contact-banner

CONTACT GEGEVENS WARMTESHOP

Stuur ons uw berichtNeem direct contact op: Bel 051 49 01 69 of mail [email protected]

OPENINGSTIJDEN


Ma - Vrij09:0012.00
Ma - Vrij13:0017:30

FILIALEN BIJ U IN DE BUURT

De hoofdkantoren van de Warmteshop zijn gevestigd in Roeselare (België) & Oud Gastel (Nederland), daarnaast zijn er diverse filialen met showrooms in Nederland en België.
In deze showrooms krijgt u alle gelegenheid om op uw gemak rond te kijken en u deskundig te laten adviseren over de mogelijkheden van infrarood verwarming.

De inrichting is zo afgestemd dat u een reëel beeld krijgt van de mogelijkheden van deze verwarming.
Daarnaast staat alles gevarieerd opgesteld met voldoende wisselingen in stijl, materialen en prijs.

U bent steeds van harte welkom.

INFRAROOD VERWARMING EN ELEKTRISCHE VERWARMING


Bij ons kan u terecht voor kwalitatieve infrarood verwarming en alternatieve energieoplossingen zoals zonnepanelen en warmtepomp boilers. Wij garanderen niet de laagste prijs maar wel een superieure kwaliteit en bewezen energiezuinige werking. De prijs bij aankoop is slechts een klein aandeel in de totale TCO tijdens de levensduur van uw systeem. Wij gaan voor duurzaam en een jarenlange hoge klanttevredenheid. .

Met expertise in zowel de particuliere als de utiliteitsbouw adviseren onze specialisten deskundig bij calculatie en technische toepassing van onze infraroodpanelen.
Wij hebben een hoge klant tevredenheid en bieden een perfecte klantenservice.

AFSPRAAK MAKEN?


Wenst u graag direct geholpen te worden bij het bezoek bij één van onze showrooms, dan adviseren wij u om eerst een afspraak te maken zodoende dat wij voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Wij staan dan tot uw dienst voor een uitgebreid informatiepakket en de juiste advies verstrekking..

Had u liever een afspraak op locatie? Dat is ook een mogelijkheid. Warmteshop heeft meer dan 35 specialisten welke bij u op locatie kunnen komen. Het grote voordeel is dat deze specialisten uw woning kunnen opmeten en u de juiste installatie kunnen aanbevelen. Hiernaast kan u eenvoudig uw gegevens invoeren en onze planningsdienst zal u dan zo spoedig mogelijk contacteren.
De aanschaf van een duurzame verwarming doet u niet elke dag,

Warmteshop staat garant voor een persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies. Wij leveren u een heldere offerte zonder verborgen kosten.

Bericht ons voor een afspraak op locatie!

BEL ONS NU OP! +32 (0)51 49 01 69

Warmteshop Nederland

 

Warmteshop België