Infrarood verwarmingspaneel werkt niet, wat nu?

hoe warm wordt een infrarood paneel infrarood verwarminspaneel warmtepaneel infraroodstralen

Waarom werkt het infrarood verwarmingspaneel niet?

Je infrarood verwarmingspaneel is stuk, en je hebt hulp nodig om het te repareren. Het is denkbaar dat één van de infrarood verwarmingspanelen kapot is. Het is een goed idee om dubbel te controleren of de stekker goed in het stopcontact zit. Controleer de aansluiting als het verwarmingspaneel rechtstreeks op het elektriciteitsnet is aangesloten. Er zijn nog vele andere waarschijnlijke redenen waarom het warmtepaneel niet werkt. We nemen deze door.

Storing aan infrarood verwarming verhelpen

wat is een infrarood paneel infrarood verwarminspaneel

Je hebt een storing aan de infrarood verwarming welke je snel wilt oplossen. Een infrarood verwarming gaat bijna nooit stuk door het ontbreken van draaiende onderdelen in het infrarood verwarmingspaneel. Doordat er geen losse onderdelen in de infrarood verwarmingspanelen zijn verwerkt, kunnen deze ook niet kapot gaan. Toch is het mogelijk dat je een storing tegenkomt. We nemen met je door wat dit waarschijnlijk kan zijn.

Oorzaken van defect infrarood paneel

Als één infrarood paneel defect is, kan het mogelijk liggen aan één van de onderstaande problemen:

• Er is een stroomstoring in de stekker of het apparaat.
• Stroomstoring in het elektriciteitsnetwerk.
• Kapot stopcontact.
• Een breuk in de bekabeling van het stopcontact naar het infrarood paneel.
• Storing in de aan- en uitknop van het infrarood verwarmingspaneel.

Mocht je na controle en het oplossen van eventuele storingen in de woning nog steeds een niet werkend infrarood paneel hebben, maak dan aanspraak op de garantie. Mits de garantietermijn natuurlijk niet is verlopen.

Indien de garantie op de aankoop van ons infrarood paneel nog niet is verlopen, neem dan zeker contact op met Infrarood Paneel. Is de garantie wel verlopen, dan kan je ook bij ons aankloppen. Tegen een kleine vergoeding repareert onze verwarming installateur jouw infrarood verwarmingspaneel, zodat je weer kan genieten van de aangename warmte. Wij zorgen dat je spoedig een werkend infrarood verwarmingspaneel plafond of infrarood verwarmingsplaat muur hebt.

Meer informatie infraroodpanelen

hoe werkt infrarood paneel

Infraroodpanelen zijn robuuste warmtepanelen die gebruik maken van infraroodstraling. De infraroodpanelen zijn verkrijgbaar als plafondverwarming of als muur verwarming. Natuurlijk kan het voorkomen dat je een probleem ondervindt wat je zelf niet opgelost krijgt. Neem daarvoor gewoon contact op met onze verwarming installateur van Infrarood Paneel.

Wil je meer informatie over infrarood verwarmingspaneel? Je kan voor problemen met infrarood verwarmingspaneel contact opnemen met onze infrarood verwarmingspaneel deskundigen. Elke vraag over een infrarood verwarmingspaneel wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons ir verwarming magazine alles over een infrarood verwarmingspaneel vinden. Ook voor vragen en advies over thermostaten kan je bij ons terecht.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Infrarood verwarmingspaneel werkt niet, wat nu?