Infrarood paneel badkamer kopen

hoeveel watt infrarood paneel hoeveel infrarood panelen nodigi infrarood paneel badkamer handdoekdroger elektrisch

Infrarood paneel badkamer is onmisbaar

wat kost infrarood verwarming infrarood paneel badkamer

Een infrarood paneel badkamer is onmisbaar. Deze warmtepanelen geven in een korte tijd heel veel comfortabele ruimte. Bovendien gebeurt dat op een energiezuinige manier, waardoor je kosten bespaart. Dit komt door de infrarood stralingsverwarmingstechniek die een infrarood paneelbadkamer gebruikt. Deze elektrische verwarming zet 93% van zijn energie om in warmte, wat zeer efficiënt is.

Daarnaast is een infrarood paneel badkamer verkrijgbaar in prachtige designs, die in iedere ruimte optimaal tot zijn recht komt. Van badkamer spiegels met verwarming en verlichting tot plafond panelen die ook de vloer heerlijk verwarmen. Dankzij het slanke model van 1,8 tot 2,2 cm zijn de infrarood panelen ook nog eens ruimtebesparend en prachtig om te zien.

Infrarood paneel uitvoeringen

Voor badkamers is een infrarood paneel verkrijgbaar in vele mooie uitvoeringen. Van witte strakke panelen aan de muur tot een verzonden plafondverwarming met verlichting. Binnen 5 tot 12 minuten zijn de warmtepanelen al op volle sterkte en geniet je iedere dag van een warmte oase in je eigen sparuimte.

Handdoekdroger

Een handdoekdroger is verkrijgbaar in diverse kleur, als ook met een afbeelding naar keuze. Aan het warmtepaneel zitten meerdere handdoek beugels. Een handdoekdroger zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor heerlijke warme en droge handdoeken.

hoe warm wordt een infrarood paneel

Spiegel met verwarming

Een veel voorkomende combinatie is een spiegel met verwarming en daarnaast een handdoekdroger. Infrarood spiegels hebben het voordeel dat je nooit meer een beslagen spiegel hebt na het douchen. Bovendien installeer je deze eenvoudig op de bestaande plek boven de wastafel.

Andere infrarood panelen badkamer

Er zijn nog meer uitvoeringen voor infrarood panelen badkamer, zoals strakke gekleurde panelen, een infrarood spiegelverwarming met verlichting, verwarming met thermostaat. De warmtepanelen kan je zowel aan de muur of het plafond monteren middels de handige meegeleverde montagebeugel. Kom een keer langs in één van onze showrooms in België of Nederland, waar de panelen al werkend staan uitgestald.

Infrarood verwarming badkamer aan het plafond

plafondverwarming infrarood paneel badkamer

Infrarood verwarming badkamer is er in een wand- of plafondverwarming. Een infrarood verwarming aan het plafond geeft warmte van bovenaf, waardoor de vloer ook warm wordt Daardoor is vloerverwarming niet meer nodig. Heb je donkere tegels? Deze houden de warmte nog langer vast.

Ze zijn ideaal om ’s morgens een warm gevoel te geven. Een lagere luchtvochtigheid is ook voordelig. Dit is ook effectief tegen schimmel in de muren. De warmte van infrarode straling is niet alleen aangenaam maar ook gezond. Bovendien heeft de intense warmte een therapeutisch en ontspannend effect op ons lichaam. Spieren ontspannen, wat gewrichts- en spierpijn verlicht en de bloeddoorstroming verbetert.

Bijverwarming badkamer van Infrarood Verwarming

Onze verwarmingspanelen zijn uitermate geschikt als bijverwarming badkamer. De korte opwarmtijd en ruimtebesparende panelen bedien je eenvoudig via de thermostaat Dit kan zelfs via een app op je smartphone. Badkamers verwarmen doe je met de warmtepanelen van Infrarood verwarming.

Bovendien bevatten onze panelen IP44 klasse en zijn daardoor spatwaterdicht. Dit betekent dat je ze veilig kunt gebruiken in vochtige ruimtes. Houd altijd wel de veilige installatie afstand van 60 cm aan van de dichtstbijzijnde wateraansluiting.

Wil je meer informatie over infrarood paneel badkamer? Je kan voor infrarood paneel badkamer contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood verwarming badkamer wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons magazine alles over infrarood paneel badkamer vinden. Lees meer over infrarood verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Infrarood paneel badkamer kopen