Infrarood handdoekverwarming: moderne badkamer oplossing

infrarood verwarming hoeveel watt hoe werkt een verwarmingspaneel stralingspaneel beste elektrische verwarming badkamer badkamer verwarming elektrisch soorten verwarming handdoekdroger badkamer infrarood handdoekverwarming

Wat is een infrarood handdoekverwarming?

Wanneer je denkt aan een comfortabele en warme badkamer, is een infrarood handdoekverwarming een uitstekende keuze. Infrarood handdoekverwarming werkt door infraroodstralen uit te zenden die niet alleen je handdoeken, maar ook de ruimte zelf verwarmen. Deze technologie is anders dan traditionele verwarmingen, omdat het direct objecten en oppervlakken verwarmt in plaats van de lucht. Het resultaat? Een snelle, efficiënte warmteverspreiding die perfect is voor de koudere ochtenden.

Hoe werkt een infrarood?

Het principe achter infrarood is eenvoudig, maar effectief. De infraroodstralen dringen door tot de stof van je handdoeken, waardoor ze snel drogen en aangenaam warm worden. Dit is niet alleen comfortabel, maar het voorkomt ook de groei van bacteriën en schimmels, vaak veroorzaakt door vochtige handdoeken. Bovendien, door de directe verwarming van objecten en oppervlakken, is er minder energie nodig om een aangename warmte in je badkamer te bereiken.

Bij een handdoekdroger is de bovenste helft van de kachel een echte infrarood verwarming waarbij de temperatuur oploopt tot max. 120 graden Celsius. Het onderste deel is de handdoekdroger met een max. temperatuur van 70 graden Celsius. Je kunt het infrarood paneel ook omdraaien, dat de handdoekdroger boven zit en de verwarming beneden.

Handdoekdroger wit badkamer net infrarood verwarming elektrische handdoekdroger met stekker elektrische verwarming badkamer met timer handdoekdroger badkamer outlet badkamer handdoeken handdoek verwarming infraroodstraler badkamer infrarood handdoekverwarming

Voordelen van infrarood handdoek verwarming

Een infrarood handdoek verwarming biedt meerdere voordelen:

  • Energie-efficiëntie: Doordat de infrarood verwarming direct objecten opwarmt, is er minder energieverlies. Dit resulteert in lagere energierekeningen.
  • Snelle verwarming: Je hoeft niet lang te wachten tot je handdoeken droog en warm zijn.
  • Ruimtebesparend: Infrarood panelen nemen minder ruimte in beslag en kunnen stijlvol in elk badkamerontwerp worden geïntegreerd.
  • Gezondheidsvoordelen: De warmte helpt bij spierontspanning en verbetert de bloedcirculatie.
  • Milieuvriendelijk: Minder energieverbruik en geen CO2-uitstoot in combinatie met groene stroom.
  • Geen onderhoud: er zijn geen draaiende onderdelen, waardoor een infrarood verwarming geen onderhoud nodig heeft.
  • Installatie: eenvoudig installatie, zonder breekwerkzaamheden.
    .

Als je op zoek bent naar een stijlvolle, energie-efficiënte en gezonde manier om je handdoeken te drogen, is een infrarood handdoek verwarming een ideale keuze. Met zijn snelle verwarming, ruimtebesparing en gezondheidsvoordelen is het een slimme toevoeging aan elke moderne badkamer. Stap over op infrarood en ervaar zelf het comfort en gemak!

handdoekdroger

Meer informatie over handdoek droger

Wil je meer informatie ontvangen over handdoek droger of hoe een infrarood handdoekverwarming werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming MalleWarmteshop Lommel en verwarmingswinkel Roeselare

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals hoe een terrasverwarmer elektriciteit je voorziet van heerlijke warmte buiten, ongeacht het weer.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Infrarood handdoekverwarming: moderne badkamer oplossing