Sunshower infrarood zorgt voor complete wellness

sunshower infrarood infrarood douche infrarood sauna schadelijk

Sunshower infrarood: gezondheidsvoordelen en modellen

De Sunshower infrarood is een innovatieve douche die gebruikmaakt van infraroodstraling en UV-licht om je gezondheid te bevorderen. Het combineert de voordelen van infraroodwarmte en zonlicht met de ontspanning van een douche, waardoor het een populaire keuze is voor wellness-liefhebbers. Welke badkamer modellen zijn er van de Sunshower infrarood en hoe kan het je helpen om meer vitamine D en een mooie bruine teint te krijgen?

Gezondheidsvoordelen Sunshower infrarood

Als het gaat om de gezondheidsvoordelen van Sunshower infrarood, zijn er verschillende redenen waarom het een goede keuze is voor je algehele gezondheid en welzijn. Ten eerste helpen de warme korte golf infraroodstraling bij het verminderen van stress en angst, het verbeteren van de slaap en biedt verlichting bij spier- en gewrichtspijn. Ten tweede helpt de UV-lamp bij het stimuleren van de aanmaak van vitamine D, wat essentieel is voor gezonde botten en spieren.

Voordelen infraroodwarmteSunshower infrarood en uv-licht

  • Bloedvaten zetten uit, waardoor de bloedsdoorstroming verbetert.
  • Verbetert doorbloeding wat aanvoer van voedings- en bouwstoffen versnelt.
  • Verlichting bij gespannen spieren.
  • Vermindert rug- en nekklachten.
  • Biedt verlichting bij reumatische klachten.
  • Sneller spierherstel voor sporters.
  • Diepe reiniging van de huid.

Sunshower: Meer vitamine D en een mooie bruine teint

Enkele Sunshower modellen zijn naast infraroodlampen ook voorzien van UV-lampen. UV-licht helpt bij het verkrijgen van een mooie bruine teint, zonder schadelijke effecten van de zon. De UV-lamp in de Sunshower infrarood stimuleert de aanmaak van melanine in je huid, waardoor je een natuurlijke bruine teint krijgt. Bovendien kan de UV lamp helpen bij het stimuleren van de aanmaak van vitamine D, die cruciaal is voor een gezonde huid en botten. De vraag sunshower word je daar bruin van is bij deze beantwoord.

Verschillende Sunshower infrarood modellen

modellen Sunshower

Het eerste model van de Sunshower infrarood is de Pure M. Dit badkamer model is ontworpen voor mensen die houden van de natuurlijke uitstraling van hout en past perfect in moderne badkamers. De Pure M heeft twee infraroodlampen en een UV lamp, die beide afzonderlijk worden bediend.

Een ander model van de Sunshower infrarood is de Deluxe White. Dit model heeft een strak en modern ontwerp en is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een minimalistische uitstraling. De Deluxe White heeft drie infraroodlampen en een UV lamp, waardoor het een krachtigere optie is dan de Pure M.

Naast de Pure M en de Deluxe White, biedt Sunshower infrarood nog andere badkamer modellen aan, zoals de Combi, Duo en Solo. Deze modellen bieden verschillende combinaties van infraroodstraling en UV-licht, afhankelijk van je specifieke behoeften en voorkeuren.

Sunshower infrarood: de gezonde en ontspannende douche-ervaring

In conclusie is de Sunshower infrarood een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde en ontspannende douche-ervaring. Met verschillende modellen om uit te kiezen, kan je er een vinden die past bij je persoonlijke stijl en behoeften. Of je nu op zoek bent naar verlichting van pijnlijke spieren en gewrichten, meer vitamine D wilt krijgen of gewoon wilt genieten van een ontspannende douche-ervaring, Sunshower infrarood heeft voor elk wat wils. Door de combinatie van infraroodstraling en UV-licht biedt de Sunshower douche een unieke manier om je gezondheid te verbeteren en je welzijn te bevorderen.

Sunshower douche kopen

Sunshower infrarood kopen

Als je overweegt om een Sunshower douche aan te schaffen, is het belangrijk om te bepalen welk model het beste bij je past. Overweeg je persoonlijke stijl, budget en behoeften bij het kiezen van een model. De experts van Warmteshop kunnen je hierbij adviseren.

Een Sunshower infrarood een mooie toevoeging aan je badkamer en helpt je om meer vitamine D te krijgen, je spieren te ontspannen en een mooie bruine teint te krijgen. Of je nu op zoek bent naar verlichting van spier- en gewrichtspijn of gewoon wilt genieten van een ontspannende douche, Sunshower douche is zeker het overwegen waard.

Wil je meer informatie ontvangen over Sunshower infrarood werkt en welk model het beste past in je badkamer? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over zonder gas huis verwarmen. Zoals werking pelletverwarming en wat is het alternatief. Voor vragen over infrarood verwarming badkamer, woonkamer, keuken of andere ruimte kan je bij Warmteshop terecht.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Sunshower infrarood zorgt voor complete wellness