Infrarood spiegel die niet beslaat

Infrarood spiegel badkamer is onmisbaar

Behalve een haarscherp spiegelbeeld geeft een infrarood spiegel in de badkamer ook veel warmte. Een spiegelpaneel met infrarood technologie zal bovendien nooit beslaan. Na het wassen of baden kun je jezelf in de spiegel bewonderen zonder eerst het vocht van de spiegel te verwijderen.

Spiegel met verwarming in badkamer infrarood spiegel

In de badkamerruimte hoort een infrarood spiegel te hangen. De meest gebruikelijke plaats is gewoon boven de wastafel. Door het huidige spiegelpaneel te vervangen door een infrarood spiegel, krijg je twee functionaliteiten in één. Een heerlijke infrarood verwarming en een mooie spiegel, om precies te zijn.

Infrarood verwarming met spiegel

De infrarood verwarming met spiegel is gemaakt van gehard veiligheidsglas en is spatwaterdicht dankzij zijn IPX4 classificatie. Daardoor is hij ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimten. Ook verkrijgbaar met een frame naar keuze en verlichting. Informeer bij onze infrarood verwarming experts naar de mogelijkheid om je badkamer te verwarmen met een spiegelverwarming.

In de badkamer komt de combinatie van een infrarood verwarming en verlichting tamelijk vaak voor. Er is ook maar één aansluitpunt nodig voor de duurzame elektrische verwarming en de verlichting. Je kunt ze ook onafhankelijk van elkaar gebruiken. De LED verlichting kan gemakkelijk gedempt worden. Zodat je in de badkamer een aangename sfeer hebt met gedimd licht, of feller licht als je make-up wilt aanbrengen of je wilt scheren voor de verwarmde spiegel.

Infrarood paneel is gewild in de badkamer

infrarood verwarming spiegel badkamer

Infrarood paneel is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Voor de badkamer zijn de mogelijkheden zeer groot. Naast de spiegelverwarming, kan je bijvoorbeeld een handdoekdroger of een plafondverwarming online bestellen bij Warmteshop. Ook panelen in een RAL kleur of met een afbeelding is allemaal mogelijk.

In de badkamer komen de voordelen van infrarood paneel pas echt tot uiting. Je kan de warmtepanelen als hoofd- of als bijverwarming gebruiken. Bovendien heb je geen radiatoren meer nodig, wat ruimtebesparend is. Andere voordelen van dit verwarmingssysteem zijn onder andere:
– Snelle opwarmtijd: binnen 5 tot 10 minuten warm.
– Esthetische look: stijlvol en in vele designs verkrijgbaar.
– Energiezuinig: Infraroodpanelen warmen snel op waardoor ze minder lang ingeschakeld hoeven te blijven dan conventionele verwarming of elektrische vloerverwarming.
– Droge muren: hierdoor heb je geen schimmelvorming in de badkamer.
– Eenvoudige bediening: infrarood spiegel met ingebouwde thermostaat kan je op afstand bedienen via de app.

Spiegels badkamer van Warmteshop

De infrarood spiegels badkamer van Warmteshop zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vermogens. Je kan de spiegelverwarming zowel verticaals als horizontaal installeren aan de wand. Met de meegeleverde montagebeugel is de installatie snel gedaan.

Wil je meer informatie over infrarood spiegel van Warmteshop? Je kan voor infrarood spiegel contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood spiegel wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over infrarood spiegel vinden. Lees meer over de voordelen van onze prachtige en zuinige infrarood panelen in de badkamerruimte.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.