installatie-banner

INSTALLATIE SERVICE INFRAROOD VERWARMING


Vakkundige installateurs


Wanneer u een infrarood verwarming aankoopt bij de Warmteshop zorgen onze gekwalificeerde installateurs voor een professionele plaatsing. Deze mensen hebben een doordreven opleiding genoten over hoe men infrarood panelen optimaal kan plaatsen. Ook zijn zij voorzien van de juiste meetapparatuur en gebruiken zij lasergestuurde installatie maps zodat uw infrarood panelen steeds kaarsrecht tegen der muur of aan het plafond hangen.


Zij installeren uw materialen volgens de regels van de kunst en verlaten de werf pas wanneer er een glimlach op de lippen van de klant komt. Wanneer zij de werf verlaten zal alles netjes opgeruimd zijn en u zal ten volle kunnen genieten van een heerlijke infrarood warmte.


Omdat elk project uniek is kunnen onze installatie teams ook extra werken aan het elektriciteitsnet verwezenlijken. Vraag tijdens het contact met onze adviseur naar de mogelijkheden van een installatie indien u daar behoefte aan heeft.


Buiten onze installatie teams welke infrarood panelen installeren beschikken wij ook over de nodige teams welke zonnepanelen en thuisbatterijen installeren. De samenwerking tussen de teams onderling is altijd afgestemd. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden om uw installatie te combineren met zonnepanelen om zodoende uw besparing nog groter te maken.