8 Voordelen warmtestralers terras 

warmtestralers terras infrarood lamp voordelen infrarood straler lamp terrasverwarmer

Waarom kiezen voor een warmtestralers terras

Je kent het gevoel wel. Het is een frisse avond, maar je wilt nog even buiten zitten. Warmtestralers terras zijn dé oplossing. Met zo’n terrasverwarmer geniet je langer van je buitenruimte. Maar wat maakt een elektrische warmtestraler terras nu zo speciaal? We duiken in de voordelen!

terrasverwarmer infrarood staand warmtestralers terras

8 Voordelen van de elektrische warmtestraler terras

  1. Energiezuinig en milieubewust: Een groot pluspunt van een elektrische warmtestraler terras is dat hij zeer energiezuinig is. Je verwarmt je terras zonder zorgen over hoge energiekosten.
  2. Gerichte verwarming: Deze verwarming terras focust op specifieke zones. Je hoeft dus niet je hele tuin te verwarmen. Je richt de stralen precies waar jij ze wilt hebben.
  3. Bestand tegen de wind: In tegenstelling tot gas terrasverwarming, zijn de korte golf infrarood heaters niet gevoelig voor wind. Windvlaagje? Geen probleem voor jouw warmtestraler terras!
  4. Diverse modellen: Of je nu houdt van een staand model of juist gaat voor een hangend verwarmingselement buiten; er is altijd een model dat past bij jouw terras.
  5. Comfort op zijn best: Geen snoeren die in de weg liggen bij hangende modellen, geen onaangename geuren en bovendien geruisloos.
  6. Flexibel inzetbaar: Of je nu een open terras hebt of een terras onder een overkapping, deze terrasverwarmer past overal.
  7. Veilig en gebruiksvriendelijk: Veiligheid voorop! De warmtestralers terras zijn niet alleen veilig, maar ook nog eens gemakkelijk in gebruik.
  8. Instant en gezonde warmte: Je voelt meteen de warmte en bovendien straalt hij een gezonde warmte uit, wat bijdraagt aan een prettige sfeer.

Vergeet de gasverwarmer

Misschien overweeg je een terrasverwarmer op gas. Maar waarom zou je, als je kijkt naar de nadelen? Ze zijn duurder in aanschaf, gevoelig voor wind, geven een onaangename gaslucht af, en de zware gasflessen zijn een uitdaging op zich. Bovendien zijn ze vooral geschikt voor open buitenruimtes. Met elektrische warmtestralers terras voorkom je al deze zorgen.

elektrische terrasverwarmer infrarood staand infrarood lamp gezond elektrische terrasverwarmer op voet terrasverwarmer met verlichting warmtestralers terras

Verwarm je buitenruimte met infraroodstraling

Je buitenruimte verdient het beste. Kies daarom voor warmtestralers terras. Deze elektrische terrasverwarmer biedt zoveel voordelen ten opzichte van andere terrasverwarmingen. Of het nu gaat om het energiezuinige aspect, het gemak, of de veelzijdigheid; met een verwarmingselement buiten zit jij er altijd warm bij!

Meer informatie over warmtestraler voor buiten

Wil je meer informatie ontvangen over warmtestraler voor buiten of wil je weten hoe warmtestralers terraswerkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Of breng een bezoek aan één van onze infrarood verwarming winkels in België waar je diverse warmtestraler voor buiten modellen kunt voelen. Kom bijvoorbeeld langs bij infrarood verwarming AntwerpenWarmteshop Hoogstraten of verwarmingswinkel Roeselare.

Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood panelen in huis en warmtestraler voor buiten. Zoals hoe een thermostaat ontvanger voor je infrarood panelen je geld bespaart. 

Koop nu terrasverwarmer bij Warmteshop in België. 

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Terrasverwarmer | 8 Voordelen warmtestralers terras