Terrasverwarmer elektrisch hangend: de ideale oplossing voor je terras

infrarood terrasverwarmer elektrisch hangend

Het bezitten van een terrasverwarmer elektrisch hangend is absoluut een geweldige toevoeging aan je buitenruimte. En je ondekt gelijk dat je meer tijd buiten doorbrengt, zelfs als het buiten kouder wordt.

Het buitenleven hoeft namelijk niet te eindigen wanneer de temperatuur begint te dalen. Stel je voor: het is een koele herfstavond, je zit op je terras met een kop warme chocolademelk of een glas wijn, en je voelt je nog steeds comfortabel en warm. Dit scenario is mogelijk met een terrasverwarmer elektrisch hangend. Deze toestellen houden je comfortabel warm, ongeacht de temperatuur buiten.

Dit type terrasverwarmer is speciaal ontworpen om je terras efficiënt te verwarmen, en is een perfecte aanvulling op elk buitenterras of balkon. Met een hangende terrasverwarmer creëer je een warme en gezellige sfeer waarin je geniet van het buitenleven, zelfs als het koud is buiten.

De voordelen van een terrasverwarmer elektrisch hangend

Een terrasverwarmer elektrisch hangend biedt talloze voordelen. 

  • Ten eerste is het een zeer efficiënte manier om je terras te verwarmen. Omdat de verwarming van bovenaf komt, wordt de warmte gelijkmatig over je terras verspreid, waardoor je comfortabel buiten kunt blijven, zelfs als de temperatuur daalt. 
  • Ten tweede is een elektrische terrasverwarmer eenvoudig te installeren en te bedienen. Je hebt alleen een stopcontact nodig en je bent klaar om te genieten van de gezellige warmte. 
  • Ten derde: met een hangende terrasverwarming heb je geen last van snoeren die op de grond liggen, waarbij een eventueel een struikelgevaar om de hoek komt kijken. 
  • Ten vierde: een elektrische terrasverwarming hangend is bestand tegen het weer, dankzij de IPX5 of IPX6 klasse. 
    .
infrarood terrasverwarmer elektrisch hangend

Hoe werkt een infrarood terrasverwarmer?

De infrarood technologie die in een terrasverwarmer elektrisch hangend wordt gebruikt, is wat deze apparaten zo effectief maakt. In tegenstelling tot traditionele terrasverwarmers die de lucht verwarmen, zenden infrarood terrasverwarmers stralen uit die objecten en mensen verwarmen. Deze stralen dringen diep door in je huid en geven een aangenaam gevoel van warmte. Bovendien gaat er geen warmte verloren aan de omringende lucht, waardoor deze verwarmers zeer efficiënt zijn.

Soorten terrasverwarmer elektrisch hangend

terrasverwarmer wand terrasheater amberlight terrasverwarming

Er zijn verschillende modellen van de terrasverwarmer elektrisch hangend beschikbaar op de markt. Een populair model is de ‘hangende bol’ stijl, die een stijlvol, modern ontwerp biedt dat bij veel buiteninrichtingen past. Een andere populaire optie is de ‘plafondmontage’ terrasverwarmer. Deze zijn vaak krachtiger en zijn een uitstekende keuze voor grotere terrassen. De ‘wandmontage’ modellen zijn ook een goede keuze, vooral als je terras een overdekt gebied heeft. Ze zijn eenvoudig te installeren en nemen minimale ruimte in beslag.

Meer informatie over infrarood terrasverwarmer

Altijd warm met verwarmer buiten terrasverwarmer hangend

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood terrasverwarmer of wil je weten hoe je terrasverwarmer elektrisch hangend toepast? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Veurne.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over zuinig verwarmen met infraroodstraling. Ook geven we handige tips, zoals de accumulatieverwarming problemen begrijpen en oplossen.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | Terrasverwarmer elektrisch hangend: de ideale oplossing voor je terras