beperkte verwarmingsstraling in grote ruimtes.

Wat maakt Ecaros infrarood panelen het beste verwarmingssysteem?

Ecaros infrarood panelen worden beschouwd als een van de beste verwarmingssystemen vanwege hun hoge efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ze leveren snelle en comfortabele warmte, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik.

Wat zijn de kenmerken en voordelen van Alkari infrarood verwarming?

Alkari infrarood verwarming staat bekend om zijn unieke verwarmingssysteem dat gebruikmaakt van nanotechnologie. Het biedt gerichte, gelijkmatige en efficiënte warmte, evenals een stijlvol design. Daarnaast is Alkari infrarood verwarming onderhoudsvriendelijk en heeft het een lange levensduur.

Waarom zijn Welltherm infrarood panelen populair?

Welltherm infrarood panelen zijn populair vanwege hun hoge kwaliteit, efficiëntie en innovatieve ontwerp. Ze bieden snelle en aangename warmte, zijn gemakkelijk te installeren en hebben een lange levensduur. Bovendien worden Welltherm panelen gemaakt met duurzame materialen en hebben ze een laag energieverbruik.

Wat zijn de mogelijke nadelen van infrarood verwarming?

Hoewel infrarood verwarming veel voordelen biedt, zijn er ook enkele mogelijke nadelen. Zo kan de verwarmingsstraling beperkt zijn in grote ruimtes, waardoor extra panelen nodig kunnen zijn. Laat daarom altijd een warmteberekening maken.

Welke vergelijkende analyse kan worden gemaakt van infrarood panelen zoals Ecaros, Alkari en Welltherm?

Een vergelijkende analyse van infrarood panelen zoals Ecaros, Alkari en Welltherm zou zich richten op factoren zoals efficiëntie, duurzaamheid, installatiegemak, warmteafgifte, design en prijs. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan specifieke behoeften en voorkeuren bij het kiezen van het beste verwarmingssysteem.

Hoe installeer ik infrarood verwarming?

Het installeren van infrarood verwarming vereist enige expertise en kan het beste worden gedaan door een professionele installateur. De installatie omvat over het algemeen het monteren van de panelen aan de muur of het plafond, het aansluiten van het elektrische circuit en het instellen van de juiste temperatuur en bedieningselementen.

Wat zijn veelgestelde vragen over infrarood verwarming?

Veelgestelde vragen over infrarood verwarming kunnen onder meer betreffen hoe efficiënt het is, hoeveel het kost, welk vermogen je nodig hebt voor je ruimte, welke afmetingen je nodig hebt voor je panelen, en of het veilig is om te gebruiken.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Wat is de beste infrarood verwarming eigenlijk?