Elektrisch verwarmingspaneel

 

Een elektrisch verwarmingspaneel is efficiënt en mooi om te zien

In welk vertrek van uw woning u ook een elektrisch verwarmingspaneel wilt hangen, infrarood panelen zijn voor iedere ruimte geschikt. Of u de panelen nu als hoofdverwarming gebruikt of als bijverwarming, u geniet met infrarood panelen van efficiënte verwarming. Dit komt vooral door het feit dat infrarood verwarmingspanelen directe verwarming geven. De infraroodstraling is veilig in gebruik en zorgen voor een aangename warmte, zoals u ook zult ervaren als u in de zon zit. Uw spieren en gewrichten zullen ontspannen door de warmte van infraroodstraling en u heeft geen last van zwevende stofdeeltjes en bacteriën. Een elektrisch verwarmingspaneel is hierdoor zeer geschikt voor mensen met een allergie.


Wat betekenden wij voor u in 2018?

Een elektrische verwarmingspaneel in diverse uitvoeringen verkrijgbaar

Naast het feit dat u van veilige en efficiënte verwarming geniet, is een elektrische verwarmingspaneel ook esthetisch fraai om te zien. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de altijd stijlvolle glazen infrarood panelen. Deze panelen hebben een luxe uitstraling en voegen klasse en stijl toe aan de ruimte waar ze hangen. Ook metalen infrarood panelen zijn een optie. Doordat het metaal de warmte goed geleidt, profiteert u van optimale verwarming. Bovendien zijn de panelen ook te bedrukken met een door u gewenste afbeelding of foto. Hierdoor zal het niet eens opvallen dat u elektrische verwarmingspanelen aan de wand heeft hangen.

 

Elektrische verwarmingspanelen koopt u bij Warmteshop

Bent u op zoek naar een verwarmingspaneel elektrisch? Dan zit u bij de Warmteshop goed. Wij leveren diverse soorten infrarood panelen, die passen in ieder vertrek van uw woning. Niet alleen kunnen de panelen aan de wand worden gehangen, ook montage aan het plafond is mogelijk. Wij garanderen u dat onze elektrische verwarmingspanelen uiterst zuinig zijn in gebruik en hiermee levert u een belangrijk bijdrage aan de vermindering van CO² uitstoot. Ondanks de energiebesparing die u hiermee bereikt, levert u niet in op het gemak en comfort van onze infrarood panelen.