Waarom een handdoekverwarmer een must-have is

Handdoekverwarmer in de badkdamer wil je niet missen

Ontdek de luxe van een handdoekverwarmer in je badkamer! Het is niet alleen een plek om je handdoeken op te hangen, maar het geeft je ook dat hotelgevoel direct in je eigen huis. Je handdoeken voelen niet langer koud en vochtig aan; in plaats daarvan omhult een heerlijk warme en droge handdoek je na elke douche of bad. De handdoekverwarmer is daarom een echte must-have.

Elektrische handdoekdroger

De elektrische handdoekdroger is een van de populairste types van handdoekverwarmers. Het verwarmt snel, is gemakkelijk te installeren en vereist geen gecompliceerd leidingwerk. De elektrische handdoekdroger is ideaal voor diegenen die efficiëntie en gemak waarderen. De meest efficiënte elektrische handdoekdroger is degene die gebruikt maakt van infraroodstraling. Ook nog eens gezonde warmte in de badkamer en droge handdoeken.

Handdoeken badkamer

Je handdoeken badkamer verdienen ook wat liefde en zorg. Met een handdoekverwarmer blijven ze droog, fris en vrij van muffe geuren. Bovendien zijn warme handdoeken een verwennerij die je elke dag verdient. Maak van je badkamer een luxe spa met een handdoekverwarmer.

badkamer met handdoekdroger foto vrouw handdoekverwarmer

Estetische handdoekdrogers

Handdoekdrogers zijn niet alleen functioneel, ze voegen ook een esthetische waarde toe aan je badkamer. Of je nu kiest voor een strak, modern design of een klassiek, traditioneel model, een handdoekdroger fleurt je badkamer zeker op. De handdoekdrogers zijn bij Warmteshop verkrijgbaar in iedere gewenste RAL-kleur en zelfs met een eigen gekozen foto afdruk. 

Handdoekdroger met infraroodstraling

De handdoekdroger met infraroodstraling werkt op een fascinerende manier. Het infrarood paneel is in twee delen opgedeeld. Eén deel is de pure infrarood verwarming, die opwarmt tot 120 graden Celsius, terwijl het andere deel de handdoekdroger zelf is. Aan dit deel zijn 1, 2 of 3 handdoekbeugels bevestigd, afhankelijk van de afmeting. Hierdoor drogen de handdoeken in de badkamer goed en zijn ze warm wanneer je ze nodig hebt.

Of je nu uit de douche stapt op een koude winterochtend of een verfrissende zomeravond, een handdoekverwarmer zorgt ervoor dat je altijd een warme en droge handdoek hebt. En bovendien verwarmt het ook de badkamer.

Wil je meer informatie ontvangen over hoe een handdoekverwarmer werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België waar je de badkamer verwarming kan zien en voelen. Zoals infrarood verwarming Antwerpen, Warmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood verwarming in en rondom huis, zoals de aangename terrasverwarming met verlichting.  

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België.