Infrarood spiegel in de badkamer

Vindt u het ook zo vervelend dat uw spiegel telkens beslagen is zodra u onder de douche vandaan komt? In dat geval hebben wij de ideale oplossing voor dit probleem, namelijk een infrarood spiegel die uw badkamer heerlijk verwarmt. Dit is eigenlijk een spiegel met ingebouwde verwarming. Dit bijzondere type verwarming is door de snelle opwarmtijd uitermate geschikt voor het creëren van een aangenaam klimaat in uw badkamer. Bovendien zal uw spiegel voortaan niet meer beslagen zoals u altijd al gewend was.. Er is keuze uit verschillende ontwerpen in uiteenlopende afmetingen wanneer u geïnteresseerd bent in deze vorm van verwarming. Hierdoor is er altijd een spiegel te vinden die past bij de huidige stijl van uw badkamer!

Infrarood verwarming spiegel en wandpanelen aansturen

Een infrarood verwarming werkt in essentie hetzelfde als elke andere verwarming, namelijk met een thermostaat. Bij een infrarood spiegel bestuurt u de thermostaat door middel van een draadloos signaal. Deze vrij verplaatsbare thermostaat heeft een optionele smartphone-bediening en werkt direct. Met behulp van verschillende programma‘s verwarmt u de badkamer alleen wanneer u de ruimte werkelijk gebruikt. Hierdoor bespaart u op energiekosten. Bovendien is het resultaat een nauwkeurige regeling van de temperatuur. Zo eenvoudig is het om uw verwarming aan te sturen.

Snelle verwarming ook voor korte tijd

Er zijn een aantal ruimtes in uw huis die niet constant gebruikt worden. Deze kamers hoeven met andere woorden niet altijd verwarmd te worden. In de badkamer is bijvoorbeeld de warmte meestal voor korte tijd nodig. Traditionele verwarming heeft als nadeel dat het energieverbruik hoog en het comfort laag is. Daarentegen is de snelle infrarood spiegel ideaal voor de kortstondige regeling van de kamertemperatuur in uw badkamer.

Juiste installatie, beste resultaat.

Installeer uw infrarood spiegel verwarming altijd op een plek waarbij er geen ramen direct tegenover zijn. Dit zal anders namelijk de maximale efficiëntie verminderen. Het is beter om uw infrarood panelen te richten op een muur. Op die manier kunt u de gebouwstructuur goed in de warmteproductie betrekken. Ook infrarood wandpanelen plaatst u eenvoudig op de juiste plek, indien deze de meest geschikte vorm hebben. Kies daarom altijd de juiste maat, plaats de verwarming en ervaar direct zelf van de voordelen van een infrarood spiegel in de badkamer.

Spiegel met verlichting

De meest populaire versie is de infrarood spiegel met verlichting. Deze verwarming met 3 dubbele functie kunt u eenvoudig boven uw wastafel plaatsen. Of het nu gaat om een enkele wastafel of om een bredere dubbel bak uitvoering, voor elke toepassing is er een perfecte infrarood spiegel met verlichting leverbaar. Het bijzondere aan deze verwarming is de direct voelbare straling. Deze voelt u gelijk wanneer u voor het paneel staat. Geen enkel ander verwarmingssysteem kan dit gevoel van warmtecomfort evenaren.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!