Gas verwarming binnen vervangen

infrarood verwarming IR elektrische radiator woonkamer gas verwarming binnen verwarming schilderij verwarming op gas infrarood paneel woonkamer welke infrarood verwarming

Van gas verwarming binnen naar infrarood: duurzame warmte

Overweeg je jouw gas verwarming binnen te vervangen? In een tijd waarin duurzaamheid een belangrijke factor is, is het verstandig om te kijken naar alternatieve, milieuvriendelijkere verwarmingsopties. Het antwoord? Verwarmen op elektriciteit met infrarood verwarming.

Vervang je gas verwarming binnen door een infrarood systeem en geniet van energiezuinige, comfortabele warmte in elke kamer van je huis. Kies voor groene, efficiënte en onderhoudsvrije infrarood verwarming voor een duurzamere toekomst.

Infrarood verwarming: energiezuinig verwarmen

Het overstappen van gas verwarming binnen naar infrarood verwarming heeft verschillende voordelen. Het belangrijkste voordeel is wellicht dat je hiermee energiezuinig je huis verwarmt. Het is bewezen dat infrarood verwarming tot wel 30% zuiniger in verbruik is dan een conventionele gas verwarming binnen.

Infrarood verwarming werkt door middel van IR straling, die warmte levert op dezelfde manier als de zon, maar dan zonder de schadelijke UV-straling. Deze warmte wordt efficiënt overgebracht naar objecten en personen in de ruimte, in plaats van lucht te verwarmen. Zo gaat er minder warmte verloren en behaal je maximale efficiëntie middels IR straling.

woonkamer met infrarood verwarming wit

Infrarood verwarming woonkamer: comfort en efficiency

Een infrarood verwarming woonkamer biedt een warm en aangenaam klimaat, gecombineerd met een energiezuinige werking. Je geniet van een consistente warmte, zonder de tocht en droge lucht die vaak geassocieerd worden met gas verwarming binnen.

Straalkachel badkamer: snelle en gerichte warmte

Ook in de badkamer biedt infrarood verwarming voordelen. Een straalkachel badkamer verwarmt snel en effectief, zodat je nooit meer in de kou hoeft te staan. In de badkamer wil je bovendien dat het snel warm is, zeker in de koude wintermaanden. Een straalkachel badkamer met IR straling is binnen 5 tot 10 minuten warm. Je bedient infrarood verwarming badkamer eenvoudig via de thermostaat. Met een straalkachel badkamer van Warmteshop heb je ook geen last meer van schimmels in deze ruimte. Doordat de wanden ook warm worden, onttrekt het vocht en hebben schimmels geen kans meer. 

Groen en onderhoudsvrij

Infrarood verwarming, in combinatie met groene stroom, zorgt ervoor dat je jouw huis verwarmt zonder CO2-uitstoot. Het is een duurzame keuze die de impact op het milieu vermindert.

Bovendien is een infrarood verwarmingssysteem onderhoudsvrij. Na de eenvoudige installatie heb je er geen omkijken meer naar, in tegenstelling tot een gas verwarming binnen, die regelmatig onderhoud nodig heeft.

Het vervangen van je gas verwarming binnen door een infrarood systeem is een slimme stap naar een duurzamere en energiezuinige toekomst. Je merkt de verschillen snel op: een comfortabel binnenklimaat, lagere energiekosten en de wetenschap dat je een milieubewuste keuze hebt gemaakt.

beste elektrische verwarming badkamer handdoekdrogers elektrische handdoekdroger met thermostaat gas verwarming binnen

De overstap maken naar zonder gas huis verwarmen

Ben je klaar om de overstap te maken van een gas verwarming binnen naar infraroodverwarming? Bij Warmteshop helpen we je graag verder bij zonder gas huis verwarmen. Ons team van experts adviseren je over de beste infrarood oplossingen voor jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om een infrarood verwarming woonkamer of een badkamer verwarming. 

Bij Warmteshop streven we ernaar om je te helpen bij het maken van energiezuinige keuzes die bijdragen aan een duurzamere toekomst. We begrijpen dat het vervangen van een gas verwarming binnen een grote stap kan zijn, maar we verzekeren je dat de voordelen van infraroodverwarming de overstap de moeite waard maken.

Kies vandaag nog voor infraroodverwarming en ontdek de vele voordelen van deze energiezuinige, milieuvriendelijke oplossing. Neem contact op met Warmteshop voor meer informatie en maak de overstap naar een duurzamere, efficiëntere manier van zonder gas huis verwarmen.

Meer weten over gas verwarming binnen vervangen

Wil je meer informatie ontvangen over gas verwarming binnen vervangen door infrarood panelen? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming Hasselt, Warmteshop Antwerpen of winkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Zoals de voordelen van een infrarood heater binnen en elektrische verwarming slaapkamer.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Gas verwarming binnen vervangen