warmte panelen glas uitvoering
ELEKTRISCHE WARMTEPANELEN
20 oktober 2017
infrarood verwarming en warmtepanelen thermostaten
THERMOSTATEN EN REGELINGEN
17 oktober 2017

Elektrische verwarming is zuinig en efficiënt

Elektrische verwarming kan worden ingezet in kamers die niet constant verwarmd moeten te worden. Omdat de tijd die u in deze kamers verblijft beperkt is tot een gedeelte van de dag is de verminderde zuinigheid minder belangrijk. Vaak zijn in deze kamers wel conventionele verwarmingssystemen aangebracht, dat is meestal kostentechnisch onvoordelig. Het gehele verwarmingssysteem van de woning of het kantoor is dan in werking om één kamer te verwarmen.

Wanneer u kosten wilt besparen en toch een aangenaam verwarmde kamer wilt hebben, is de elektrische verwarming van de Warmteshop een prima oplossing. Deze elektrische verwarming creëert snel een comfortabele warmte in slaapkamers, werkkamers, badkamers en andere ruimten op een efficiënte en voordelige manier. Hiermee heeft u comfortabele warmte met een hoge kostenefficiëntie.

De nieuwe generatie elektrische verwarming

De elektrische verwarming van de Warmteshop is van deze tijd en anders dan ouderwetse elektrische radiatoren. Onze elektrische verwarming is voorzien van hoogwaardige elementen waardoor een aangename natuurlijke convectie of afstraling optreedt. U kunt dit vergelijken met de comfortabele warmte, zoals u deze gewend bent van een traditioneel cv verwarmingssysteem. Ook zijn onze elektrische verwarmingen fraai uitgevoerd waardoor ze zowel in een modern als klassiek interieur prima toepasbaar zijn. De systemen kunnen individueel aangestuurd worden, of in serie bediend, waardoor meerdere verwarmingen tegelijk kunnen worden geregeld. Hiervoor hebben wij verschillende thermostaten, met eveneens de mogelijkheid tot het bedienen via uw smartphone met een gebruiksvriendelijke app.

De Warmteshop biedt een uitgebreid assortiment met diverse uitvoeringen voor elke soort ruimte en toepassingsgebied. De elektrische verwarming is voorzien van een nauwkeurige en simpel in te stellen thermostaat. Naast radiatoren en vloerverwarming hebben we ook elektrische verwarmingsfolie en warmtematten.

Al onze verwarmingen zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen en eventueel voorzien van een fraaie design. Op elk model geven we een uitgebreide productgarantie, omdat we overtuigd zijn van de hoge kwaliteit van onze systemen.

Ook is er een uitgebreid assortiment toebehoren verkrijgbaar, zoals radiografische thermostaatbedieningen en voetsteunen om uw radiator vrijstaand te kunnen plaatsen.

Bekijk alle mogelijkheden en uitvoeringen online in onze webshop.

Heeft u nog vragen?

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar!

Kom langs of neem contact op en ervaar de Warmteshop infrarood verwarming!

 ELEKTRISCHE VERWARMING