infrarood verwarming afbeelding foto paneel
INFRAROOD VERWARMING MET AFBEELDING
20 oktober 2017
infrarood verwarming buiten
INFRAROOD VERWARMING HOGE TEMPERATUUR
20 oktober 2017

 INFRAROOD VERWARMING IN SPIEGEL OF KRIJTBORD UITVOERING

Dat een infrarood verwarming ook functioneel kan zijn merken we aan de verschillende uitvoeringen welke we in ons gamma hebben. Zo kan de badkamerspiegel de perfecte verwarming voor uw badkamer zijn. U staat elke morgen voor uw spiegel en merkt hoe aangenaam warm uw badkamer aanvoelt. Uw spiegel zal ook nooit meer bedampen of beslaan zoals de Nederlanders het zo mooi zeggen.

Maar er zijn ook nog tal van andere functionele vormen van infrarood verwarming die we kunnen aanbieden. Wat dacht u van een handig krijtbord in de keuken. Terwijl u een boodschappenlijstje of een recept opschrijft op dit reuzegroot memobord, wordt uw keuken aangenaam warm door de infrarood stralen dit deze verwarming op uw woning loslaat.

De kwaliteit en prestaties van onze infrarood verwarming

Zowel de infrarood spiegel als onze krijtbord verwarming zijn voorzien van ESG-veiligheidsglas. Dit glas heeft een thermische behandeling ondergaan waar bij wij het glas verhitten naar 700°C om het vervolgens met een shockeffect te laten afkoelen. Hierdoor wordt het glas in een spanningstoestand gezet en verkrijgt het een hoge elasticiteit en buigvastheid.

 

Ondanks de lage wattages welke onze panelen nodig hebben wordt wel de ideale oppervlaktetemperatuur gehaald van 120°C. Dit zorgt ervoor dat u een optimale besparing geniet op uw energie uitgaven.

Zowel de spiegel verwarming als het krijtbord infrarood paneel zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Vraag onze adviseurs welk paneel het best bij past.

Infrarood verwarming welke functioneel en stijlvol van design is.

Het functionele aspect van deze infrarood verwarming is een leuk gegeven, maar ook het uiterlijk speelt hier een belangrijke rol. De panelen zijn strak en stijlvol en passen in elk interieur. Zo zal een spiegel perfect passen in de badkamer, dressing of gewoon in de gang.  Met een dikte van amper 2 cm zal hij niet opvallen en de afgeronde hoeken geven dit paneel een tijdloos design

Het infrarood krijtbord bewijst dan weer zijn dubbele functionaliteit in de keuken maar ook op de studentenkamer. Zelfs in de horeca zal dit bord een blikvanger zijn, een grote menukaart waar de warmte van afstraalt.

Infrarood spiegel en krijtbord aan de muur bevestigen

Het bevestigen van een infrarood spiegel of zelfs een krijtbord is kinderspel. Bij elk infrarood paneel zit een boormal welke u zeer eenvoudig aan de muur kan bevestigen.  Eens deze mal mooi uitgelijnd aan de muur hangt hoeft u slecht de juiste gaten te boren welke in de boormal aangegeven zijn.

Wil u liever dit werk uitbesteden, dat kan ook. De Warmteshop beschikt over een eigen installatiedienst welke de panelen bij u thuis komt installeren. Is uw woning ouder dan 10 Jaar?  Dan kunnen wij de plaatsing verzorgen aan 6% BTW in plaats van 21% BTW .

Bij grotere installatie is het soms goedkoper uw plaatsing te laten uitvoeren in plaats van ze zelf uit te voeren. Vraag uw Warmteshop adviseur voor de juiste oplossing .

Waarom zou u voor de Warmteshop kiezen?

Wij leggen ons toe op het leveren van energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen

Ons werk is pas afgelopen als we een score van 100% klanttevredenheid hebben.

Wij nemen alleen maar hoogwaardige producten in ons gamma welke voldoen aan de strengste kwaliteit- en veiligheidsnormen.

Elk product in onze range is voorzien van de nodige certificaten

Uitgebreid winkel netwerk om u nog beter van dienst te zijn

35 Adviseurs welke steeds tot uw dienst staan.

Warmteshop is de grootste winkel in de ganse Benelux met eigen installatiedienst en de nodige expertise op gebied van energiezuinige infrarood verwarming.

 INFRAROOD VERWARMING SPIEGEL EN KRIJTBORD