3 opties voor badkamer verwarming

Badkamer verwarming wandmontage

Mogelijkheden voor badkamer verwarming

Ben je op zoek naar een badkamer verwarming? Dan kan je terecht bij Infrarood Verwarming. Badkamer verwarmen met infraroodstraling is niet alleen gezond, aangenaam maar ook nog eens energiezuinig. Bovendien heb je de keuze uit diverse verschillende design modellen.

Een infrarood verwarming doet zeer goed zijn werk in de badkamer. De elektrische verwarming badkamer is in meerdere prachtige uitvoeringen te verkrijgen, zoals:
– Badkamerspiegel met verlichting en verwarming
– Handdoekdroger
– Plafondverwarming

Infrarood spiegel verwarming

Infrarood spiegel

Een infrarood spiegel verwarming is een warmtepaneel welke heerlijke warmte uitstraalt. Deze spiegel verwarming is slechts 2,2 cm dik en dus ruimtebesparend. Het licht verchroomde spiegeloppervlak beslaat niet na het douchen. Dat is een groot voordeel. Dankzij de IP44 klasse is de infrarood spiegel verwarming spatwaterdicht en dus te gebruiken in vochtige ruimtes.

Echter staat deze infrarood spiegel niet alleen mooi in de badkamer, maar ook in de woonkamer, ontvangsthal, kledingkamer en slaapkamer. Je hebt gelijk een passpiegel bij de hand. Je kan ook nog kiezen voor een badkamer spiegel met verlichting en verwarming. De zuinige led-verlichting zit om de rand van de spiegel heen en kan je apart bedienen van de elektrische verwarming badkamer. Je hebt bovendien maar 1 aansluitpunt nodig voor de badkamerspiegel met verlichting en verwarming, wat zeker handig is.

Handdoek badkamer infrarood verwarming

Handdoek badkamer verwarming

De handdoek badkamer van Infrarood Verwarming is een verwarmingspaneel met speciale handdoek beugels. De handdoek badkamer kachel heeft twee zones op het infrarood paneel. Eén zone is een pure infrarood verwarming, waarvan de temperatuur oploopt tot maar liefst 115 graden Celsius. Het andere deel heeft een droogfunctie, waarvan de maximale temperatuur 70 graden Celsius is. Dit gedeelte is voor het drogen en ook opwarmen van de handdoeken.

De IR warmtepanelen van Infrarood Verwarming kan je op twee manieren ophangen, het warmste gedeelte boven of onder. De handdoek beugels kan je gemakkelijk bevestigen met de daarvoor bestemd gaten die al op de achterkant zitten. De handdoek beugels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. In mat wit, verchroomd en glanzend zilver.

Infrarood paneel plafond badkamer

Infrarood verwarming plafond badkamer Infrarood paneel plafond badkamer

In de badkamer is een infrarood paneel plafond ideaal. Dit komt omdat een plafondverwarming geen ruimte aan de wand in beslag neemt. Je hoeft verder ook geen rekening te houden met de indeling van de ruimte. Daarnaast komen de infraroodstralen van bovenaf, wat betekent dat de vloer ook opgewarmd wordt. Dit heeft als voordeel dat je geen vloerverwarming meer nodig hebt. Ook is de warmteverspreiding van bovenaf groter dan een wandpaneel.

Badkamer verwarming infrarood wil je niet missen

Een badkamer verwarming infrarood is onmisbaar in deze ruimte. Het enige probleem van een prachtige, zuinige en gezonde badkamer verwarming infrarood is vervolgens dat je de ruimte niet meer wilt verlaten. De aangename warmtestralen op je huid voelen zo prettig en werken tevens therapeutisch. Je wordt er ontspannen van. Met onze elektrische verwarming badkamer creëer je een eigen wellness-oase.

Wil je weten welke badkamer verwarming opties er nog meer zijn? Je kan voor badkamer verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over badkamer verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Bekijk op ons infrarood verwarming magazine de meest gestelde vragen badkamer verwarming elektrisch. Lees meer over thermostaten, waarmee je de elektrische kachels bedient.

Vraag direct een gratis offerte op

Bel ons

+32 (0) 51490169

Webshop

Koop online

Gratis berekening

Wil je meer weten over onze duurzame infrarood verwarming systeem? Maak nu een afspraak. Onze infrarood experts komen gratis bij je thuis om een goede berekening te maken.

BTW 6% bij installatie

Is je huis ouder dan 10 jaar, dan betaal je geen 21% BTW, maar 6% als je de installatie door ons laat doen. Wij komen gratis bij je langs om advies en een berekening te maken.

Waarom Infrarood verwarming?

Infrarood verwarming straalt de heerlijke warmtestralen uit, net als de gezonde infrarood stralen van de zon. Onze verwarmingen hebben de beste infraroodstraling.

Nieuwste artikelen

Alle artikelen

Infrarood Verwarming | Infrarood verwarming | 3 opties voor badkamer verwarming