Behaaglijk comfort met infrarood verwarming

infrarood vewarming met afbeelding kosten infrarood verwarming berekenen behaaglijk warm 30m2 slim infrarood verwarmingspaneel

Behaaglijk warm met infraroodstraling

Ervaar een nieuw niveau van comfort in je huis, waar elke ruimte doordrongen is van een behaaglijke warmte. Dit is geen droom meer; het is nu mogelijk met infrarood verwarming. We leggen je uit hoe je een behaaglijk comfort bereikt met gasloos verwarmen middels infraroodstraling en wat de voordelen infrarood verwarming zijn.

Wat is infrarood verwarming?

Infrarood verwarming is een revolutionaire technologie die de manier waarop we verwarmen verandert. In plaats van lucht te verwarmen, zoals conventionele systemen, verwarmt infrarood direct de objecten en personen in de ruimte. Dit zorgt voor een gelijkmatige en behaaglijke warmte in je hele huis. Ook is het energiezuiniger dan traditionele verwarmingssystemen, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Ervaar een behaaglijk warm huis met infraroodstraling.

infraroodverwarming elektrisch verwarming muurbevestiging elektrische heater binnen behaaglijk

Voordelen infrarood verwarming

Met infrarood verwarming krijg je niet alleen een behaaglijk en comfortabel huis, maar er zijn nog veel meer voordelen. Deze warmtepanelen zijn onderhoudsvrij, veilig en gezond. Het produceert geen droge lucht, dus geen zorgen meer over droge ogen of een droge huid in de winter. Het zorgt voor een gelijkmatige warmte in je hele huis, van vloer tot plafond, wat betekent dat er geen koude plekken meer zijn. Dat is nog eens behaaglijk warm!

Infrarood verwarming installeren

Infrarood verwarming installeren is eenvoudig. Het systeem is flexibel en kan in elk type huis worden geïnstalleerd, ongeacht de grootte of het ontwerp. Je kunt panelen aan de muur of het plafond monteren, of kiezen voor een vrijstaande unit in de vorm van een mobiele verwarming. Wat je ook kiest, je merk dat het comfort van een behaaglijk warm huis een nieuwe standaard wordt in je leven.

infrarood verwarming kunst infrarood verwarminspaneel infrarood panelen stralingspaneel zuinige elektrische verwarmingstoestellen

Behaaglijk warm met  infrarood verwarming

Wil je meer informatie ontvangen over hoe behaaglijk warm een infrarood verwarming eigenlijk is? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of nog beter, breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België waar diverse infrarood verwarming modellen al werkend staan uitgestald. Zoals infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Hasselt of verwarmingswinkel Veurne. Ervaar de behaaglijke warmte zelf. 

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in en rondom huis. Bijvoorbeeld waarom een thermostaat kopen voor de warmtepanelen een slim en zuinig idee is. 

Koop nu infrarood panelen bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | Behaaglijk comfort met infrarood verwarming