VERWARMINGSPANEEL


Verwarmingspaneel voor uw woning


Een infrarood verwarmingspaneel voor uw woning is een ideale manier om te verwarmen. Een infrarood paneel is in staat snel warmte af te geven en kan daarbij lokaal worden ingezet. Infrarood panelen als bij-verwarming leveren een efficiënte verwarming door alleen daar te verwarmen waar de straling wordt afgegeven. De straling van een infrarood paneel verwarmt bovendien de objecten zoals muren, vloeren en bijvoorbeeld de leren bank, die op hun beurt ook weer warmte uitstralen. Een paneel verwarmt de lucht maar in beperkte mate en juist daardoor voelt de warmte van een infrarood verwarmingspaneel comfortabel aan.

IR verwarmingspaneel: verkrijgbaar in vele vormen

Wilt u graag profiteren van de vele voordelen van infrarood verwarming? Dan kan dat met vele verschillende mogelijkheden en modellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor infrarood verwarming van glas of voor panelen die geschikt zijn om aan de wand of het plafond te bevestigen zoals onze metalen infrarood panelen met witte poedercoating. Ook kunt u kiezen voor infrarood verwarming door middel van een fotopaneel, een spiegelpaneel of een paneel dat dient als krijtbord. Wij hebben tevens, elektrische warmtepanelen en infrarood verwarming met extra hoge temperatuur voor plekken die lastig te verwarmen zijn in verband met hoogte of glaspartijen. Kortom, bij HeatXL is het assortiment infrarood verwarmingspanelen uitgebreid. Bij ons vindt u altijd wat u zoekt, in de best verkrijgbare kwaliteit.

Verwarmingspaneel met foto

Een verwarmingspaneel met foto is een perfecte manier om uw infrarood verwarming te personaliseren. Zo kunt u met een eigen fotopaneel in geheel eigen stijl uw woonkamer of een andere ruimte verwarmen zonder dat direct zichtbaar is dat het hier om een energiezuinig verwarmingssysteem gaat. Verwarmingspanelen met afbeelding kunnen een hoge afstraal temperatuur bereiken - tot wel 120 graden celsius - zonder te heet te zijn als u ze aanraakt en daarmee zijn ze een uitstekende manier om uw woonkamer te verwarmen. De panelen zijn stijlvol en dun met maar 2 cm en daardoor passen ze bij elke inrichting, klassiek of modern. U kunt een verwarmingspaneel laten ontwerpen met een afbeelding van uw voorkeur of een ontwerp kiezen uit onze brede fotocollectie.

Prijs infrarood verwarmingspanelen

Wilt u meer weten over de infrarood verwarmingspanelen prijzen? Die hangen af van diverse verschillende factoren. U heeft de keuze uit enorm veel mogelijkheden en modellen, geschikt voor diverse doeleinden. De panelen variëren bovendien in design, afmeting en functie. De prijs van infrarood verwarmingspanelen varieert daarmee van minder dan honderd euro tot boven de duizend euro. De laagste prijs biedt u een eenvoudig en niet erg energiezuinig elektrisch verwarmingspaneel met een lage efficiëntie, de duurdere modellen zijn hoogwaardige en zeer energiezuinige systemen, vaak extra grote panelen of panelen in bijzondere uitvoeringen. De prijs wordt echter ook bepaald door het merk, de producent, het vermogen van het paneel en een eventueel persoonlijk ontwerp.

Infrarood verwarmingspaneel kopen

Wilt u een infrarood verwarmingspaneel kopen, bekijk dan onze webshop voor de vele mogelijkheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms om onze infrarood verwarmingspanelen te komen bekijken. Wilt u liever eerst een offerte aanvragen en aansluitend thuisbezoek ontvangen voor een technische inventarisatie? Ook dat is altijd mogelijk.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het infrarood verwarmen van uw huis of bent u nieuwsgierig naar het uiterlijk van onze verschillende verwarmingsmogelijkheden? Bezoek dan één van onze showroom faciliteiten of maak een afspraak voor een demonstratie op locatie.