infrarood verwarmingspanelen
INFRAROOD VERWARMING METAAL
20 oktober 2017
infrarood verwarming afbeelding foto paneel
INFRAROOD VERWARMING MET AFBEELDING
20 oktober 2017

GLAZEN INFRAROOD VERWARMING

Glazen infrarood verwarmingspanelen geven een extra luxe cachet aan uw woning. Ons gamma glazen infrarood panelen is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Gaande van een zuiver wit paneel tot matzwart glas en alle RAL kleuren die hiertussen liggen.

Onze glazen infrarood panelen zijn 100% Made in Europe en laten u genieten van superieure prestaties en ongekende energiebesparingen

Kwaliteit en prestatie

Al onze glazen verwarmingspanelen zijn voorzien van ESG-veiligheidsglas. Dit glas heeft een thermische behandeling ondergaan waar bij wij het glas verhitten naar 700°C om het vervolgens met een shockeffect te laten afkoelen. Hierdoor wordt het glas in een spanningstoestand gezet en verkrijgt het een hoge elasticiteit en buigvastheid.

Ondanks de lage wattages welke onze panelen nodig hebben wordt wel de ideale oppervlaktetemperatuur gehaald van 120°C. Dit zorgt ervoor dat u een optimale besparing geniet op uw energie uitgaven.

Deze panelen kunnen perfect aan de muur of aan het plafond bevestigd worden. Voor de plafond bevestiging raden wij wel aan om veiligheidsclips te gebruiken. Ook deze kan u bij de Warmteshop verkrijgen.

Glazen Infrarood verwarming is strak en stijlvol

Onze glazen warmtepanelen hebben op zichzelf reeds een luxueuze uitstraling. Ze zien er strak uit met een dikte van 2 cm. Ze passen stijlvol in uw woning en gaan mee in uw smaak en interieur. De panelen zijn verkrijgbaar met of zonder frame, dit is enkel afhankelijk van uw smaak. De verschillende mogelijkheden in uitvoering en stijl doen u gewoon vergeten dat het hier om een verwarming gaat.

De kleur van onze infrarood verwarming glazen panelen

Onze serie glazen infrarood panelen bestaat uit verschillende variaties. Standaard beginnen we met zuiver wit glas met een blinkend oppervlak, maar men kan onze panelen verkrijgen in elke RAL-kleur die u maar wenst. Ziet u het liever niet zo blinkend? Ook mat wit of mat zwart behoord tot de mogelijkheden. Alles hangt af van uw smaak en uw interieur maar zoals op elk potje een deksel past, hebben wij een infrarood paneel voor elk type woning.

Tijdloze kristal wit uitvoering

Een topproduct uit de serie glas is het kristal wit glazen paneel. Dit is ons bestverkopende paneel in de glazen reeks. De reden is zeer duidelijk. Dit paneel is tijdloos en kan nog vele jaren mee met uw interieur zonder ooit oubollig te worden. Laat de ouderwetse en lelijke radiatoren achterwege en ga voor een modern en tijdloos design met een glazen infrarood verwarming. Een discrete oplossing welke niet interfereert met uw huidig en toekomstig interieur.

Met of zonder frame

Bij ons hebt u de keuze of u uw infrarood verwarming met of zonder frame wenst. Zonder frame beschikt u over een tijdloze versie welke in elk interieur past, doch met een frame beschikt u over verschillende extra designmogelijkheden. U beschikt namelijk over de mogelijkheid om de framekleur aan te passen aan uw smaak of uitvoering van uw interieur.

Uw paneel aan de muur of aan het plafond

U kunt kiezen of u wilt dat uw infrarood verwarmingspaneel aan de muur of op het plafond wordt geplaatst. De installateurs van Warmteshop kunnen eventueel deze installatie voor u verzorgen. Houd er rekening mee dat niet alle panelen op het plafond kunnen worden bevestigd.

Om het infrarood paneel stabiel en veilig te kunnen monteren aan het plafond is het frame belangrijk. Bij plafondmontage maken wij gebruik van een deel van het frame om ervoor te zorgen dat de installatie veilig is. Wanneer u een zonder frame aan het plafond wenst te bevestigen raden wij het gebruik van veiligheidsclips aan.

Waarom zou u voor de Warmteshop kiezen?

Wij leggen ons toe op het leveren van energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen

Ons werk is pas afgelopen als we een score van 100% klanttevredenheid hebben.

Wij nemen alleen maar hoogwaardige producten in ons gamma welke voldoen aan de strengste kwaliteit- en veiligheidsnormen.

Elk product in onze range is voorzien van de nodige certificaten

Uitgebreid winkel netwerk om u nog beter van dienst te zijn

35 Adviseurs welke steeds tot uw dienst staan.

Warmteshop is de grootste winkel in de ganse Benelux met eigen installatiedienst en de nodige expertise op gebied van energiezuinige infrarood verwarming.

 

 INFRAROOD VERWARMING GLAS