De nieuwe trend van spiegels badkamer

spiegel badkamer

Revolutionaire veranderingen voor spiegels badkamer: infrarood verwarming

Zie je jezelf al staan in de badkamer, op een koude winterochtend, omringd door de warme gloed van je spiegels badkamer? Het geluid van de verwarming die aanslaat is niet meer nodig. Dit is de nieuwe trend in badkamerontwerp – de combinatie van een spiegel en verwarming.

Infrarood spiegel verwarming is een prachtig samenspel van comfort en functionaliteit. Wat als je de essentiële functionaliteit van je spiegel nu kon combineren met de warmte van je verwarming? Dat is mogelijk met een infrarood spiegel verwarming. Dit innovatieve product, de infrarood verwarming spiegel, benut de kracht van gezonde infraroodstraling. Een groot voordeel is dat een spiegel verwarming infrarood nooit beslaat tijdens het douchen. Je ziet dus altijd je evenbeeld in de spiegel, voor, tijdens en na het badderen.

Spiegel verwarming: design en ruimtebesparing

In plaats van het ophangen van een aparte spiegel en een aparte verwarming, hang je dit infrarood paneel gewoon op dezelfde plek als je normale spiegel. Het neemt geen extra ruimte in beslag, want de spiegel verwarming is maar liefst 2 cm dun. Een perfect samenspel van comfort, functionaliteit en prachtig design in je spiegels badkamer.

spiegelverwarming badkamer paneel spiegels badkamer

Duurzame verlichting spiegel badkamer verwarming

Het gaat verder dan alleen infrarood spiegelverwarming. Je kunt ook kiezen om de verlichting in de mix te brengen. Stel je eens voor, een verlichting spiegel badkamer verwarming die de warmte en het licht combineert. Zuinige led-verlichting gecombineerd met energiebesparende infraroodverwarming brengt twee duurzame werelden bij elkaar.

Eindeloze mogelijkheden met infrarood verwarming

De mogelijkheden met infrarood verwarming zijn eindeloos. Of je nu kiest voor een infrarood spiegelverwarming, een verlichting spiegel badkamer verwarming, of een andere variant, de keuze is aan jou. Deze technologische vooruitgang is meer dan alleen een trend, het is een nieuwe manier om je badkamer te ervaren en te genieten van je dagelijkse routines. Een veel voorkomende combinatie is ook een infrarood verwarming spiegel en een handdoekdroger. Altijd een comfortabele badkamer, warme en droge handdoeken en een onbeslagen spiegel.

Infrarood verwarming spiegel: de toekomst van de badkamer

Voor meer informatie over deze spiegels badkamer revolutie, kan je terecht bij Warmteshop of bekijk de collectie infrarood verwarming spiegel in de online shop. Je badkamer is nooit meer hetzelfde met een IR spiegelverwarming. Het is de perfecte combinatie van design, functionaliteit en duurzaamheid. Stap in de toekomst van badkamerdesign met de infrarood verwarming spiegel!

Badkamerspiegel met verlichting en verwarming infrarood spiegel

Meer over infrarood spiegel

Wil je meer informatie ontvangen over infrarood spiegel of wil je weten hoe spiegels badkamer werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming Antwerpen, Warmteshop Roeselare of verwarmingswinkel Kortrijk.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in huis. Zoals hoe je met een digitale thermostaat nog meer energie bespaart.

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | De nieuwe trend van spiegels badkamer