Schilderij verwarming

 

Stijlvolle verwarming met schilderij verwarming

Wanneer u kiest voor infrarood verwarming, dan heeft u een plekje aan de muur nodig waar u het paneel hangt. Maar als dit een plek is waar u ook heel goed een leuk schilderij of een foto kunt hangen, waarom dan niet een verwarming en een schilderij met elkaar combineren? Dit is tegenwoordig mogelijk. U kunt uw infrarood paneel namelijk voorzien van een mooie afbeelding. U hangt dan niet alleen een verwarming aan de muur, maar ook een schilderij of een foto. Met schilderij verwarming profiteert u van behaaglijke warmte, zonder dat hiervoor een verwarmingspaneel aan de muur hoeft te hangen die niet in uw interieur past. U heeft hiermee een verwarming op maat.


Wat betekenden wij voor u in 2018?

Iedere afbeelding mogelijk op een verwarming met schilderij

Een groot voordeel van een verwarming met schilderij, is dat u zelf uw afbeelding kiest. U heeft dus niet de keuze uit enkele standaard afbeeldingen, maar uit honderdduizenden afbeeldingen die in een speciale database online staan. Maar het is voor te stellen dat u juist een heel persoonlijke afbeelding aan de muur wilt, van bijvoorbeeld u eigen familiefoto´s. Ook dit is mogelijk. U hoeft enkel maar uw eigen foto te uploaden en deze afbeelding wordt op uw verwarmingspaneel afgedrukt. Hiervoor kiest u infrarood verwarming met een stijlvolle en luxe uitziende glaspaneel. Hierop wordt uw afbeelding aangebracht. Aangezien de panelen amper twee centimeter dik zijn, zult u nauwelijks zien dat u te maken heeft met een verwarming.

 

Laat uw persoonlijke verwarming schilderijen maken door Warmteshop

Lijken verwarming schilderijen u ook wel wat? U kunt uw verwarming schilderijen bestellen bij Warmteshop. Dit zijn degelijke infrarood verwarmingen van hoge kwaliteit en die er door het glazen paneel van zichzelf al luxe en stijlvol uitzien. U heeft nu de kans om deze verwarming te personaliseren met een door u gekozen afbeelding. Of het nu een afbeelding van een schilderij is of een eigen persoonlijke foto, wij drukken deze af op het paneel. Voordat wij daadwerkelijk overgaan tot het maken van uw persoonlijke verwarming schilderij, sturen wij u van te voren altijd een voorbeeld. Zo weet u zeker dat u een goede keuze heeft gemaakt.