dank

Warmteshop

HOOFDZETEL:
Kruisboommolenstraat 9a,
8800, Roeselare
België

Ma - Vrij 09:00 12.00
Ma - Vrij 13:00 17:30

LOGISTIEK:
Kruisboommolenstraat 9a,
8800, Roeselare
België

POSTADRES:
Kruisboommolenstraat 9a,
8800, Roeselare
België

Dank voor uw bericht, wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

CONTACT

Wij leveren hoogwaardige infrarood verwarmingspanelen en elektrische verwarming oplossingen van gerenommeerde Europese fabrikanten.

Ons bedrijf concurreert niet op de laagste prijs, maar is trots op de superieure kwaliteit en bewezen energiezuinige werking van onze producten.

Met expertise in zowel de particuliere als de utiliteitsbouw adviseren onze specialisten deskundig bij calculatie en technische toepassing van onze infrarood verwarmingssystemen.

Wij hebben een hoge klant tevredenheid en bieden een optimale klantenservice.

U kan ons steeds bellen op +32 (0) 51 49 01 69

Warmteshop Nederland

 

Warmteshop België

 

Wanneer u nadenkt om infrarood verwarming te kopen dan zit u bij de Warmteshop aan het juiste adres. Ik dank u om onze website te bezoeken. Bij de Warmteshop krijgt u niet alleen een uitstekende service maar bent u zeker over de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij de jarenlange kennis van zaken wordt u zonder probleem verder geholpen naar de juiste element voor u. Infrarood verwarming en een ware vooruitgang zowel voor jou als voor je woning. Doordat infrarood verwarming aangestuurd wordt via stroom en alles verwarmd door middel van straling, is dit niet alleen een energiezuinige maar ook een milieuvriendelijke verwarming. Doordat de straling van deze panelen uw materie in de ruimte opwarmt, hebt u veel minder vermogen nodig om uw ruimte warm te krijgen en warm te houden. Wenst u meer te weten te komen over deze verwarming, dank u, of wil u weten welk verschil dit uitmaakt op uw energiefactuur? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij berekenen alles voor jou.

Een nieuwe verwarming aanschaffen en installeren is meesten een heuse karwei. Je dient een dure berekening te laten maken van het benodigde vermogen en wat het allemaal gaat kosten op jaarbasis. Laat ons dan nog maar zwijgen over de kosten voor de installatie. Wanneer u kiest voor infrarood verwarming van de Warmteshop bieden wij u een volledig gratis offerte met daarbovenop nog een gratis kostenberekening van wat uw jaarverbruik zou zijn. Ook over de installatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze panelen kunnen zeer eenvoudig aan muur of plafond gemonteerd worden. Dit enkel met het boren van 4 tot 6 gaten en klaar is kees. Zelfs afmeten hoef je niet te doen, want in elke verpakking van onze infrarood verwarming, zit een boormal inbegrepen waar de exacte afmetingen van de gaten opstaan. Eenvoudiger kan het niet. Dus als u wil weten, infrarood verwarming waar te koop? Bij de warmteshop natuurlijk