Elektrische verwarming infrarood

 

Een goed verwarmde ruimte met elektrische verwarming infrarood

Traditionele verwarmingsradiatoren zullen proberen uw gehele kamer te verwarmen door middel van luchtverwarming. Hierbij wordt de lucht opgewarmd, zodat de ruimte geleidelijk warm wordt. Dit is een langzame wijze van opwarmen en vergt bovendien veel energie. Aangezien de meeste traditionele radiatoren op een centraal verwarmingssysteem op gas werken, is deze methode van verwarming ook nog eens belastend voor het milieu. Met elektrische verwarming infrarood werkt dit anders. U geniet van direct verwarming, doordat de infraroodstralen objecten en mensen verwarmen. Dit is een prettige warmte en bovendien energiezuinig. De ruimte hoeft niet in zijn geheel te worden opgewarmd, zodat u kunt besparen op energie.


Wat betekenden wij voor u in 2018?

Met elektrische infrarood verwarming bent u flexibel

Het mooie van elektrische infrarood verwarming, is dat u erg flexibel bent. De verwarmingspanelen passen in iedere ruimte, van woonkamer tot badkamer. Dit is wel anders bij traditionele radiatoren, die vaak op onhandige plaatsen staan, groot en log zijn en allerminst mooi om te zien. Infrarood panelen zijn mooie en vaak slanke modellen die u op iedere plek aan de muur, het plafond of zelfs stand alone kunt plaatsen. De enigste vereiste, is dat u een stopcontact in de buurt heeft. U kunt dan direct uw ruimte opwarmen. Infrarood panelen zijn niet alleen modern vormgegeven, ze bevatten ook de nieuwste innovaties. Zo kunt u afhankelijk van het model, het paneel ook bedienen met een app op uw smartphone.

 

Infrarood verwarming elektrisch koopt u bij Warmteshop

Voor infrarood verwarming elektrisch heeft u keuze uit vele winkels. Maar alleen bij Warmteshop weet u zeker dat u de beste infrarood verwarming aanschaft. Wij onderscheiden ons op de markt van elektrische verwarming door middel van het leveren van goede kwaliteit infrarood verwarming van zeer gerenommeerde merken. Tevens vinden wij klantvriendelijkheid uitermate belangrijk. Ons serviceniveau is dan ook hoog. Mocht u nog niet weten welke vorm van verwarming geschikt is voor uw woning? Als u contact met ons opneemt, dan lichten wij u uitgebreid voor over de mogelijkheden.