Voordelen slaapkamer verwarming

slaapkamer verwarming

Slaapkamer verwarming uitvoeringen en voordelen

Wil je een slaapkamer verwarmingen kopen? Dan is dat een slimme investering. Kies voor een infrarood warmtepaneel, welke zeer geschikt is als slaapkamer verwarming. Ten eerste is de infrarood kachel zuinig in verbruik, verwarmt het niet de lucht maar de objecten waardoor ook de muur warmt wordt en schimmels verdwijnen. Geen stofcirculatie, maar een gezond klimaat in de slaapkamerruimte. Warmteshop legt de voordelen slaapkamer verwarming uit.

Wat is de beste bijverwarming slaapkamer?

slaapkamer verwarming

De beste bijverwarming slaapkamer is elektrisch en maakt gebruik van infraroodstraling. Wel te verstaan, de lange golf IR straling, welke niet zichtbaar is met ons blote oog. Bij een elektrische kachel slaapkamer heb je de keuze tussen convectie- en stralingswarmte. Wil je zonder gas verwarmen? Kies dan altijd voor de beste infrarood verwarming slaapkamer.

Waarom is een elektrische verwarming met infraroodstraling een verstandige keuze? Dit is om meerdere redenen, we sommen de voordelen op:

 • Geen extra onderhoudskosten.
 • Gezonde warmte: stralingswarmte is vergelijkbaar met de zon, maar dan zonder UV-straling.
 • Onafhankelijk van fossiele brandstoffen.
 • Een breed scala aan prachtige ontwerpen die perfect in iedere ruimte passen.
 • Op afstand temperatuur regelen en instellen via slimme thermostaat.
 • De stralingswarmte wervelt geen stof op en is vriendelijke voor mensen met een allergie.
 • Optimale energiebesparing zeker in combinatie met zonnepanelen en energie opslag.
 • Gemakkelijk te gebruiken en schoon te houden.
 • CO2-neutraal met groene energie.
 • Eenvoudige installatie slaapkamer verwarming.
 • Droge muren betekent schimmelvrije muren.
  .

Beste positie infrarood paneel slaapkamer

Wat is de beste positie voor een infrarood paneel slaapkamer? Aan het plafond of aan de muur? Dit hangt af van hoe groot de ruimte is. Als ook hoe de indeling van de kamer is, waar staat je bed bijvoorbeeld en heb je een vrije muur of niet? De warmtepanelen zijn slechts 1,8 tot 2,2 cm dik, dus altijd ruimtebesparend, zowel aan het plafond als aan de muur.

De positie van een infrarood paneel slaapkamer is belangrijk, ook voor welke uitvoering je dan vervolgens kiest. Installeer je het verwarmingspaneel aan de wand? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een spiegel met verlichting slaapkamer. Monteer je de slaapkamer verwarming aan het plafond, dan is een gekleurde plafondverwarming ook heel mooi.

Infrarood verwarming plafond slaapkamerplafond slaapkamer

De montage van een infrarood verwarming plafond slaapkamer is slechts iets complexer dan montage aan de muur. Het voordeel van een plafond slaapkamer paneel is dat je ruimte overhoudt aan de muren voor een foto op te hangen of een kast tegen de muur te zetten.

Bij plafond montage zorg je ervoor dat het warmtepaneel niet direct boven het hoofdeinde plaats. Sommige mensen ervaren dit namelijk als onaangenaam. Vergelijk het alsof je urenlang in de zon ligt met je hoofd. De beste plek is boven het voeteneind van het bed. Een plafond slaapkamer kachel heeft een brede warmte verspreiding en ook de vloer warmt heerlijk op.

Muurpanelen slaapkamerslaapkamer verwarming

Plaatsing van de muurpanelen slaapkamer is een snelle en eenvoudige installatie. Vanaf de muur straalt de warmte de kamer in en kan het alle objecten en mensen goed verwarmen. Het is energiezuiniger dan muurpanelen slaapkamer op vrije muren plaatst. Zorg dat er geen groot object in de weg staat, want obstructie verlaagt de warmteverspreiding. Hang ook geen gordijnen over de elektrische radiator slaapkamer.

De beste muur die je kan uitzoeken voor het warmte paneel is tegenover de buitenmuur. Op deze manier wordt de buitenmuur namelijk ook warm, waardoor deze droog wordt. Dit heeft als voordeel dat de isolatie beter werkt, maar ook dat schimmels verdwijnen.

Spiegel met verlichting slaapkamer

Warmteshop heeft vele mooie uitvoeringen voor iedere ruimte. Een spiegel met verlichting slaapkamer is een populair model. Dit is een spiegel met verwarming en verlichting. Hierbij komen twee energiezuinige werelden bij elkaar. Het zuinige infrarood spiegel paneel met de duurzame led-verlichting. Het oppervlak van de spiegel met verlichting slaapkamer is mat, waarbij je kan kiezen voor diverse vermogens en afmetingen.

Wil je een passpiegel in de slaapkamerruimte? Kies dan voor een langwerpig model, wil je liever in de breedte dan is dat ook mogelijk. Je bedient de verlichting en de infrarood verwarming afzonderlijk van elkaar. Waarbij je slechts één aansluitpunt nodig hebt voor de montage. Het is de ideale verwarming slaapkamer.

Wil je meer informatie over slaapkamer verwarming ontvangen? Neem dan contact op met Warmteshop. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over andere verwarmingen, zoals terrasverwarmer. of wat is een straalkachel badkamer. Koop nu slaapkamer verwarming bij Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Voordelen slaapkamer verwarming