Warmtepaneel schilderij

 

Unieke verwarming met een warmtepaneel schilderij

Wilt u uw vertrek verwarmen met een goede en zuinige verwarming, dan komt u vrijwel zeker uit bij infrarood verwarming. In tegenstelling tot convector verwarming, verwarmd u met infrarood verwarming objecten en mensen die aanwezig zijn en niet de lucht. Dit heeft enkele voordelen. De warmte is te vergelijken met de warmte van zonnestralen op uw huid en dit voelt zeer aangenaam. Uiteindelijk zullen de verwarmde objecten de warmte afgeven aan de lucht. Bovendien heeft u geen last van stof en bacteriën die door het vertrek worden geblazen, infrarood verwarming is dus ook gezonder. De huidige infrarood verwarmingen zijn strak afgewerkt met een stijlvolle glasplaat. Het is mogelijk om deze glazen plaat te personaliseren met een afbeelding. Zo heeft u uw eigen warmtepaneel schilderij.


Wat betekenden wij voor u in 2018?

Waarom voor een schilderij warmtepaneel kiezen?

Een infrarood verwarming is in diverse uitvoeringen te krijgen. Bijvoorbeeld een standaard wit paneel, wat ook de meest verkochte uitvoering is. Het is voor te stellen dat u dit niet passend vindt in uw interieur. Het paneel blijft zichtbaar en u ziet ook direct dat dit een verwarming is. Uiteraard profiteert u met een infrarood paneel wel van optimale warmte. Om toch een relatief onpersoonlijk ogend voorwerp in uw vertrek weg te werken, kunt u kiezen voor een schilderij warmtepaneel. U kiest dan voor een infrarood verwarming met een glazen paneel en waarbij op het paneel uw gekozen afbeelding wordt gedrukt. Dit kan een fantasie afbeelding zijn, maar ook een mooi schilderij of een persoonlijke familiefoto.

 

Ga ook voor warmtepanelen als schilderij met Warmteshop

Wilt u ook warmtepanelen als schilderij aan uw muur? Dit kan bij Warmteshop. U kiest een afbeelding die aan uw wensen voldoet en wij zorgen ervoor dat deze perfect op de glazen plaat wordt gedrukt. Houdt u er wel rekening mee dat dit een afbeelding moet zijn waarvan u denkt nog vele jaren te kunnen genieten, want onze infrarood panelen hebben een lange levensduur. Zo worden uw ruimtes opgewarmd door een fraai schilderij warmtepaneel, zonder dat iemand het zal opvallen dat u een verwarming aan de muur heeft hangen.