Infrarood panelen plafond

Het is niet altijd een optie om verwarming te plaatsen op een wand. Als alternatief voor de plaatsing aan de muur, raden wij u aan om infrarood panelen aan het plafond te monteren voor een gelijkmatige warmteverdeling in de kamer. U kunt hiervoor de bijgeleverde beugels gebruiken, omdat deze geschikt zijn voor zowel wand- als plafondmontage. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van deze verwarming? Lees dan gerust verder en ontdek zelf de voordelen van plafond verwarmingspanelen.Onzichtbare infrarood plafond verwarming

U hoeft trouwens niet bang te zijn dat de infrarood panelen voor het plafond erg opvallen of niet passen bij het uiterlijk van de betreffende ruimte. Onze infrarood panelen voor het plafond kunnen zo onopvallend mogelijk worden geïntegreerd. Gebruik hiervoor het optionele montageframe voor plafond verwarmingspanelen. Dit montageframe zorgt ervoor dat uw plafond verwarmingspaneel gelijk loopt met het plafond. Hierdoor is uw nieuwe plafond infrarood verwarmingssysteem bijna onzichtbaar.

De ideale verwarming in de gang

Onze uitstekende infrarood plafond verwarmingspanelen kunt u overal in huis monteren. Neem bijvoorbeeld uw gang. De gang heeft de afgelopen jaren een transformatie ondergaan. Wat vroeger vaak een donkere ruimte zonder verwarming en flair was, is veranderd in een open en aansluitende ruimte in het midden van het huis. Hierdoor is de vraag naar warmte in de gang geleidelijk toegenomen. Voor deze ruimte adviseren wij infrarood panelen plafond in metaal aan, eventueel met montageframe voor de inbouw in het plafond.Verwarming in de keuken

Een keuken heeft meestal weinig vrije ruimte aan de muur, omdat een groot deel van de wand wordt ingenomen door keukenkasten. Desondanks het gebrek aan ruimte, wilt u waarschijnlijk wel een bepaalde temperatuur hebben in deze ruimte van uw huis. Een oplossing is om uw verwarmingssysteem aan het plafond te plaatsen. Door de verwarming aan het plafond te monteren is de verwarming ook nog eens nauwelijks zichtbaar. Tegelijkertijd is de infrarood plafond verwarming optimaal geplaatst voor een gelijkmatige warmteverdeling.

Veilige verwarming voor kinderkamers

Zoals u wellicht merkt is een plafondverwarming in veel ruimtes een uitstekende oplossing. Meestal is de reden het gebrek aan ruimte, maar soms ook veiligheid. Neem bijvoorbeeld de kinderkamer. Kleine kinderen kunnen zich vervelend verbranden aan traditionele radiatoren. Het is dan een idee om de verwarming aan het plafond te monteren in de vorm van plafond verwarmingspanelen. Hierdoor is het veilig voor uw kind, bespaart u wederom ruimte én zal de warmte van de infrarood panelen op het plafond gelijkmatig de kamer in stralen. Dit zorgt voor een aangenaam klimaat in de kinderkamer.

Infrarood panelen plafond voor de garage

Uiteraard zijn er ook ruimtes rondom of net aan het huis die af en toe wel wat verwarming kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan bijkeukens, garages, schuren en opslagruimtes. Deze bijzondere ruimtes hebben meestal weinig warmte nodig. In veel gevallen is de warmtebehoefte slechts tijdelijk en de ruimtelijk beperkt. Infrarood plafond verwarming voldoet ook in deze situaties perfect aan uw wensen op het gebied van verwarming. Ervaar zelf de voordelen van deze verwarming en bestel vandaag nog uw ideale plafond verwarmingspanelen!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!