Infrarood kacheltje voor warmte en comfort

bijverwarming mobiele verwarming op batterijen infrarood kacheltje

Zuinig verwarmen met infrarood kacheltje

Ben je op zoek naar een efficiënte en gezellige manier om je ruimte te verwarmen? Dan is een infrarood kacheltje de perfecte keuze! Een kleine verwarming die infraroodstraling uitstraalt. Snel warm, geen onderhoud en eenvoudige installatie. We verkennen wat een infrarood kacheltje is, hoe het werkt, en waarom het een geweldige toevoeging is aan je huis. Bereid je voor op een warme duik in de wereld van infraroodverwarming. 

Wat is een infrarood kacheltje?

Een infrarood kacheltje is een compacte verwarmingsoplossing die gebruikmaakt van infraroodstraling om warmte te verspreiden. In tegenstelling tot traditionele verwarmingen die de lucht verwarmen, richt een infrarood kacheltje zich direct op objecten en mensen in de kamer. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere verwarming, waardoor je snel van de warmte kunt genieten. Deze kleine kacheltjes zijn ideaal voor kleinere ruimtes of als bijverwarming in grotere kamers.

mobiele infrarood verwarming infrarood paneel staand infrarood kacheltje

Voordelen infrarood kacheltje

Er zijn talloze voordelen aan het gebruik van een infrarood kacheltje. Ten eerste is het uiterst energie-efficiënt, omdat de warmte direct naar de gewenste plekken wordt gestraald. Bovendien is het milieuvriendelijker dan veel traditionele verwarmingsopties. Zeker in combinatie met groene stroom, omdat je dan geen CO2 uitstoot. Andere voordelen zijn:

  • Snelle opwarming: Geen lange wachttijden meer voor een warme kamer.
  • Gezonde warmte: Infraroodstraling wordt als comfortabeler en gezonder ervaren.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor gebruik in verschillende ruimtes in huis.
  • Geen onderhoud: er zijn geen draaiende delen die kapot kunnen gaan. 
  • Zuinig in verbruik: bespaar tot wel 50% op de verwarmingskosten. 

Waarom kiezen voor een kleine infrarood verwarming?

Een kleine infrarood verwarming is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een snelle, efficiënte en comfortabele verwarmingsbron. Het is perfect voor die koude ochtenden of avonden waarop je snel even wat extra warmte nodig hebt. Bovendien is een mobiele verwarming gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je het in elke gewenste ruimte kunt gebruiken. Met een kleine IR verwarming haal je een duurzame en economische warmtebron in huis.

infrarood verwarming mobiel infrarood verwarming warmteshop

Meer over kleine verwarming

Wil je meer informatie ontvangen over een kleine verwarming of hoe een infrarood kacheltje werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze IR verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over IR panelen in en rondom huis. Zoals over de verschillende soorten elektrische bijverwarming badkamer. Altijd warm in de badkamer met een infraroodpaneel aan de wand of plafond.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Infrarood kacheltje voor warmte en comfort