Hoe werkt een verwarmingspaneel?

hoe werkt een verwarmingspaneel stralingspaneel

Hoe werkt een verwarmingspaneel precies?

hoeveel watt infrarood paneel hoe werkt een verwarmingspaneel

Een verwarmingspaneel zendt onschadelijke infrarode warmtegolven de kamer in, die vergelijkbaar zijn aan de heerlijke stralen van de zon. Bovendien zendt het verwarmingspaneel directe warmtegolven naar de muren, meubels, apparaten en mensen. De infraroodstraling kaatst op vrijwel alles in huis, waardoor je woning of kantoorruimte automatisch sneller en comfortabeler verwarmd wordt.

De muur of een meubelstuk wordt, net als de zon, verwarmd. De verwarming van muren en voorwerpen resulteert in een verhoging van de kamertemperatuur met 2 tot 3 graden. Dit scheelt je 6% per graad op de verwarmingskosten. Je sluit het verwarmingspaneel aan op de elektriciteit, en de energie wordt omgezet in gezonde infrarode straling.

Infrarood paneel wil je hebben

Infrarood paneel is de oplossing voor zonder gas huis verwarmen. Het is een ook zuinige optie, want infrarood verwarmingspaneel heeft minder energie nodig om de kamer behaaglijk warmt te krijgen. Het is een elektrische verwarming welk geschikt is als hoofd- en bijverwarming. Bijvoorbeeld als badkamer verwarming aan de wand of het plafond. Verkrijgbaar in prachtige designs, want een infrarood paneel mag opvallen.

Gebruik het verwarmingspaneel altijd in combinatie met groene stroom zodat je CO2 neutraal je woning zonder gas verwarmt. Deze manier van zonder gas je huis verwarmen is ook bijzonder geschikt in combinatie met zonnepanelen. Bespaar met infrarood panelen op je energierekening. Bovendien heb je geen onderhoud- en installatiekosten.

Wat is een verwarmingspaneel elektrisch?

waarom infrarood verwarming wat kost een infrarood paneel

Een verwarmingspaneel elektrisch is een ruimtebesparende elektrische infrarood verwarming van 1,8 tot 2,2 cm. Het oppervlak van het verwarmingspaneel elektrische is gemaakt van ESG glas of metaal. De infraroodstraling warmt door middel van de revolutionaire infrarood technologie de objecten en mensen in de kamer heerlijk op.

• Verwarmingspaneel infrarood werkt op elektriciteit waarbij de energie wordt omgezet in infraroodstralen.
• Infrarood paneel werkt met veilige en onschadelijke infraroodstralen.
• Infrarood verarmingspanelen werken net als de zon en sturen directe warme stralen de kamer in.
• Stralingswarmte valt onder de directe verwarmingssystemen.
• Het verwarmingspaneel infrarood warmt wanden, meubilair, vloer en mensen op.
• Infraroodstraling weerkaatst op objecten en verspreid de warmte door de kamer.
• De vast objecten, zoals muren, vloer en meubels houden de warmte ook lang vast.
• Geen onderhoudskosten, eenvoudige installatie en zeer zuinig in verbruik.

Infrarood verwarming van Warmteshop werkt zoals de zon

Het effect van infrarood verwarming is vergelijkbaar met dat van de zon. Als je op een koude ochtend de gordijnen opendoet of gewoon naar buiten wandelt en de zon begint te schijnen, dan voel je de warme stralen op je gezicht. Infrarood verwarming van Warmteshop geeft hetzelfde effect en geeft natuurlijke warmte, maar zonder de schadelijke UV stralen.

Voor mensen bevindt de lange golf c-infrarood straling zich in het onzichtbare bereik. Je kunt wel kortgolvige straling waarnemen, die ook wel donkere stralers worden genoemd. Kortgolvige infraroodstraling wordt gebruikt om een ruimte snel en nauwkeurig op te warmen, welke geschikt zijn voor buiten of in industriële omgevingen. Omdat de korte golf infrarood verwarming ongevoelig is voor windvlagen, is deze ook perfect als grote of kleine terrasverwarmer.

Meer informatie over verwarmingstoestellen van Warmteshop?

infrarood verwarming hoeveel watt hoe werkt een verwarmingspaneel

De verwarmingstoestellen van Warmteshop gebruiken de infrarodo verwarmingstechnologie van de toekomst. Stralingswarmte is niet hetzelfde als convectiewarmte, die de lucht in je huis verwarmt en circuleert. Verwarmingstoestellen met infraroodstraling verwarmen onmiddellijk jou en de vaste voorwerpen op. Dit is gunstig voor de spieren, gewrichten en bloedsomloop. Je profiteert ook van een gezond en schoon binnenklimaat. Vrij van stofdeeltjes in de lucht en met voldoende vochtigheid. Nooit meer last van een droge lucht in de winter.

Wil je meer informatie over hoe werkt een verwarmingspaneel? Je kan voor hoe werkt een verwarmingspaneelcontact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over hoe werkt een verwarmingspaneel wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over hoe werkt een verwarmingspaneel vinden. Kom ook meer te weten over onze industriële verwarming met korte golf straling.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Hoe werkt een verwarmingspaneel?