Functies badkamer handdoekdroger elektrisch

wat kost infrarood verwarming badkamer infrarood paneel handdoekdroger stralingskachel handdoekrek verwarming verwarmingspaneel elektrisch

Welke functies heeft een handdoekdroger elektrisch?

De handdoekdroger elektrisch van Infrarood Verwarming wil je niet missen. Het is een onmisbaar item in de badkamer, want deze handdoekdroger elektrisch zorgt keer op keer voor een heerlijke verwarmde badkamer. Als ook zachte, droge en warme handdoeken. Maar welke functies heeft een handdoekdroger badkamer nog meer? We lichten dit aan je toe.

Wat is een elektrische handdoekdroger met stekker?

hoeveel watt infrarood paneel hoeveel infrarood panelen nodigi infrarood paneel badkamer handdoekdroger elektrisch

Een elektrische handdoekdroger met stekker is een handdoek verwarming welke werkt middels infraroodstraling. Je stopt de stekker van de handdoekdroger elektrisch in het stopcontact, zet de badkamer verwarming aan en je geniet binnen 5 tot 12 minuten van een overweldigende warmte.

Deze zuinige handdoekdroger badkamer zet maar liefst 93% van de energie om in infraroodwarmte, wat een zeer hoog rendement is.

Deze unieke handdoekverwarmer is verdeeld in twee zones, ook wel de dual-zone handdoeken droger genoemd. De bovenste zone is een badkamer verwarming waarbij de temperatuur oploopt tot 120 graden Celsius. Deze zone heeft dan ook de functie om infraroodwarmte te verspreiden in de badkamer.

De onderste zone van de handdoekdroger elektrisch heeft een droogfunctie voor de handdoeken. De temperatuur van dit gedeelte ligt lager, 70 graden Celsius. De infrarood handdoekdroger elektrisch is verkrijgbaar in een glazen en metalen uitvoering van de hoogstaande Duitse merken Welltherm en Ecaros.

De handdoekdroger heeft plek voor twee of drie metalen beugels waar je de handdoeken vervolgens aan ophangt, zodat ze kunnen drogen. Doordat de panelen slechts 2 cm dik zijn, bespaar je ook nog eens ruimte in de warme badkamer.

Verschillende functies van infrarood verwarming handdoekdrogers

handdoekdroger elektrisch

De functies van de infrarood verwarming handdoekdrogers zijn als volgt:
1. Infrarood verwarming: zorgt binnen 5 tot 10 minuten voor een aangename en gezonde warme badkamer.
2. Handdoekdroger: altijd droge en warme handdoeken bij de hand.
3. Handdoekrek verwarming: dankzij de handdoek beugels heb je altijd een handdoekrek om ze op te hangen.
4. Spiegel infrarood verwarming met handdoekdroger: indien je kiest voor een spiegelverwarming dan is er nog een vierde functie, namelijk de spiegel zelf. Het voordeel van een spiegel met verwarming en handdoekbeugels is dat deze nooit beslaat na het douchen.

Meer informatie over handdoekverwarmer

infrarood verwarming hoeveel watt hoe werkt een verwarmingspaneel stralingspaneel

Wil je ook profiteren van een comfortabele, gezonde en directe warmte in de badkamer? Kies dan voor een handdoekverwarmer van Infrarood Verwarming. Dankzij het slanke model van 1,8 of 2,2 cm is de handdoekverwarmer ruimtebesparend. De IP44 klasse zorgt voor een veilig gebruik in vochtige ruimtes.

Wil je meer informatie over handdoekdroger elektrisch? Je kan voor handdoekdroger elektrisch contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over handdoekdroger elektrisch wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over handdoekdroger elektrisch vinden. Lees meer over infrarood panelen badkamer.

Koop nu infrarood verwarming met handdoek beugels op Infrarood Verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Functies badkamer handdoekdroger elektrisch