De magie van serreverwarming 

veranda verwarming serreverwarming Midden golf infrarood straling tuinhuis verwarmen

Altijd warm met serreverwarming

De zomer komt op zijn einde en we gaan weer naar een koudere periode toe. De herfst staat al bijna bij de voordeur. De bladeren veranderen van kleur, de lucht wordt frisser en de warme zonnestralen in je serre worden langzaam maar zeker minder krachtig. Maar wist je dat je die zomerse warmte in je serre kan behouden, zelfs als de temperatuur buiten daalt? Maak kennis met serreverwarming! Deze geweldige technologie zorgt ervoor dat je serre het hele jaar door een knusse, warme plek blijft. Lees verder en ontdek hoe een serreverwarming jou het hele jaar warm houdt.

Wat is serreverwarming?

Serreverwarming is niet zomaar een verwarmingssysteem. Deze technologie maakt gebruik van infraroodstraling om een gelijkmatige en behaaglijke warmte te verspreiden. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen die lucht verwarmen, verwarmt serreverwarming objecten en mensen direct. Je voelt dus onmiddellijk de warmte, net zoals de zonnestralen. 

Waarom infrarood serreverwarming?

  • Directe warmte: Zodra je de serreverwarming aanzet, voel je meteen de behaaglijke warmte.
  • Energiezuinig: Infrarood serreverwarming verbruikt minder energie, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.
  • Gezondere warmte: Deze verwarming droogt de lucht niet uit en behoudt een gezonde luchtvochtigheid.
  • Esthetisch ontwerp: Moderne designs die naadloos integreren met het interieur van je serre.
    .
serreverwarming

Hoe werkt deze energiezuinige oplossing?

Infrarood serreverwarming maakt gebruik van dezelfde principes als de zon. Ja, je leest het goed! Het genereert infraroodstralen die direct objecten en mensen verwarmen. Dus in plaats van eerst de lucht te verwarmen (die snel weer afkoelt), verwarmt het de vloeren, meubels en mensen. Dit is de sleutel tot zijn energie-efficiëntie. Bovendien is een serre verwarming met infraroodstraling binnen 5 tot 10 minuten warm. Geen lange opwarmtijd, maar direct genieten van de heerlijke en gezonde infraroodstralen. 

Tips voor de ideale serre verwarming

  • Plaatsing: Hang de serre verwarming op een strategische plek voor een gelijkmatige warmteverdeling.
  • Onderhoud: Hoewel minimale zorg nodig is, moet je regelmatig controleren op stof en vuil om de efficiëntie te behouden.
  • Thermostaat: Investeer in een goede thermostaat om de temperatuur gemakkelijk te reguleren en ook energie te besparen.
    .

Serre verwarming is de toekomst voor het verwarmen van serres. Door gebruik te maken van infraroodtechnologie is het zowel energiezuinig als direct effectief. Het is een investering die de waarde en het comfort van je serre verhoogt.

Meer informatie over serre verwarmen

heatstrip

Wil je meer informatie ontvangen over serre verwarmen of wil je weten hoe serreverwarming werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België. Zoals infrarood verwarming Roeselare, Warmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Hoogstraten.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Bijvoorbeeld over de keramische verwarming badkamer en kom ook meer te weten over de ideale veranda verwarming.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | De magie van serreverwarming