METALEN INFRAROOD VERWARMING

Deze metalen infrarood verwarming zal u verbazen. Met hun strak design en dunne stijlvolle uitvoering passen ze perfect in ieders interieur. Dit haast onopvallend paneel is de meest discrete hoofdverwarming die uw woning ooit zal hebben.

Betaalbare infrarood verwarming van Duitse topkwaliteit!

Hoe discreet dit paneel aan de buitenkant ook lijkt, het is voorzien van hoogwaardige en hoogtechnologische elementen die u verzekeren van een heerlijke doch energievriendelijke warmte.
Deze metalen infrarood panelen lenen zich perfect voor een plaatsing aan de muur of aan het plafond. En dit zonder extra montage materiaal of speciale voorbereidingen.

Het voordeel van een metalen paneel is de snelheid waarmee je de ruimte kan opwarmen.  De temperatuur wordt vrij snel behaald en de keramische coating zorgt ervoor dat je een maximale stralingsafgifte verkrijgt van de infrarood stralen. Alle panelen zijn voorzien van een aansluitkabel en stekker.

Is een infrarood verwarming economisch?

Niet elk infrarood paneel op de markt is even zuinig. Het ene paneel heeft soms behoorlijk meer energie nodig om de gewenste oppervlaktetemperatuur te halen dan de andere. Een eenvoudige truc om te bepalen of een aangeboden paneel energiezuiniger is dan een ander paneel is door een simpele rekentruc toe te passen.

Neem het opgenomen vermogen van een infrarood paneel en deel dat door de oppervlaktetemperatuur. Deze uitkomst deel je door de stralingsoppervlakte en je komt een getal uit.

De theoretische waarden van deze uitkomst liggen tussen de 6,9 en 25,4. Vergelijk dit met het aantal liter een auto verbruikt om 100 Km af te leggen. Hoe lager deze waarde hoe energiezuiniger je infrarood paneel is.

Een voorbeeld van enkele metalen panelen:

Ecaros paneel van 120 x 60 cm (750 Watt / 110 C° = 6,81 / 0,72 m²=9,46)
Welltherm paneel van 120 x 60 cm (710 Watt / 110 C° = 6,45 / 0,72 m²=8,96)
Korrel paneel van 120 x 60 cm (700 watt / 95 C° = 7,36 / 0,72 m²=10,23)

Altijd de juiste maat voor uw project

De afmetingen van de metalen infrarood panelen zijn speciaal afgestemd op de noden van de consument maar ook voor de professionele gebruiker. Hierdoor bent u verzekert van het juiste paneel op de juiste plaats.  Zo zullen de panelen zijn verkrijgbaar in uitvoeringen van 59,5 cm, 60 cm en zelfs 62,5 cm breedte. Hierdoor passen ze bijvoorbeeld ook in systeemplafonds op kantoren, ziekenhuizen en winkels.

Het maakt niet uit wat voor soort plafond u hebt, de panelen passen altijd aan of in het plafond. Uiteraard kan u de panelen ook aan de muur bevestigen.

Hoe efficiënt zijn de infrarood panelen van de Warmteshop?

Voor de Warmteshop een nieuw artikel opneemt in zijn gamma moet dit aan bepaalde eisen voldoen. Eerst wordt er gekeken naar de kwaliteit van de materialen en specifiek naar de afwerking hiervan. Onze panelen moeten duurzaam zijn en een levensduur van minstens 25 jaar kunnen overbruggen.

De panelen moeten voorzien zijn met moderne technologieën en een degelijke isolatie.  Panelen zonder isolatie worden niet in het gamma opgenomen. Het stralingsverlies door warmte transfert naar de achterzijde van het paneel kan oplopen tot 75%. Wij vinden dit onverantwoord voor een zogenaamde energiezuinige warmtebron. Alleen als we 100% kwaliteit kunnen garanderen, wordt het paneel in ons gamma opgenomen.

Waarom zou u voor  de Warmteshop kiezen?

Wij leggen ons toe op het leveren van energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen

Ons werk is pas afgelopen als we een score van 100% klanttevredenheid hebben.

Wij nemen alleen maar hoogwaardige producten in ons gamma welke voldoen aan de strengste kwaliteit- en veiligheidsnormen.

Elk product in onze range is voorzien van de nodige certificaten

Uitgebreid winkel netwerk om u nog beter van dienst te zijn

35 Adviseurs welke steeds tot uw dienst staan.

Warmteshop is de grootste winkel in de ganse Benelux met eigen installatiedienst en de nodige expertise op gebied van energiezuinige infrarood verwarming.