INFRAROOD VERWARMINGSPANELEN


Infrarood verwarming bij u thuis


U wenst infrarood verwarmingspanelen te installeren in uw woning? Warmteshop staat garant voor uitgebreid en exclusief gamma aan infrarood verwarmingssystemen. Wij leveren enkel Europese A-Merken waarvan we de kwaliteit kunnen garanderen. Als klant van de Warmteshop heeft u recht op de beste kwaliteit en service. Alleen dan bent u verzekerd van een duurzame en energiezuinige infrarood verwarmingspanelen.

Infrarood verwarmingspanelen in uw woning

Buiten het milieuaspect geeft een infrarood paneel een zeer comfortabele en aangename warmte af. Een paneel aan het plafond of aan de muur in elke mogelijke vorm of afmeting. U kiest bijvoorbeeld voor een stijlvol luxueus fotopaneel aan de muur. De afbeelding van het paneel kiest u volledig zelf. Wens je een kunstwerk van je favoriete kunstenaar, een vakantiefoto van een vakantie die je nooit meer wenst te vergeten. Alles is mogelijk, alleen je verbeelding begrenst de mogelijkheden. Voor iedereen is het juiste paneel anders. Maar wat u ook kiest, de Warmteshop heeft een overvloed aan keuze, een strak wit paneel aan het plafond, een spiegel boven de dressoir, of een krijtbord aan de muur. Elke vorm van infrarood verwarmingspanelen zorgt ervoor dat u zonder torenhoge energierekening van een aangename en comfortabele warmte kan genieten.

Infrarood verwarming woonkamer

Als u wilt profiteren van het luxe gevoel van infrarood verwarming in uw woonkamer, dan zijn er verschillende mogelijkheden en modellen beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een zeer dun en stijlvol fotopaneel met een oppervlak van hoogwaardig veiligheidsglas. Hiermee verwarmt u uw woonkamer op energiezuinige wijze. Verder behoren infrarood verwarming van glas, infrarood verwarming met een spiegel en een krijtbord tot de mogelijkheden. Onze voordelige elektrische warmtepanelen kunt u trouwens op uw wand of plafond plaatsen, net zoals de populaire infrarood verwarming metaal met een gladde witte poedercoating. Door het uiterlijk van de infrarood warmtepanelen plaatst u deze heel discreet en onopvallend in uw woonkamer.

Infrarood verwarming kopen

Als u een infrarood verwarmingspanelen wenst te kopen is het belangrijk dat u met de juiste partner in zee gaat. Bij de Warmteshop komt de klant altijd op de eerste plaats. Belangrijk vinden wij het dat de klant van een volledig servicepakket kan genieten en dat wij het product kunnen aanbieden dat perfect bij de noden van de klant past.

Om die belevenis te kunnen aanbieden heeft de Warmteshop meer dan 30 Filialen verspreid over België en Nederland. In deze showrooms kan u onze verschillende modellen komen bekijken en ervaren. U bent er steeds van harte welkom en wij begeleiden u met veel passie en plezier bij de juiste keuze van uw infrarood panelen.

Het is natuurlijk ook steeds mogelijk om een afgevaardigde bij u thuis op bezoek te laten komen. Bij de Warmteshop staan er meer dan 35 hoogopgeleide specialisten te uwer beschikking die u een volledig servicepakket kunnen aanbieden bij u thuis. Deze dienst is 100% gratis en u bent eveneens verzekerd van de juiste maten en het aansluitend advies.

Prijs infrarood verwarming

Wat kosten infrarood verwarmingspanelen? 100 euro of 1000 euro, alles hangt natuurlijk van uw woning en uw keuze af. Maar geen nood, wij berekenen uw complete installatie in detail uit. Om u een juiste en correcte prijs te kunnen berekenen hebben we twee mogelijkheden voorzien. U komt langs met de afmetingen en de isolatiewaarde van uw woning naar één van onze filialen, daar voorziet men u van een vrijblijvende offerte. Tweede mogelijkheid is, u drukt op de knop OFFERTE bovenaan deze pagina en wij nemen vrijblijvend contact met u op. Indien gewenst kunnen wij een specialist ter plaatse sturen die gratis en vrijblijvend uw woning opmeet en een warmteberekening maakt. Vervolgens beschikt u over een gedetailleerde offerte.


Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van infrarood verwarmingspanelen? Deze vorm van verwarming wint steeds meer aan populariteit bij bouwers en verbouwers. Dat is ook normaal als je alle voordelen van deze verwarmingsmethode onder de loep neemt. Ben jij aan het bouwen of verbouwen, is jouw bestaande verwarming aan vervanging toe, of geeft jouw huidige verwarming niet de voldoening die je verwachte. Contacteer ons dan zo spoedig mogelijk en maak vrijblijvend een afspraak. Je zal verbaasd zijn over wat wij voor jou kunnen betekenen. .

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.