Infrarood verwarming spiegel voorkomt condens

Hoe warm wordt een infrarood paneel infrarood paneel met verlichting ir verwarming Infrarood badkamer spiegel

Beslagen spiegel voorkomen met infrarood verwarming spiegel

Infrarood spiegel Badkamerspiegel met verlichting en verwarming infrarood verwarming spiegel

Een beslagen spiegel voorkomen? Dat is mogelijk dankzij de revolutionaire technologie van een infrarood verwarming spiegel. Nooit meer condens op je spiegel in de badkamer. Een spiegel beslaat wanneer de ruimte vochtig, waarbij het vocht neerslaat op de koudste oppervlakken. Een spiegel is gemaakt van glas en deze is dus kouder dan de luchttemperatuur.

Je kan natuurlijk na het baden of douchen de beslagen spiegel droogwrijven, maar dat is niet de oplossing. Je krijgt namelijk strepen en vlekken. De oplossing voor condensvrije spiegels is heel eenvoudig: een infrarood verwarming spiegel. Het oppervlak is namelijk warmer dan de lucht, waardoor er geen condens op neervalt.

Spiegel infrarood verwarming badkamer

Als je een warme douche neemt, heb je waarschijnlijk wel eens opgemerkt dat de verwarmde damp zich aan de muren hecht en dan naar beneden valt. Dat is erg onhandig, en het vergroot de kans op schimmelgroei. Dit effect wordt niet bereikt bij gebruik van een spiegel infrarood verwarming badkamer.

Een verwarming in de badkamerruimte hoeft niet veel plek in te nemen. Bij Infrarood Verwarming hebben we namelijk diverse uitvoeringen voor deze ruimte. Een paneelverwarming aan de wand in spiegeluitvoering. Deze kan je gewoon boven de wastafel hangen, want de infrarood verwarming spiegel is spatwaterdicht (IP44).

Een andere mooie uitvoering is een handdoekdroger. Deze elektrische kachel heeft speciale beugels om de handdoeken aan op te hangen en is een 2-1 toestel: handdoekdroger en kachel. Heb je geen ruimte aan de muur? Kies dan voor een plafondverwarming, welke in iedere RAL kleur verkrijgbaar is.

Hoe ziet een infrarood spiegelverwarming er uit?

Hoe warm wordt een infrarood paneel infrarood paneel met verlichting ir verwarming Infrarood spiegelverwarming infrarood verwarming spiegel

Een infrarood spiegelverwarming is een warmtepaneel waarvan het oppervlak gemaakt is van verhard veiligheidsglas. Dit is zevenmaal sterker dan normaal glas, waardoor het ook veilig is om te gebruiken in de badkamer. Het glaspaneel is licht verchroomd, zodat het een spiegeloppervlak is.

Een infrarood spiegelverwarming is slechts 2,2 cm dun, waardoor deze eenvoudig en strak aan de wand gemonteerd kan worden. Aan de achterkant zit de aansluiting voor de elektra. Je kan de spiegel met verwarming direct aansluiten via de stekker in het stopcontact of rechtstreeks op de elektra-aansluiting.

Ook kan je kiezen voor een spiegel met verwarming en verlichting. Om de spiegel heen zitten led lichten. De elektrische kachel en de duurzame led-verlichting bedien je apart van elkaar via de afstandsbediening en de thermostaat. Voor de aansluiting daarentegen heb je maar één elektriciteitspunt nodig. Dat is het voordeel van een spiegel met verwarming en verlichting.

Badkamerspiegel gamma van Warmteshop

badkamerverwarming infrarood spiegel infrarood verwarming spiegel

Het badkamerspiegel gamma is zeer divers bij Warmteshop. Je kan onze infrarood spiegels verkrijgen in verschillende afmetingen en vermogens. Kies voor een kleine infrarood verwarming spiegel van 40×90 cm en 360 watt is. Deze is geschikt voor kleine badkamers. Heb je een grote ruimte te verwarmen? Dan kan je ook een groter infrarood paneel kiezen van 60×150 cm van 1000 watt.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming spiegel? Je kan voor ons badkamerspiegel gamma contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood spiegel wordt zo snel mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over energiezuinige elektrische verwarming vs gasverwarming vinden. Lees meer over infrarood panelen en badkamer verwarming van Warmteshop.

Koop nu een zuinige infrarood verwarming op Warmteshop.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Infrarood verwarming spiegel voorkomt condens