Badkamer spiegel verwarmd

 

Een badkamer spiegel verwarmd geeft warmte en luxe aan uw badkamer

Als er één ruimte is in uw woning waar uw behoefte heeft aan behaaglijke en comfortabele warmte, dan is het het wel uw badkamer. De badkamer is in menig huishouden een plek van ontspanning na een dag hard werken en dan kunt u het niet hebben dat u van een kille badkamer gebruik moet maken. Een goed verwarmde badkamer is een weldaad voor uw lichaam en geest. Met een infrarood verwarming krijgt u uw badkamer optimaal warm. Maar heeft u ook wel eens aan een badkamer spiegel die verwarmd is gedacht?


Wat betekenden wij voor u in 2018?

Een badkamerspiegel met verwarming heeft veel voordelen

De badkamer bestaat uit veel standaard onderdelen, zoals douche, wastafel en eventueel een bad. Maar wat zeker in een badkamer niet mag ontbreken, is een spiegel. Het probleem met spiegels in de badkamer, is dat ze na het douchen altijd beslagen zijn en juist dan heeft u een spiegel vaak nodig. Een badkamerspiegel met verwarming is de oplossing van al uw problemen. Dit is badkamerspiegel waarin een infrarood verwarming is verwerkt. Hiermee verkrijgt u in uw badkamer een behaaglijke warmte en tevens zal uw spiegel niet meer aandampen. Een ander voordeel is dat u geen extra ruimte hoeft te maken voor een verwarmingspaneel. Uw badkamerspiegel is immer óók uw infrarood verwarming en is een uiterst innovatieve oplossing voor uw badkamer.

 

Een verwarmde badkamerspiegel kopen bij de Warmteshop

Voor oplossingen op het gebied voor verwarming, maakt u een goede keuze voor de Warmteshop. Wij zijn gespecialiseerd in infrarood verwarming, dé verwarming voor de toekomst. Met onze verwarmde badkamerspiegel bieden wij u de meest innovatieve en ideale badkamerverwarming aan. Uw badkamer zal mede door infraroodstraling veilig en behaaglijk warm zijn en tevens geniet u altijd van een spiegel zonder dampaanslag. Het enigste wat u ziet is de spiegel, de verwarming is volledig in de spiegel geïntegreerd.