Bureau verwarming voor warme werkplek

infrarood bureau verwarming studeerkamer elektrische bijverwarming

Bureau verwarming met infraroodstraling

Wil je ook geen koude benen en voeten meer achter je bureau? Koop een bureau verwarming met infraroodstraling. Deze unieke infrarood bureau verwarming kan je zowel op je thuiswerkplek toepassen als op kantoor. De vrijwel onzichtbare kachel zorgt ervoor dat je altijd een aangename en comfortabele werkplek hebt.

Een bureau verwarming wordt dan ook wel werkplek- of sportverwarming genoemd. Het verwarmt alleen de werkplek, en is daarom geschikt voor op kantoor, thuiswerkplek, bij kassa’s, inpaktafels e.d. Het mooie van deze infrarood kachel is dat de installatie heel eenvoudig is.

Een bureaupaneel breng je eenvoudig aan met de plakstrip aan de achterzijde. Na verwijdering van de plakstrip druk je de verwarming op de juiste plaats. Dit kan onder het bureaublad zijn of aan de zijkant van de ladekast die onder het werkblad staat.

bureau verwarming

Zuinig infrarood paneel bureau

Een infrarood paneel bureau is zeer zuinig en effectief in gebruik. Het slanke infrarood paneel is slechts 150 Watt en kan eenvoudig een elektrische verwarming van 1500 Watt vervangen. De kracht ligt hierbij de infrarood warmte, welke niet de omgevingslucht verwarmd, maar direct de objecten en mensen.

Aangezien het warmtepaneel onder het bureaublad is bevestigd, warmt deze gelijk je benen en voeten op. Ook de vloer wordt warm, als het paneel naar beneden straalt. Daardoor trekt er geen kou meer naar boven langs je benen, wat een veel voorkomende klacht is bij zittend werk.

Met de zuinige bureau verwarming van Warmteshop ben je in drie stappen verlost van koude benen en voeten bij je werkplek. Het infrarood paneel zorgt namelijk voor plaatselijke warmte bij je bureauwerkblad, je thuiswerkplek, bij de kassa bij winkels en inpaktafels.

Goedkoop verwarmen met bureau verwarming infrarood

bureau verwarming infrarood

De bureau verwarming infrarood heeft een afmeting van 60×30 cm en is slechts 0,5 cm dik. De kleur van het fiberpaneel oppervlak is zwart en voelt glad aan. Dankzij de 150 Watt wat het warmtepaneel verbruikt, ga je zeer energiezuinig om met de energie. Het verbruik komt neer op zo’n 3 eurocent per uur, wat bijzonder voordelig is. De aankoop van de zelfklevende bureau verwarming is slechts 115 euro.

Met de traploos instelbare regeling kan de temperatuur van het de bureau verwarming infrarood worden ingesteld tot maximaal 70 graden Celsius. Omdat er geen sprake is van luchtverplaatsing heb je geen last van een hinderlijke trek onder het buro. Zeer veilig en goedkoop gebruik.

Snel warm met bureauverwarmer Warmteshop

Met een bureauverwarmer Warmteshop heb je het snel warm. Binnen enkele minuten is de fiberplaat opgewarmd en geniet je van de heerlijke infrarood warmte. Je plakt het warmtepaneel eenvoudig middels de plakstrip onder het bureau, aan de zijkant van de ladekast of aan de achterwand van bureaus.

Tip: Indien je de infrarood verwarmingspaneel later nog wilt verplaatsen, dan kan je het fiberpaneel hebt beste op een losse plaat plakken. Want eenmaal bevestigd, laat de kleeflaag van de bureauverwarmer niet meer zonder schade los. Op deze manier kan je het warmtepaneel overal plaatsen waar je wilt.

Wil je meer informatie over bureau verwarming? Je kan voor bureauverwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over bureauverwarmer van Warmteshop wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan bovendien op ons infrarood verwarming magazine ook alles over Elektrische handdoekdroger in de badkamer vinden. Lees meer over infrarood panelen.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Bureau verwarming voor warme werkplek