contact-banner

CONTACT GEGEVENS WARMTESHOP

Stuur ons uw berichtNeem direct contact op: Bel 051 49 01 69 of mail info@warmteshop.be

OPENINGSTIJDEN


Ma - Vrij 09:00 12.00
Ma - Vrij 13:00 17:30

FILIALEN BIJ U IN DE BUURT

De hoofdkantoren van de Warmteshop zijn gevestigd in Roeselare (België) & Oud Gastel (Nederland), daarnaast zijn er diverse filialen met showrooms in Nederland en België.
In deze showrooms krijgt u alle gelegenheid om op uw gemak rond te kijken en u deskundig te laten adviseren over de mogelijkheden van infrarood verwarming.

De inrichting is zo afgestemd dat u een reëel beeld krijgt van de mogelijkheden van deze verwarming.
Daarnaast staat alles gevarieerd opgesteld met voldoende wisselingen in stijl, materialen en prijs.

U bent steeds van harte welkom.

INFRAROOD VERWARMING EN ELEKTRISCHE VERWARMING


Bij ons kan u terecht voor kwalitatieve infrarood verwarming en alternatieve energieoplossingen zoals zonnepanelen en warmtepomp boilers. Wij garanderen niet de laagste prijs maar wel een superieure kwaliteit en bewezen energiezuinige werking. De prijs bij aankoop is slechts een klein aandeel in de totale TCO tijdens de levensduur van uw systeem. Wij gaan voor duurzaam en een jarenlange hoge klanttevredenheid. .

Met expertise in zowel de particuliere als de utiliteitsbouw adviseren onze specialisten deskundig bij calculatie en technische toepassing van onze infraroodpanelen.
Wij hebben een hoge klant tevredenheid en bieden een perfecte klantenservice.

AFSPRAAK MAKEN?


Wenst u graag direct geholpen te worden bij het bezoek bij één van onze showrooms, dan adviseren wij u om eerst een afspraak te maken zodoende dat wij voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Wij staan dan tot uw dienst voor een uitgebreid informatiepakket en de juiste advies verstrekking..

Had u liever een afspraak op locatie? Dat is ook een mogelijkheid. Warmteshop heeft meer dan 35 specialisten welke bij u op locatie kunnen komen. Het grote voordeel is dat deze specialisten uw woning kunnen opmeten en u de juiste installatie kunnen aanbevelen. Hiernaast kan u eenvoudig uw gegevens invoeren en onze planningsdienst zal u dan zo spoedig mogelijk contacteren.
De aanschaf van een duurzame verwarming doet u niet elke dag,

Warmteshop staat garant voor een persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies. Wij leveren u een heldere offerte zonder verborgen kosten.

Bericht ons voor een afspraak op locatie!

BEL ONS NU OP! +32 (0)51 49 01 69

Warmteshop Nederland

 

Warmteshop België

 

Neem contact op met de Warmteshop als u op zoek bent naar een kwalitatieve infrarood verwarming.

Energiezuinige infrarood verwarming, je woning gaan verwarmen met een aangename stralingswarmte, deze moderne manier van verwarmen zorgt ervoor dat alle objecten en personen in uw huis gaan opwarmen en op hun buurt hun warmte gaan uitstralen. Deze soort warmte geen een heerlijk Wellness gevoel dat je eigenlijk kan gaan vergelijken met een infraroodsauna. Waardoor bij het volgende komen, een infrarood sauna is gekend voor zijn “helende” werking voor reuma patiënten en astma patiënten, daarom is het veilig om te zeggen dat dit is dus ook zo is met onze infrarood verwarming. Deze verwarming geeft een stralingswarmte dat je ook kan vergelijken met de stralen van de zon waardoor je dus altijd een zalige warmte hebt, die je ook ervaart op een mooie lente dag achter uw keukenraam. Wie vindt het nu niet heerlijk om overal in uw huis dezelfde warmte te voelen. Wil je graag meer weten over onze infrarood verwarming? Vul dan zeker onze vrijblijvende offerte in via deze pagina.

Of contact Warmteshop België op 051 49 01 69

Hebt u al het ongelooflijk gevoel van infrarood verwarming kunnen ervaren, dat heerlijke gevoel van die eerste stralen van de Lentezon die op uw huid stralen? Wel met deze stralen kan je onze infrarood verwarming gaan vergelijken, een aangename warmte dus. Wil u graag toch nog even zelf de stralen ervaren dan kan u vrijblijvend langsgaan in één van onze contact warmteshop zowel in België als in Nederland. Waarom kiezen voor infrarood verwarming, deze vorm van verwarming is snel en efficiënt, Ecologisch en onderhoudsvriendelijk, mooi en plaats besparend, veilig en vooral gezond.  Waarom zeggen we mooi? Omdat je de panelen volledig naar je eigen smaak kan gaan personaliseren je kan zowel een afbeelding kiezen uit onze database van Shutterstock of je kan ook een eigen foto gaan gebruiken om te laten printen. Of hebt u liever een krijtbord of een spiegel. Er zijn zoveel mogelijkheden om uit te kiezen. Vraag daarom via deze pagina een vrijblijvende offerte aan.

contact warmteshop