Stijlvolle spiegel met infrarood verwarming

IR panelen badkamer verwarming spiegel badkamer spiegel met infrarood verwarming spiegel infrarood verwarming Badkamerspiegel met infrarood verwarming en verlichting

Spiegel met infrarood verwarming wil je niet missen

Stel je een spiegel voor die niet alleen je reflectie toont, maar ook je ruimte verwarmt. Een spiegel met infrarood verwarming is een slimme, ruimtebesparende oplossing die stijl en comfort samenbrengt. Perfect voor moderne woningen, deze spiegels bieden zowel warmte als helderheid, waardoor je badkamer of woonkamer verandert in een oase van comfort.

Eigenschappen infrarood spiegel met infrarood verwarming

Spiegel met verwarming in badkamer infrarood spiegel beste elektrische verwarming badkamer Infrarood spiegelverwarming verwarming badkamer elektrisch infrarood spiegel infrarood straler badkamer energiezuinig badkamer verwarmen infraroodstraler badkamer spiegel met infrarood verwarming

Spiegel met infrarood verwarming is niet alleen een praktische toevoeging aan je woning, maar ook een stijlvolle. Deze spiegels zijn slecht 2,2 cm dik en passen daardoor naadloos in elke ruimte zonder extra plaats in te nemen. Met hun spatwaterdichte eigenschappen, zijn ze ideaal voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers. De veiligheidsafstand van 60 centimeter van waterbronnen garandeert een veilige installatie. Het subtiele, licht verchroomde oppervlak van deze spiegel met infrarood verwarming, gemaakt van gehard glas, geeft een moderne uitstraling aan elke kamer.

Voordelen van spiegelverwarming in je badkamer

Een spiegelverwarming in je badkamer brengt twee significante voordelen met zich mee. Ten eerste, het biedt een aangename warmte in de ochtend, wat het comfort in je badkamer verhoogt. Ten tweede, het elimineerthet probleem van een beslagen spiegel. Dit betekent dat je na een douche of bad meteen een heldere weerspiegeling hebt, zonder de noodzaak om de spiegel eerst schoon te vegen. Deze functies maken een infrarood spiegelverwarming een essentiële upgrade voor elke badkamer.

Installatie en onderhoud infraroodspiegel 

spiegel met infrarood verwarming hal

Het installeren van een infraroodspiegel is verrassend eenvoudig en kan snel worden uitgevoerd. Deze spiegel warmtepanelen zijn ontworpen voor gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid. Hun duurzame constructie garandeert een lange levensduur met minimale onderhoudsvereisten. Of je nu kiest voor een rechthoekige of vierkante vorm, deze infraroodspiegel is een aanwinst voor elke kamer, van badkamer tot woonkamer en zelfs kledingkamer en de ontvangsthal.

Meer informatie over infrarood spiegelverwarming 

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood spiegelverwarming of hoe een spiegel met infrarood verwarming werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MechelenWarmteshop Gavere of verwarmingswinkel Turnhout

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals de handdoeken badkamer droogoplossing; een handdoekdroger wordt vaak gecombineerd met een spiegelverwarming in de badkamer. Kom ook meer te weten over een draagbaar infraroodpaneel wat flexibele warmte geeft voor elk moment.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Stijlvolle spiegel met infrarood verwarming