Interior Loft Apartment Panorama

WIE ZIJN WIJ?


Infrarood verwarming is de toekomst


Warmteshop is sinds 2006 op de markt van infrarood verwarmingssystemen en is momenteel marktleider in zowel industriële als huishoudelijke installaties. Het uitgebreide gamma infrarood panelen en elektrische verwarmingssystemen zijn van Europese origine en allen voorzien van Europese garantie..


Voor een groot deel van onze producten verzorgen wij de exclusieve distributie voor België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Buiten onze standaard reeksen kunnen wij ook producten op maat leveren en verzorgen wij projectmatige installaties van energieopwekking tot warmtebron.


Ook voor de benodigde randapparatuur bent u bij de Warmteshop aan het juiste adres. Zo leveren wij alle benodigde thermostaten en sturingen welke u nodig hebt voor het bedienen van onze verwarmingssystemen. Wij leveren uiteraard eenvoudige kamerthermostaten welke zowel bedraad als draadloos kunnen aangesloten worden, maar ook slimme thermostaten en Domotica thermostaten zitten in ons gamma..


Kwaliteit


Kwaliteit staat bij de Warmteshop hoog in het vaandel. Het producten gamma is zorgvuldig uitgekozen uit een keuze van gerenommeerde Europese fabrikanten welke een bewezen track record kunnen voorleggen. Ieder product in ons gamma is voorzien van diverse benodigde Europese keuringen welke garant staan voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.


Het is totaal niet onze intentie om te concurreren met de laagste prijs met een inferieur product, wij concurreren met kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en bewezen energiezuinigheid.


Wanneer een product te goedkoop aangeboden wordt heeft dat meestal een reden en de goedkope prijs is al snel vergeten wanneer men dure energierekeningen te betalen krijgt. De aankoop gebeurt meestal maar één keer, het verbruik betaalt u elke maand. Kies dus voor een duurzame en energiezuinige infrarood verwarming. Onze infrarood verwarming wordt geproduceerd in Duitsland. Alle componenten zijn van hoogwaardige kwaliteit en garanderen u een lager verbruik.


Advies


Door onze jarenlange ervaring in de wereld van infrarood verwarming zijn wij in staat u van het juiste advies te voorzien bij de aankoop van uw infrarood verwarming. Onze expertise gaat van een eenvoudige huisinstallatie tot een industriële installatie met zone sturing en aanwezigheidssensoren. Ook voor bouwpromotoren welke N.O.M. of BENG-woningen wensen te bouwen staan onze experten ter beschikking.