Verwarming voor buiten: 12 maanden warm

elektrische terrasverwarming staand terrasverwarming verwarming voor buiten terrasverwarmer 2000 watt

Waarom kiezen voor verwarming voor buiten?

Wil je ook genieten van je terras tijdens de koudere maanden? Ontdek de magie van verwarming voor buiten!

Ja, het is mogelijk om tijdens de koudere maanden ook te genieten van je terras of buitenruimte. Het antwoord is simpel: verwarming voor buiten! Deze fantastische innovatie zorgt ervoor dat je het hele jaar door geniet van het buitenleven. We geven je in ons blog meer details van hoe deze verwarmingsystemen werken, waarom ze energiezuinig zijn en waarom je er in België echt eentje nodig hebt.

Wat is verwarming voor buiten en hoe werkt het?

Verwarming voor buiten is precies wat het klinkt: een verwarmingsinstallatie specifiek ontworpen om buitenruimtes zoals terrassen, patio’s en balkons te verwarmen. Terwijl traditionele verwarmingssystemen werken door lucht te verwarmen, functioneert verwarming voor buiten op basis van infraroodstraling. Dit betekent dat ze de objecten en mensen in de directe omgeving verwarmen in plaats van de lucht. 

De infrarood verwarming voor buiten werkt met korte golf infraroodstraling, wat betekent dat je direct de warmte voelt. Er is geen opwarmtijd bij een infrarood heater. Ook is deze korte golf infraroodstraling niet gevoelig voor windvlagen, zoals een gas terrasverwarming dat wel is. 

De magie van infrarood is dat het een vorm van elektromagnetische straling is die direct warmte overdraagt. Deze straling is volkomen veilig en wordt al jaren in diverse toepassingen gebruikt. Wanneer je de verwarming aanzet, begint de terrasverwarming onmiddellijk met het uitstralen van warmte die je direct voelt.

terrasverwarmer wand terrasheater amberlight terrasverwarming verwarming voor buiten

Waarom zijn ze zo energiezuinig?

Infrarood terrasverwarmingen zijn niet alleen effectief maar ook enorm energiezuinig. Enkele redenen hiervoor zijn:

  • Directe verwarming: Geen tijd- en energieverspilling aan het opwarmen van de lucht.
  • Gerichte warmte: Je kunt de straling richten waar je die nodig hebt.
  • Snelle werking: Je voelt meteen de warmte zodra je de heater aanzet.
    .

Het resultaat is een systeem dat veel minder stroom verbruikt in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Dus je kunt genieten van je buitenruimte zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen.

Waarom heb je verwarming voor buiten nodig in België?

terrasverwarmer infrarood staand warmtestralers terras

België staat niet echt bekend om zijn tropische klimaat. Het weer kan behoorlijk onvoorspelbaar zijn, en zelfs in de zomer kunnen de avonden fris zijn. Een verwarming voor buiten bied je de flexibiliteit om je leefruimte uit te breiden naar buiten, ongeacht de temperatuur. 

Denk aan gezellige avonden op het terras met vrienden, zelfs als het wat kouder wordt. Of geniet van een warme kop koffie in de ochtend zonder rillingen. Een verwarming voor buiten zorgt ervoor dat je elke dag van het jaar optimaal van je buitenruimte kunt genieten!

Meer informatie over infrarood terrasverwarmer

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood terrasverwarmer of wil je weten welke modellen er zijn voor verwarming voor buiten? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België zodat je de terrasverwarming design kunt zien en voelen. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Roeselare of verwarmingswinkel Veurne.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals wat de beste oplossing is voor verwarmen van studeerkamer.

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Verwarming voor buiten: 12 maanden warm